ez így nem igaz !
A gyári is nagyon jó ROM, engem csak a root-olás miatt ( gugli kéretlen reklám elátávolítás) izgatott a ROM-csere, és ha már elhagytam a full gyárit, akkor miért ne hagynám el a számomra nem lényeges APP-okat is ?
Így próbáltam ki sok féle fözőttet....
Más:
Említitek a lassuságot....vs. s2-es ügyben.
Nos, lehet hogy lassabb....de ez is nagyban ROM függő....optimalizálás , stb.....engem nem zavar a tempó, bőven tudok vele mindent csinálni, és nem kell várnom.....
Az akku meg több mint 2 napig (!) is bírja....a GPS. 7-14 sec alatt fog ablak mellett holdat, ezt azért az S2 soha nem fogja tudni, ami jó ha 1 napot kibír.....
Ha a gyári rom jó lenne, akkor Te sem a főzőttet használnád. ;-) Valóban romfüggő a gyorsaság, ez így van. De mivel nincs még rendesen optimalizálva (még a nexushoz sem) az ICS, így fordulhat elő, hogy kicsit szaggat és emiatt lehet, hogy az auto elforgatás is lassabb az S2-höz képest.
Ismétlem, mindkét esetben a hivatalosan kiadott Telenoros verziót hasonlítottam össze.
Maga a hardwerben nincs sok különbség, nincs annyi, amennyivel lassabb a nexus. Ezért is gondolom, hogy még az ICS nem az igazi és emiatt visszafogja a vasat.