Sikerült beszereznem egy ilyen kütyüt, még ha csak 30 napos tesztre is, akkor is örülök neki. :-)
Mivel nekem SGS2-m van érdekes lesz összehasonlítani, bár nem tartom magam egy android spillernek. Azt is leszögezem, hogy a gyári, hivatalosan kiadott rendszereket hasonlítgatom. Semmi root, kernel és egyéb mókolás.
Még csak 3 napja van nálam, de már most is van néhány tapasztalatom.
1. Gps
Kellemes meglepetés volt a maps. Direkt teljesen kinagyítva figyeltem az útvonalat az Üllői úton haladva és nem hogy nem dobált egy pillanatra se ki az út szélére, de még sávváltás esetén is követett a kék nyilacska. Az fradi pályánál lévő felüljárót is szépen követte kihagyás és mellé pozícionálás nélkül.
2. Kamera
Lehet, hogy én vagyok igényes, de megszoktam az S2-nél azt a számtalan beállítási lehetőséget, amiket itt nem találok, csak néhányat. Gyorsabban fényképez, oké, de nem tudok a kép mínőségén javítani a megfelelő beállítások nélkül.
Az is lehet, hogy én vagyok a vakegér…
3. Üzenetek
Az sgsnél és az s2nél is egyértelmű volt a sárga-kék színnel megkülönböztetett beszélgetés. Na itt ilyen nincs vagy legalábbis én nem találtam a beállítását. Itt minden fehér, viszont, ha van kép hozzárendelve az adott kontakthoz, akkor azt mutatja (de nekem nincs, így bogarászhattam).
4. Widgetek
Hiába próbáltam kitenni a megszokott módon a widgetet a home képernyőre feldjtsd el, itt már nem úgy kell. Belemész az alkalmazásokba és ott a modulok fülnél tudod kiválasztani az adott widgetet vagy végig lapozod az appokat és utána lesznek. Furcsa, de meg lehet szokni.
Majd még jelentkezem. :-)