2024, 12 18, 15:19:39
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Nexus - Általános  (Megtekintve 160442 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Mate996

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note II
  • PDA ROM: Stock 4.1.2
Re: Galaxy Nexus - Általános
« Reply #450 Dátum: 2012, 12 15, 19:54:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
ÚJABB KÜLDETÉS : a nexusom,ismeretlen okokból azt produkálja,hogy váratlanul, néha-néha befagy. Ez konkrétabban azt jelenti,hogy ha telefonálok és leteszem kikapcsol a kijelző,de be már nem...Nyomkodom nyomkodom a bekapcsoló gombot folyamatosan... van,hogy  mind3 gombot egyszerre... előfordul,hogy az 5. ilyen harc után bekapcsol a kijelző de akksi 10%-ot zuhan.Rosszabb esetben csak akksi ki és bekapcs oldja meg. Van,hogy randomra kilép a hálózatból és kéri a pin kódot,ha beütöm utána ismét 10% akksi zuhanás. Ezt új kora óta produkálja... más romok sem oldották meg a problémát. Szerintetek mi lehet a diagnózis ?

Szerintem akksi gond lesz

Nem elérhető Frk

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: Jelly Bean 4.1.2
« Reply #451 Dátum: 2012, 12 15, 21:30:01 »
Köszi a választ... szerintem felhívom majd a boltot,ahonnan vettem,hogy hesszeljenek reája.. van még gari szerencsére.

Szerintem akksi gond lesz

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #452 Dátum: 2012, 12 29, 14:30:27 »
Az azért tök jó, hogy még mindig viszi a legkomolyabb játékokat is gond nélkül!

Aláírás

Nem elérhető Szenya

• PDA: Samsung Galaxy Nexus, Nexus 4
  • PDA ROM: Stock Android 4.3
« Reply #453 Dátum: 2012, 12 29, 15:04:28 »
Jaja bár én inkább nexus7en játszom. Nincs valami alkalmazás amivel pl tudom galaxy nexuson folytatni azt amit abba hagytam nexus7en?

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
« Reply #454 Dátum: 2012, 12 29, 15:08:59 »
Jaja bár én inkább nexus7en játszom. Nincs valami alkalmazás amivel pl tudom galaxy nexuson folytatni azt amit abba hagytam nexus7en?
Én nem tudok ilyenről, pedig nagyon jó lenne :)
Aláírás

Nem elérhető Szenya

• PDA: Samsung Galaxy Nexus, Nexus 4
  • PDA ROM: Stock Android 4.3
« Reply #455 Dátum: 2012, 12 29, 15:13:26 »

Találtam egyet meg nem próbáltam.

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
« Reply #456 Dátum: 2012, 12 29, 15:20:01 »

Találtam egyet meg nem próbáltam.
Hmm, jónak tűnik!
Aláírás

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #457 Dátum: 2012, 12 29, 22:05:22 »
Sziasztok

Egy barátomnak lenne egy ilyen kütyü, amit szeretne kifüggetleniteni jelenleg 4.1.1 telenoros rom van rajta ,, ha valaki ttudna segiteni akár pü be is nagyon hálásak lennénk
üdv kössz előre is
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető Neo70

« Reply #458 Dátum: 2012, 12 29, 23:37:55 »
Még a rootolás sem sikerül itt megakadok visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
kérlek segitsetek!!
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
« Reply #459 Dátum: 2012, 12 29, 23:52:07 »
Még a rootolás sem sikerül itt megakadok visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
kérlek segitsetek!!
Ahhoz hogy rootolj ki kell nyitnod a bootloadert! Itt azt kérdezi, hogy kinyitod-e. Ha kinyitod, akkor az mindent töröl a telefonodról! Szóval a rajta levő cuccokat mentsd le, és úgy állj neki majd újra. Ajánlom, hogy a toolkitet úgy nézegesd, hogy a telefont nem dugod rá, és ismerd meg a menüpontokat, olvasd el/fordítsd le, hogy tudd mi mit csinál, és akkor nem rontasz el semmit!
Aláírás

Nem elérhető Neo70

« Reply #460 Dátum: 2012, 12 30, 09:07:54 »
Ahhoz hogy rootolj ki kell nyitnod a bootloadert! Itt azt kérdezi, hogy kinyitod-e. Ha kinyitod, akkor az mindent töröl a telefonodról! Szóval a rajta levő cuccokat mentsd le, és úgy állj neki majd újra. Ajánlom, hogy a toolkitet úgy nézegesd, hogy a telefont nem dugod rá, és ismerd meg a menüpontokat, olvasd el/fordítsd le, hogy tudd mi mit csinál, és akkor nem rontasz el semmit!
Hello
Ezt értem csak az nem hogy miért nem indul el
Valami olyasmit értelmezek hogy flahbootba kell tenni a telefont a hangerő fel és power gombbal vagy nem ??
Az a lényeg hogy most villog a kurzor és kiirta hogy ""waiting for device""" vagyis a program a készülékre vár

Nem elérhető Neo70

« Reply #461 Dátum: 2012, 12 30, 09:55:51 »
Hello
Ezt értem csak az nem hogy miért nem indul el
Valami olyasmit értelmezek hogy flahbootba kell tenni a telefont a hangerő fel és power gombbal vagy nem ??
Az a lényeg hogy most villog a kurzor és kiirta hogy ""waiting for device""" vagyis a program a készülékre vár
Stornozva eddig sikerült minden most már csak egy kérdésre nem találom a választ
Most kivan nyitva a bootloader meg meg is van rootolva elvileg függettlenitettem ,,,ahoz hogy megkapja majd a frissitéseket maradhat igy vagy vissza kell zárni a bootloadert ???

Nem elérhető Michele

Re: Re: Galaxy Nexus - Általános
« Reply #462 Dátum: 2012, 12 30, 10:21:52 »
Stornozva eddig sikerült minden most már csak egy kérdésre nem találom a választ
Most kivan nyitva a bootloader meg meg is van rootolva elvileg függettlenitettem ,,,ahoz hogy megkapja majd a frissitéseket maradhat igy vagy vissza kell zárni a bootloadert ???
Maradhat.
Nem kell visszazárni ;)
★Android 10.0★

Nem elérhető wardemi

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy Nexus
  • PDA ROM: 4.2.1 stock
Segítség!
« Reply #463 Dátum: 2013, 01 03, 19:07:15 »
Sziasztok!

Lenne egy óriási nagy gondom. Van egy szép galaxy nexusom elkezdtem rajta romolgatni stb ment is szépen minden majd meguntam az egészet és tegnap legyalultam az egész telefont és felraktam rá az stock google romot 4.2.1. Igen csak, hogy valamiért az IMEI számomat átlőtte (004999010640000) és emiatt telenoros simem nem talál hálózatot (más tmobil stbivel talál) illetve így gondolom hiába hívom ki a szervizt (van még rá jó sok gyári garancia) elküld a picsbe hogy nem úgy használtam vagy mókoltam rajta :S. Nem szeretném elveszteni a gyári garimat és valahogy nem lehet vissza lőne a régi eredeti IMEI számomat?(sajnos én barom nincs mentésem ami volt meg telefonon volt és azt a factory image el is intézte) Nagyon kéne a segítség nem lopott a cucc és semmi kehet bizonyítani tudom, nem warezolni szeretnék. Hiába próbáltam bármit is nem ment semmi sem. Remélem itt valaki tud rajtam segíteni még ha kisebb összeget el is kér érte is érdekel. köszönöm előre is  :(

Nem elérhető Michele

Re: Re: Segítség!
« Reply #464 Dátum: 2013, 01 03, 22:03:03 »
Sziasztok!

Lenne egy óriási nagy gondom. Van egy szép galaxy nexusom elkezdtem rajta romolgatni stb ment is szépen minden majd meguntam az egészet és tegnap legyalultam az egész telefont és felraktam rá az stock google romot 4.2.1. Igen csak, hogy valamiért az IMEI számomat átlőtte (004999010640000) és emiatt telenoros simem nem talál hálózatot (más tmobil stbivel talál) illetve így gondolom hiába hívom ki a szervizt (van még rá jó sok gyári garancia) elküld a picsbe hogy nem úgy használtam vagy mókoltam rajta :S. Nem szeretném elveszteni a gyári garimat és valahogy nem lehet vissza lőne a régi eredeti IMEI számomat?(sajnos én barom nincs mentésem ami volt meg telefonon volt és azt a factory image el is intézte) Nagyon kéne a segítség nem lopott a cucc és semmi kehet bizonyítani tudom, nem warezolni szeretnék. Hiába próbáltam bármit is nem ment semmi sem. Remélem itt valaki tud rajtam segíteni még ha kisebb összeget el is kér érte is érdekel. köszönöm előre is  :(

Mentést kellett volna csinálni az efs mappáról.
A Galaxy Nexus Toolkit megcsinálta volna, akkor most lenne mit visszarakni.
Akkor legalább úgy nyird ki hogy ne induljon el.
Akkor hívhatod a szervizt.
És széttárod a kezedet hogy nem tudod mi történt....
Nekem 2x javítottak így telcsit.

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 7-ről

★Android 10.0★

Nem elérhető wardemi

• PFC Fan
Re: Re: Segítség!
« Reply #465 Dátum: 2013, 01 03, 22:21:52 »
Mentést kellett volna csinálni az efs mappáról.
A Galaxy Nexus Toolkit megcsinálta volna, akkor most lenne mit visszarakni.
Akkor legalább úgy nyird ki hogy ne induljon el.
Akkor hívhatod a szervizt.
És széttárod a kezedet hogy nem tudod mi történt....
Nekem 2x javítottak így telcsit.

És akkor most mit tudok tenni? Semmit várok hogy egyszer úgy mennyen szét hogy meg se mukkanjon? Gondolom ha most kihívom a szervizt neki leeseik egyből hogy miért nincs hálózatom..
Sehogy se lehet vissza írni a régi IMEI számot vagy valaki aki rátudja hegeszteni tisztán?

Nem elérhető Michele

Re: Re: Re: Segítség!
« Reply #466 Dátum: 2013, 01 03, 22:33:01 »
És akkor most mit tudok tenni? Semmit várok hogy egyszer úgy mennyen szét hogy meg se mukkanjon? Gondolom ha most kihívom a szervizt neki leeseik egyből hogy miért nincs hálózatom..
Sehogy se lehet vissza írni a régi IMEI számot vagy valaki aki rátudja hegeszteni tisztán?

Nem sok esély van rá... :(
Sajnos kellene hozzá az eredeti efs mappa.
Galaxy S topikban nézzél körül, ott lehet van valami megoldás rá.

★Android 10.0★

Nem elérhető wardemi

• PFC Fan
Re: Re: Re: Segítség!
« Reply #467 Dátum: 2013, 01 03, 22:35:15 »
Nem sok esély van rá... :(
Galaxy S topikban nézzél körül, ott lehet van valami megoldás rá.

Még annyit hogy ha én kihívom a Samsungot és levágja hogy buherált akkor ő megvonja a garanciát ami után én életbe nem tudom majd hívni ha esetleg úgy szál el hogy lehessen hatni rá?
Esetleg Samusok mennyire megkenhetők hogy csinálják meg és hunnyanak szemet fölötte? (házhoz kihívásra értem)

Illetve ezt a disznózsír cuccot rá lehet rakni a galaxy nexusra nem vágja tacsra még talán ezt lehet megpróbálnom You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Michele

Re: Re: Re: Re: Segítség!
« Reply #468 Dátum: 2013, 01 03, 22:48:00 »
Még annyit hogy ha én kihívom a Samsungot és levágja hogy buherált akkor ő megvonja a garanciát ami után én életbe nem tudom majd hívni ha esetleg úgy szál el hogy lehessen hatni rá?
Esetleg Samusok mennyire megkenhetők hogy csinálják meg és hunnyanak szemet fölötte? (házhoz kihívásra értem)

Illetve ezt a disznózsír cuccot rá lehet rakni a galaxy nexusra nem vágja tacsra még talán ezt lehet megpróbálnom You are not allowed to view links. Register or Login
Nem tudom sajnos.
Azt tudom hogy nekem 2x cserélték az alaplapot mert tégla lett a telcsim (Galaxy S), :(
És nem kötekedtek ;)
Ha így beviszed biztos megszünik a garancia..... szerintem.. :(
Most olvastam el amit linkeltél, ne rakd fel azt a romot mert az biztos hogy kinyirja a telcsit.
Hacsak nem ez a célod.
Nézzél szét még az xda.com - on hátha írnak valami okosat....

★Android 10.0★

Nem elérhető Michele

« Reply #469 Dátum: 2013, 01 03, 22:57:07 »
Itt van pl. ez a link:
Igaz ez nem az Xda.com, de hátha tudod használni. ;)

★Android 10.0★

Nem elérhető wardemi

• PFC Fan
« Reply #470 Dátum: 2013, 01 03, 23:09:57 »
Itt van pl. ez a link:
Igaz ez nem az Xda.com, de hátha tudod használni. ;)

Nézem bár angol tudásom OFF-os de prbálom értelmezni. De ehez kellenek azok a box meg kábel nem de? Kinyírni hát nem tudom most így elég necces volna úgy kinyírni hogy vagy megcsinálják vagy nem? Tudnom kéne hogy biztos jól jövök e ki vagy sem nem olcsó  a teló és imádom így meg be vagyok rezelve :\. Amúgy valszeg az lesz a gond forrása hogy unlockolta az előző tulaj még a FuxkDocomo -val én ezt vissza állítottam és jó is volt az imei így nem értem hogy miért ált át ( és unlockolta vissza végleg a telómat) :\

Nem elérhető Michele

« Reply #471 Dátum: 2013, 01 03, 23:36:20 »
Nézem bár angol tudásom OFF-os de prbálom értelmezni. De ehez kellenek azok a box meg kábel nem de? Kinyírni hát nem tudom most így elég necces volna úgy kinyírni hogy vagy megcsinálják vagy nem? Tudnom kéne hogy biztos jól jövök e ki vagy sem nem olcsó  a teló és imádom így meg be vagyok rezelve :\. Amúgy valszeg az lesz a gond forrása hogy unlockolta az előző tulaj még a FuxkDocomo -val én ezt vissza állítottam és jó is volt az imei így nem értem hogy miért ált át ( és unlockolta vissza végleg a telómat) :\
Az angol nekem se nagyon megy, mivel nem tanultam  :oops:
Kérdezd meg az előző tulajt nincs e neki egy EFS mentése .
Hátha  ;)

Vagy még egy lehetőség :

Itt kérdezd meg Slukk-ot , ő romokat készít , hátha tud segíteni  ;)

Itt is megtalálod :

szintén Slukk néven  ;)
★Android 10.0★

Nem elérhető wardemi

• PFC Fan
« Reply #472 Dátum: 2013, 01 03, 23:39:17 »
Az angol nekem se nagyon megy, mivel nem tanultam  :oops:
Kérdezd meg az előző tulajt nincs e neki egy EFS mentése .
Hátha  ;)
Megpróbáltam sajnos koppantam :\ ahogy olvastam itt kell valami box meg kábel ami olyan 200 USD körül mozog :S és azzal lehet bármit buherálni. Sajnos idehaza nem vágom hol lehetne valaki aki ilyennek mókolna. Befektetni meg tudatlanként nem hiszem :S. Még agyalok mi legyen sehol se tud senki semmit én voltam hülye hogy nem volt mentés sajna de nem gondoltam hogy bármi lesz belőle tekintve hogy jó volt az imei akkor és nem is volt benne mókolás már :\.

Slukkal is megelőztelek most írtam 10 perce egy könyörgő emailt. :) Bizakodom de akkor a samut elfelejtem hátha lesz olyan balszerencse szerencsém hogy egyszer elszáll az alap lap és mosom kezeimet vagy lesz egy tuti alaplap elszállítás és garival megoldatom.

Nem elérhető ZsDaniel

• Support-ER
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
« Reply #473 Dátum: 2013, 01 04, 01:21:19 »
Megpróbáltam sajnos koppantam :\ ahogy olvastam itt kell valami box meg kábel ami olyan 200 USD körül mozog :S és azzal lehet bármit buherálni. Sajnos idehaza nem vágom hol lehetne valaki aki ilyennek mókolna. Befektetni meg tudatlanként nem hiszem :S. Még agyalok mi legyen sehol se tud senki semmit én voltam hülye hogy nem volt mentés sajna de nem gondoltam hogy bármi lesz belőle tekintve hogy jó volt az imei akkor és nem is volt benne mókolás már :\.

Slukkal is megelőztelek most írtam 10 perce egy könyörgő emailt. :) Bizakodom de akkor a samut elfelejtem hátha lesz olyan balszerencse szerencsém hogy egyszer elszáll az alap lap és mosom kezeimet vagy lesz egy tuti alaplap elszállítás és garival megoldatom.
A Nexus közelebb áll az SGS2-höz, mint az SGS-hez, a 2-es GYIK-ját ellenőrizted, hátha segít az ott található leírás? You are not allowed to view links. Register or Login

Ha ez sem segít, akkor írj You are not allowed to view links. Register or Login-nek

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető Michele

Re: Re: Galaxy Nexus - Általános
« Reply #474 Dátum: 2013, 01 04, 07:49:36 »
Megpróbáltam sajnos koppantam : ahogy olvastam itt kell valami box meg kábel ami olyan 200 USD körül mozog :S és azzal lehet bármit buherálni. Sajnos idehaza nem vágom hol lehetne valaki aki ilyennek mókolna. Befektetni meg tudatlanként nem hiszem :S. Még agyalok mi legyen sehol se tud senki semmit én voltam hülye hogy nem volt mentés sajna de nem gondoltam hogy bármi lesz belőle tekintve hogy jó volt az imei akkor és nem is volt benne mókolás már :.

Előző tulajt megkérdezted?
★Android 10.0★