2024, 11 23, 01:50:03

Szerző Téma: [ROM] Onecosmic StockPlus ICS és Team ICSSGS ICS RC4.2  (Megtekintve 45278 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: [ROM] Onecosmic-féle Team ICSSGS ICS Port - RC4.1
« Reply #375 Dátum: 2012, 02 07, 15:46:25 »
You are not allowed to view links. Register or Login
basszus, hol lehetett beállítani, hogy ne tegye automatikusan ki minden új app ikonját?
A múltkor nagyon egyszerűen meglett, most meg sehol nem találom...

market, aztán beállítások/modulok automatikus ho...-mellől pipa ki
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Sancho

• Vendég
RC4.1 Tips and Tricks
« Reply #376 Dátum: 2012, 02 07, 15:52:03 »
Pár tipp és trükk az RC4.1-hez:

• If you want T9 dialer
  • If you have problems with wifi
  • If you want a custom launcher (like trebuchet or nova)
  • If you want to have back the new search from ICS
  • If you want to have the MIUI File explorer (with ftp server)

Nem elérhető lesliebig

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S7 EDGE
  • PDA ROM: G935FXXU1BPLB
« Reply #377 Dátum: 2012, 02 07, 17:50:59 »
Nálam eltűnik vele az IMEI, csak gyárival jön vissza. :'(

Sancho

• Vendég
« Reply #378 Dátum: 2012, 02 07, 18:57:49 »
Nálam eltűnik vele az IMEI, csak gyárival jön vissza. :'(
Xda-n többször kérdezték, asszem efs mappa backup segít.

Sancho

• Vendég
« Reply #379 Dátum: 2012, 02 08, 10:05:09 »
Nna, jó a wifi, csak wipe kell tényleg, nem úsztam meg... ;)

Nem elérhető Yarner

• PFC Fan
    • androlib.blog.hu
  • PDA: Samsung Galaxy SIII gt-i9300
  • PDA ROM: Stock 4.3 (NA2)
« Reply #380 Dátum: 2012, 02 08, 11:25:27 »
market, aztán beállítások/modulok automatikus ho...-mellől pipa ki

pfff, köszi. Pedig néztem ott is, valahogy elsiklottam felette.
"Dude, sucking at something is the first step towards being sorta good at something."
“Nobody important? Blimey, that’s amazing. You know, nine hundred years of time and space and I’ve never met anybody who wasn’t important before.”

Nem elérhető Yarner

• PFC Fan
    • androlib.blog.hu
« Reply #381 Dátum: 2012, 02 08, 11:32:12 »
Konzisztensen szaggat az app drawerem. különösen az utolsó oldalra lépve, majd onnan a widgetekhez, minden alkalommal beleröccen.
A 3.1 alatt ez nem volt, imádtam, mennyire folyamatos volt a Launcher.
Vajon mi okozza?
"Dude, sucking at something is the first step towards being sorta good at something."
“Nobody important? Blimey, that’s amazing. You know, nine hundred years of time and space and I’ve never met anybody who wasn’t important before.”

Sancho

• Vendég
« Reply #382 Dátum: 2012, 02 08, 16:29:52 »
Konzisztensen szaggat az app drawerem. különösen az utolsó oldalra lépve, majd onnan a widgetekhez, minden alkalommal beleröccen.
A 3.1 alatt ez nem volt, imádtam, mennyire folyamatos volt a Launcher.
Vajon mi okozza?
Az egész 4.1 röccen. Valamit elcsesztek. Gondolom, a 4.2-ben vagy az 5.0-ban javítják. :)

Nem elérhető Yarner

• PFC Fan
    • androlib.blog.hu
« Reply #383 Dátum: 2012, 02 09, 10:47:31 »
Az egész 4.1 röccen. Valamit elcsesztek. Gondolom, a 4.2-ben vagy az 5.0-ban javítják. :)
nagyon várom. Tegnap este óta bekaptam két Sleep of Death-et is, ami Ginger alatt egy ideje kísértett. Nincs sok kedvem visszamenni 3.1-re, de érzek némi késztetést...
Mindegy, várjuk a következőt  ;)

Sancho

• Vendég
« Reply #384 Dátum: 2012, 02 09, 11:00:08 »
nagyon várom. Tegnap este óta bekaptam két Sleep of Death-et is, ami Ginger alatt egy ideje kísértett. Nincs sok kedvem visszamenni 3.1-re, de érzek némi késztetést...
Mindegy, várjuk a következőt  ;)
A röccenések jelentősen csökkentek, mióta több Xda-s arc javaslatára a Devil 14.2 LED kernelt tettem fel. Aztán mivel áttértem teljesen a STOCKPLUS változatra, ezért értelemszerűen Onecosmic's féle kernelt tettem fel, és az is röccenés mentes. Onecosmic írt twitteren, hogy akinek lag-gol a 4.1, az próbálkozzon az NSTools governor állítgatásával: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Yarner

• PFC Fan
    • androlib.blog.hu
« Reply #385 Dátum: 2012, 02 09, 15:53:53 »
A röccenések jelentősen csökkentek, mióta több Xda-s arc javaslatára a Devil 14.2 LED kernelt tettem fel. Aztán mivel áttértem teljesen a STOCKPLUS változatra, ezért értelemszerűen Onecosmic's féle kernelt tettem fel, és az is röccenés mentes. Onecosmic írt twitteren, hogy akinek lag-gol a 4.1, az próbálkozzon az NSTools governor állítgatásával: You are not allowed to view links. Register or Login

Én az ICSSGS-en vagyok akkor is használhatom a Stockplus kernelt? A Samsung-updates-en még 4.0-hoz nincsen fent kernel, te a 3.1-esét használod?

(feltettem a Devil_1.0_BFS_VC.zip-féle Devilt, bekapcsoltam a CPU alatt a "lagfree" opciót, most azt tesztelem, de még most sem az igazi (talán picit jobb lett)

Sancho

• Vendég
« Reply #386 Dátum: 2012, 02 09, 16:51:46 »
Én az ICSSGS-en vagyok akkor is használhatom a Stockplus kernelt? A Samsung-updates-en még 4.0-hoz nincsen fent kernel, te a 3.1-esét használod?

(feltettem a Devil_1.0_BFS_VC.zip-féle Devilt, bekapcsoltam a CPU alatt a "lagfree" opciót, most azt tesztelem, de még most sem az igazi (talán picit jobb lett)
Ugye, mielőtt feltetted a ROM-t, mindent wipe-oltál? Ugye, nem tettél vissza backup-ból rendszeradatot, csak a user program + data került vissza?

Nekem ez a ROM van fent (You are not allowed to view links. Register or Login):
  • I9000_STOCKPLUS_ICS_RC4-PLUS.zip You are not allowed to view links. Register or Login
Ezt a kernelt használom hozzá (You are not allowed to view links. Register or Login):
  • ONECOSMIC's RC41 KERNEL You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Yarner

• PFC Fan
    • androlib.blog.hu
« Reply #387 Dátum: 2012, 02 09, 17:21:38 »
Ugye, mielőtt feltetted a ROM-t, mindent wipe-oltál? Ugye, nem tettél vissza backup-ból rendszeradatot, csak a user program + data került vissza?

• I9000_STOCKPLUS_ICS_RC4-PLUS.zip You are not allowed to view links. Register or Login
Ezt a kernelt használom hozzá (You are not allowed to view links. Register or Login):

Wipe-oltam, mint a kisangyal, de minimális rendszeradatot visszatettem (2-3 tétel a Titaniumban), mert nem fűllött a fogam hozzá, hogy újrapakoljam a homescreenemet az összes widgettel. lehet, hogy bekerült valami, ami zavart okoz az erőben? (Igen, elsőre mindent simán visszaállítottam, aztán nem gyűztem utána factory resetelni...  ;)  )

Nem elérhető Yarner

• PFC Fan
    • androlib.blog.hu
« Reply #388 Dátum: 2012, 02 10, 10:36:47 »

Este fogtam magam, és fact reset után újraflesseltem a ROM-ot (nem töltöttem még le a STOCKPLUSt, maradt a sima ICSSGS), és mellétettem a Onecosmic kernelt.
Rendszeradatot nem állítottam vissza semmit, újrapakoltam a homescreent, végül is csak öt perc.

Most mintha szebben menne :-)

Köszi!

Nem elérhető szemisun

• Navigáció / Navigation: Waze/Google Maps
  • PDA: Nexus 6P 32GB Silver
  • PDA ROM: Stock 7.1.1 ROM + Systemless root [KERNEL] ElementalX
« Reply #389 Dátum: 2012, 02 10, 11:14:46 »
De házilag bővíthető:
  :ok:

Köszönöm!!!!!!!!
Úgy hiányzott :)

Nem elérhető Yarner

• PFC Fan
    • androlib.blog.hu
« Reply #390 Dátum: 2012, 02 10, 16:30:52 »

Köszönöm!!!!!!!!
Úgy hiányzott :)
És ha kicsit megpiszkálod "Theme" alatt a beállításokat, nagyon pofásan belesímul az ICS fazonjába...
(A felette levő szürke sáv a ZDBox infósávja, azt nem bírom kifeketíteni sajnos...)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Sancho

• Vendég
« Reply #391 Dátum: 2012, 02 10, 16:49:46 »
Team ICSSGS RC4.2 changelog: :ok:
  • New fixed framework = wifi fix included(without blur issues)
  • New script to specifically set EFS permissions(hopefully fix people losing IMEI's)
  • Reverted back to the ICS quick search
  • News & Weather widget is back!
  • Updated modem to JVU
You are not allowed to view links. Register or Login  ;)

Javasolt kernel: Devil 14.2 LED

Nem elérhető Yarner

• PFC Fan
    • androlib.blog.hu
« Reply #392 Dátum: 2012, 02 10, 17:16:00 »
Team ICSSGS RC4.2 changelog: :ok:
  • New fixed framework = wifi fix included(without blur issues)
  • New script to specifically set EFS permissions(hopefully fix people losing IMEI's)
  • Reverted back to the ICS quick search
  • News & Weather widget is back!
  • Updated modem to JVU
You are not allowed to view links. Register or Login  ;)

Javasolt kernel: Devil 14.2 LED

fú, ez gyors volt :-)
talán a hétvégén...

Nem elérhető Next0415

• PDA: Samsung galaxy s gt i9000
  • PDA ROM: I9000xwjs7
Re: [ROM] Onecosmic RC4 és Team ICSSGS ICS RC4.2
« Reply #393 Dátum: 2012, 02 10, 17:19:38 »
 ICSSGS RC4.2  <----- ezt szeretném felrakni, és csak annyit akarok kérdezni hogy ezt milyen gyári romra kell felpakolni? Ha jól emlékszem még mindig van valami gyári cucc amire felcsúszik vagy nem? És ennél nem volt írva semmi. 19000xxjvu az meg felel? Úgy keell felrakni ahogy az első hozzászólásba van ezt is? Légyszi segítsetek köszi!

Sancho

• Vendég
« Reply #394 Dátum: 2012, 02 11, 22:36:43 »
ICSSGS RC4.2  <----- ezt szeretném felrakni, és csak annyit akarok kérdezni hogy ezt milyen gyári romra kell felpakolni? Ha jól emlékszem még mindig van valami gyári cucc amire felcsúszik vagy nem? És ennél nem volt írva semmi. 19000xxjvu az meg felel? Úgy keell felrakni ahogy az első hozzászólásba van ezt is? Légyszi segítsetek köszi!
CWM-es kernel legyen fent, az a lényeg!

Nem elérhető ppddaa

• PDA: Samsung Galaxy S - GT-I9000
  • PDA ROM: Team ICSSGS RC4.2 - Semaphore ICS 0.8.0 kernel
« Reply #395 Dátum: 2012, 02 12, 05:20:28 »
Este fogtam magam, és fact reset után újraflesseltem a ROM-ot (nem töltöttem még le a STOCKPLUSt, maradt a sima ICSSGS), és mellétettem a Onecosmic kernelt.
Rendszeradatot nem állítottam vissza semmit, újrapakoltam a homescreent, végül is csak öt perc.

Köszi!

Nem elérhető ppddaa

• PDA: Samsung Galaxy S - GT-I9000
  • PDA ROM: Team ICSSGS RC4.2 - Semaphore ICS 0.8.0 kernel
« Reply #396 Dátum: 2012, 02 12, 05:27:12 »

Köszi!

Hali.

Én is próbáltam a devil kernelt de nem működött túl jól, többször újraindult és folyamatosan lagelt.
Ezért most kísérletképpen a semaphore kernel van fenn. Tökéletesen működik. Nincs lag. Én ezt ajánlom... :)

Üdv

Nem elérhető nyomos

• Sir. Smoka. Lot
  • Navigáció / Navigation: Aura
  • PDA: I9100, P3110
  • PDA ROM: Omega V18, Paranoid Android 2.99
« Reply #397 Dátum: 2012, 02 12, 14:45:49 »
Sziasztok!

Sancho, köszi a segítséget a múltkori kérdésemmel kapcsolatban. (kicsit késve)

Más: Olvastam, itt pár hozzászólással ezelőtt, hogy van akinek a devil 14.2 van akinek a semaphore 0.8 kernel jön be az alap helyett. Kipróbáltam mindegyiket, én mint lúzerjúser, nem vettem észre nagy különbséget.
Viszont, a semaphore-t ha felteszem, akkor elmegy a hálózat, noncse telefonálás.

Aztán újra vissza a 4.2 wipe, restart és megy a telefonálás, aztán semaphore vissza, restart noncse telefon.

Ebben van e valakinek valami tapasztalata, hogy miért lehet ez?

Köszönöm
Nyomos

Közben megoldódott, sokadszori reboot után, egyszer csak beugrott a mobilhálózat.

"Dont Drink And Drive, Just Smoke And Fly"

Nem elérhető seefried

« Reply #398 Dátum: 2012, 02 12, 16:02:20 »
Sziasztok,

a fájlrendszernek rfs-nek vagy ext4-nek kell lennie?

köszi

Sancho

• Vendég
« Reply #399 Dátum: 2012, 02 12, 17:31:12 »
Hali.

Én is próbáltam a devil kernelt de nem működött túl jól, többször újraindult és folyamatosan lagelt.
Ezért most kísérletképpen a semaphore kernel van fenn. Tökéletesen működik. Nincs lag. Én ezt ajánlom... :)

Üdv
Az ICSSGS RC4.2-n lecseréltem ma Semaphore 0.8-ra a kernel-t, mert néha a Devil LED 14.2 magától újraindult. Más bajom nem volt vele. Köszi a tanácsot! Eddig megfelelő! :D