0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nekem szürke van, nem egy egyéniség. Lehet hogy a fehérben szebb lenne. Tapatalk 2-vel küldve az én Galaxy Nexus-rőlYou are not allowed to view links. Register or LoginHupilila!Nekem amúgy fehér van, és kicsit csúszósabb a burkolata, mint a szürke példányoké. Meg azt se felejtsd el, hogy nem az egész készülék fehér színű, csak a hátlapja és az oldala.Köszönöm, nekem a fehér egy fokkal jobban bejön, de majd elmegyek egy Gsm boltba és ott megnézem a szürkét és a fehéret is
Hupilila!Nekem amúgy fehér van, és kicsit csúszósabb a burkolata, mint a szürke példányoké. Meg azt se felejtsd el, hogy nem az egész készülék fehér színű, csak a hátlapja és az oldala.
Büszke tulaja lettem egy fehér Galaxy Nexus-nak
sziasztok nem lehet tudni meg mikor kapunk 4.2 frissitest, nem tudja esetleg valaki mert eleg igeretesnek hangzik az uj modositasokkal
Koszonom tudja esetleg valaki honnan lehet ra varazsolni....Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
You are not allowed to view links. Register or Login vagy You are not allowed to view links. Register or Login találsz információkat, de mindenki szidja, egyelőre nem tenném fel.
Nekem tegnap előtt dobta fel, hogy talált egy frissítést és fel is rakta a 4.2-t. Kicsit lassabb mint a 4.1.2
Ez új, nekem még nem is dobta fel, pedig kártyafüggetlen készülék, a Google-féle rom van rajta, nem Samsung-os. Mondjuk még így sem raknám rá, annyi sok negatívumot olvastam/hallottam. Idővel lesz az jobb is.
Sziasztok!Csatlakoztam én is a Nexus prime felhasználói táborhoz, egy fehér készülékkel.A dobozból kibontás után szinte egyből jelezte hogy akár frissíthetek is 4.1.1 Jelly Bean -re.Megtettem Pár nappal késöbb jött a 4.2 majd a 4.2.1 update Ezek ellenére valószínű valamilyen más romot azért fogok rá tenni, persze ha sikerül így pár napos használat után
Sziasztok ! Nekem 4.1.1 van jelenleg,es meg mindig nem kinal fel semmi uj frissitest,holott mar 3 ujabb verzio is kijott. Amugy jakjuxw a telom. Kerdem en akinek frissult itt feljebb 4.2.1-re,neki is jakjuxw nexusa van vajon ? Elore is koszi.
Ne akard a frissítést, nagyon rossz lett
Ha nem frissit valszeg a kesobbieket sem tudommeg... nos? Otlet ?
Hogy ne tudnád meg? Én sem onnan tudtam először, hogy van rá 4.2, hogy feldobta a frissítési jelzést, hanem mindenfele olvastam már róla. Amúgy nem értem, mit szenved mindenki a 4.2-ért, amikor a hozzáértők mind azt mondják, hogy rossz. Na persze okos ember más kárán tanul, buta csak a sajátján...
... a kesobbi rendszerverziok mukodeset nem tudom megyl,nem tapasztalom sajat boromon,erre ertettem. Nem feltetlen a 4.2 re gondoltam okoska.
Nem, yakjuxw nem frissült feljebb, csak a sima yakju. De a 4.2 nagyon gáz.
Koszi az infot. Mikorra varhato a jakjuxw ota update vajon ?5