Sziasztok!
Morális válságba kerültem, segítsetek!
Öszejött a keret egy új telefonra (olyan +/- 85 rugóig), és mit tesz isten, egy Nexus 4 pont ennyiből jön ki - ha bírok szerezni. Németországból tudnék vetetni, a 8 gigást bírnám megfizetni.
Namost: a 8 G memória nekem rohadtul kevés - jelenleg 8+16 gigán alig férek el: sok zenét hordok magammal, szeretem, ha nálam vannak a régi képeim, egy-két film betárazva, hogy megnézzem, ha alkalom adódik, és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy egy ütősebb gépen már komolyabb játékok is bejönnek a képbe...
Azzal vigasztaltam magam, hogy OTG-vel tudok magamnál tarteni egy komolyabb vastartalékot (esetleg a 16 gigás microSD-men, akkor azt sem kellene kidobni).
Na, erre ma kibukott, hogy a Nexus 4-ben nincs OTG.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginEz magában is durva WTF, de most már komolyan elgondolkoztatott. Amúgy is elérhetetlen a telefon, legjobb esetben is csak január végére remélhetem, hogy megkapom, de ki tudja, simán lehet belőle március is...
Szóval egyre erősebb a késztetés, hogy inkább egy Galaxy Nexust veszek - éppen annyiból jön ki. Az SGS1-hez képest így is nagy előrelépés lesz, a GNex is jövőbiztos - ha a gugli le is venné róla akezét, a CM csapat erősen támogatja, szerintem még 2-3 android verzióra jó kell, hogy legyen.
Ti ismeritek a GNexet... Mit gondoltok, mi a jó döntés? Boldoggá tudna tenni egy-két évig, vagy átkozni fogom magam jövő ilyenkor, ha megveszem? (Jön a második gyerek, nem lesz pénz upgrade-re két évnél hamarabb...)
Köszi, és bocs a hosszú posztért!