Frissítettem én is erre.
1. Olyan mintha az alpha6 simább lett volna. Ez kicsit olyan érzést ad, mintha egy pillanatra lagolna amikor megérintem. Másnak hasonló? Vagy én képzelődöm.
2. Nem látja a PC-m USB modban sem se sehogy a telefont. Ez eddig akkor fordult elő, ha nem volt benne külső SD.
3. mivel most nem látja a telefon a külső SD-t ez magyarázhatja a fenti jelenséget. Kérdésem viszont, hogy hogy tudnám elérni, hogy lássa az SGS a külső SD-t is? Néztem FAQ-t, olvasom az XDA topikot stb. de olyan mintha másnak ez nem lenne probléma. Minden más igen ami nekem működik fent van ötezerszer, ez nem. Vagy vak vok.
4. a telepítő leírásban benne van, hogy az első flash után másodszor is futtatni kell a zip-et, amíg nem kék lesz a CWM recovery. Nekem a második után is kék. Van akinek megvátozik a színe? Vagy félreértek vmit?
Értem én, hogy mindenki írja, hogy csak profiknak van ez a ROM és én közel se vagyok az, de megtetszett nagyon a Nexus bemutatón. Tök stabil, elsőre felment még a 4, most ez is. Ezek miatt nem szedném le, ha egy mód van rá...