2024, 11 23, 09:49:42

Szerző Téma: [ROM] Onecosmic StockPlus ICS és Team ICSSGS ICS RC4.2  (Megtekintve 45300 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető ericraven

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: mio
  • PDA ROM: 1234
Re: [ROM] onecosmic-féle ICS Port - Beta 2
« Reply #200 Dátum: 2012, 01 02, 19:28:09 »
Helló igy ismeretlenül ,tudnátok nekem segiteni Rom ügyben? Sajnos a Samsung Galaxy s-m csak a Galaxy s feliratig jut és az usb-ről sem tudom sehogy elérni,de még a micro Sd kártya tartalmát se látja ,ez a végső elkeseredésem mer itt már irtam a fórumban néhány helyre és senki de senki nem tudott segiteni.Ha esetleg van tipp irj légyszi.Msn-en is elérhető vagyok :ericraven@kallonet.hu

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #201 Dátum: 2012, 01 02, 19:29:44 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Helló igy ismeretlenül ,tudnátok nekem segiteni Rom ügyben? Sajnos a Samsung Galaxy s-m csak a Galaxy s feliratig jut és az usb-ről sem tudom sehogy elérni,de még a micro Sd kártya tartalmát se látja ,ez a végső elkeseredésem mer itt már irtam a fórumban néhány helyre és senki de senki nem tudott segiteni.Ha esetleg van tipp irj légyszi.Msn-en is elérhető vagyok :ericraven@kallonet.hu

recovery megy?  ha igen nyomj 1 factoryresetet,

legközelebb meg itt kérdezd.

nemtom hova irtál mert én nem láttam ;)

Nem elérhető ericraven

• PFC Fan
« Reply #202 Dátum: 2012, 01 03, 15:00:36 »
Eddig ugy gondolom az USB halt meg a telómon,akku nélkül is rádugva azonnal azt irja a win nem ismerhető fel az eszköz.Nem tudom mi okozta ezt.Lehet sokat használták/tam az usb-t.Használtan vettem ezt a telót a PH-n.Már csak az a kérdés,hogy ki tudja ezt megcsinálni gyorsan és olcsón.Nyiregyházán van a legközelebbi szerviz de nem igazán bizom bennük azt mondták beázott,ugyan mitől? Marhaság.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #203 Dátum: 2012, 01 03, 15:04:43 »

Eddig ugy gondolom az USB halt meg a telómon,akku nélkül is rádugva azonnal azt irja a win nem ismerhető fel az eszköz.Nem tudom mi okozta ezt.Lehet sokat használták/tam az usb-t.Használtan vettem ezt a telót a PH-n.Már csak az a kérdés,hogy ki tudja ezt megcsinálni gyorsan és olcsón.Nyiregyházán van a legközelebbi szerviz de nem igazán bizom bennük azt mondták beázott,ugyan mitől? Marhaság.

mindenképp próbáld meg másik PC-n, másik USB porton is. De ha nincs más, irány a szerviz.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ericraven

• PFC Fan
« Reply #204 Dátum: 2012, 01 03, 17:12:09 »
Helló,eddig 3 gépen próbáltam és ugyanaz a jelenség,csak az usb port lesz a ludas szerintem.

Nem elérhető VeszkaGSM

• Navigáció / Navigation: SGS II.
  • PDA: I9300 GalaxyS III.
  • PDA ROM: Gyári..még..
« Reply #205 Dátum: 2012, 01 03, 17:23:26 »

Ha végképp nem megy akkor keress meg..
Üdv
Nagy gáz, kis szerencse!

Nem elérhető Tocso

• PDA: Galaxy Note
  • PDA ROM: SVA JB 2.3
« Reply #206 Dátum: 2012, 01 04, 14:32:52 »
1-2 fontos infót megoszthatnál velünk:
- működött e valaha a telefon nálad?
- milyen ROM van rajta (ha tudod)?
- esetleg frissítés után halt e meg?
- próbáltad e recovery/download módban elindítani?
- másik kábel esetleg?
-látsz e sérülést a microUSB csatinál?

hirtelen ezek jutottak az eszembe...
Ha ezeket tudjuk talán könnyebb segíteni.

Üdv,

Nem elérhető samanric

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: IGO Prime, Navigon
  • PDA: Iphone 5 [FW: 1.01.00]
  • PDA ROM: IOS 6.0.1
« Reply #207 Dátum: 2012, 01 04, 14:40:48 »
..továbbá valamelyik másik topik-ba irj légyszíves mert ez a ICS-ről szól aminek semmi köze a telefonod problémájához.

AZ ICS RC2.11 este felraktam, most először mutatott az utánygyártott aksim is 100%-ot :d feltöltés után, ilyen még sosem történt :) Szinkornizációk tökéletesen működnek aki érdekel van egy browser plus kiegészítés is az xda-n amely tuningolja a böngészőt egy kicsit.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

negatívum amit eddig tapasztaltam: bazi lassú az usb másolás egy 1,3GB film felmásolása kb. 11perc
továbbá mintha a menük működése is belassult volna egy picit. este melózom akkor tesztelem jobban majd írok még róla de sztem ez már nagyon is használható. Wifi tökéletes és ugynézem nem veszti el a Mobilnet-et sem mint az előző verziók.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #208 Dátum: 2012, 01 04, 14:51:38 »
van egy browser plus kiegészítés is az xda-n amely tuningolja a böngészőt egy kicsit.

Azta!

Remek találat! KÖSZI!

ps: átdobom a linket a th témába is, ha esetleg ezt nem olvassa valaki :)

ja, itt a market linkje is: You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nyomos

• Sir. Smoka. Lot
  • Navigáció / Navigation: Aura
  • PDA: I9100, P3110
  • PDA ROM: Omega V18, Paranoid Android 2.99
« Reply #209 Dátum: 2012, 01 04, 15:16:06 »
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, mielőtt valami hatalmas baromságot csinálok :D
Nekem is fent van az új 2.11 változat, glitch 3.0.8 kernellel.
A voodoo control plus pedig azt írja, hogy az eszköz vagy a kernel nem támogatja a voodoo soundot.
Ezt pirossal ki is emeli a sok zöld felirat közül.
- Device or kernel version not supported: not  a problem if your kernel already support voodoo sound.
name:GT-i9000
Kernel version: 3.0.8 glitch v14.ics dev i9000/t959d+

Rakjak vissza egy régebbi kernelt, ami támogatja a voodoo soundot? Vagy van e valami jobb ötletetek, hogy szépen szóljon a galaxy s?

A segítséget előre is köszönöm.
Nyomos
"Dont Drink And Drive, Just Smoke And Fly"

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #210 Dátum: 2012, 01 04, 15:30:35 »

Rakjak vissza egy régebbi kernelt, ami támogatja a voodoo soundot? Vagy van e valami jobb ötletetek, hogy szépen szóljon a galaxy s?
A segítséget előre is köszönöm.
Nyomos
nem, egyik ICS kernel sem támogatja a voodoo soundot.
Glitch nem is fogja.

Nem elérhető samanric

• DOUBLE CLUB
« Reply #211 Dátum: 2012, 01 04, 15:36:17 »
na most egy kicsit rosszabb hír: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #212 Dátum: 2012, 01 04, 15:38:05 »
na most egy kicsit rosszabb hír: You are not allowed to view links. Register or Login

ja, már a cikkbe is beírtam...

bár gondolom téged nem keserít el :D

Nem elérhető nyomos

• Sir. Smoka. Lot
« Reply #213 Dátum: 2012, 01 04, 15:48:23 »
nem, egyik ICS kernel sem támogatja a voodoo soundot.
Glitch nem is fogja.

Köszönöm a választ.
Akkor majd valamit ki kell találnom. Bár, így is azért jobban szól az ICS, mint a régebbi romok, talán ebben már valami normális hangtákolmány van, ami nem kimondottan igényli a voodoo soundot.
Bár tudnám, de nem értek a lovakhoz :D

Nem elérhető ericraven

• PFC Fan
« Reply #214 Dátum: 2012, 01 04, 20:28:06 »
Bocsánat hogy untattalak beneteket a Galaxy s problémámmal,már megoldódott USB csere volt a telefonon,Az Ics-t én is felraktam próbából RC2-őt eddig az a gondom hogy a micro SD-t nem tudom elérni,de a rajta lévő zenék et a beépitett lejátszó lejátsza,a filmeket is látja (Avi)de nem tudja megnyitni.Mégegyszer bocsi ha untatalak beneteket a problémáimmal.További szép estét mindenkinek.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #215 Dátum: 2012, 01 04, 20:40:44 »
Köszönöm a választ.
Akkor majd valamit ki kell találnom. Bár, így is azért jobban szól az ICS, mint a régebbi romok, talán ebben már valami normális hangtákolmány van, ami nem kimondottan igényli a voodoo soundot.
Bár tudnám, de nem értek a lovakhoz :D

hogy onecosmic mit fog csinálni, azt nem tudom, de abban biztos lehetsz, hogy a CM9-ben benne lesz a megszokott DSP manager, ami gyakorlatilag ugyanolyan jó, mint a voodoo.

De ha annyira audiofil vagy, akkor inkább menj stockra, aztán jöhet a voodoo :)
Tudod: valamit valamiért.

Nem elérhető nyomos

• Sir. Smoka. Lot
« Reply #216 Dátum: 2012, 01 04, 22:21:19 »
hogy onecosmic mit fog csinálni, azt nem tudom, de abban biztos lehetsz, hogy a CM9-ben benne lesz a megszokott DSP manager, ami gyakorlatilag ugyanolyan jó, mint a voodoo.

De ha annyira audiofil vagy, akkor inkább menj stockra, aztán jöhet a voodoo :)
Tudod: valamit valamiért.
Nem vagyok audiofil, csak egyszerűen ki akarok próbálni "mindent", amivel egy kicsit szebbé tudom tenni a hangzást, ha már van lehetőség. :D

Nem elérhető samanric

• DOUBLE CLUB
« Reply #217 Dátum: 2012, 01 05, 08:01:44 »
Bocsánat hogy untattalak beneteket a Galaxy s problémámmal,már megoldódott USB csere volt a telefonon,Az Ics-t én is felraktam próbából RC2-őt eddig az a gondom hogy a micro SD-t nem tudom elérni,de a rajta lévő zenék et a beépitett lejátszó lejátsza,a filmeket is látja (Avi)de nem tudja megnyitni.Mégegyszer bocsi ha untatalak beneteket a problémáimmal.További szép estét mindenkinek.

nem sértésnek szánt(uk)am de ha mindenki össze-vissza ír semmi értelme nincs a külön topikoknak, remélem ezt azért te is belátod.

nah, a microsd-t ICS-en a mnt/emmc mappában találod

videónál nekem egyedül normálisan az MX Videoplayer (You are not allowed to view links. Register or Login + codec: You are not allowed to view links. Register or Login) vált be ami nem rossz kis program, viszont azért arra kíváncsi vagyok az mplayer miért nem játsza le a videókat :( (nekem az volt a kedvencem) meg azthiszem ez is lejátszotta a filmeket Daroon Plyer: You are not allowed to view links. Register or Login különlegessége ennek, hogy ezzel együtt You are not allowed to view links. Register or Login fullos tv, video, dvd lejátszót kapsz, nekem igaz annyira nem jött be de még egy lehetőség.

Nem elérhető samanric

• DOUBLE CLUB
« Reply #218 Dátum: 2012, 01 05, 08:11:02 »
a gyorsulásmérés, iránytű nálam nem működik sajnos, ez talán a kernel hibája? (ezt és a tv kimenetet hiányoltam nagyon) gps jelet könnyen talál bár könnyen is elveszti, de annyira nem volt időm tesztelni, majd talán holnap kórházba :S menet :D aksi nem merül rosszabbul mint eddig, igaz először egy sz*r után gyártott aksival próbáltam aminek a teljesítménye kb. 4-5 óra most majdnem megütötte az 5-öt. filmnézéssel netezéssel facebook zenehallgatás az 1 éves eredeti aksim este10-től reggel 6-ig kb. 38%-ra ment le de ebben benne volt kb. háromnegyed órányi gps teszt is. Hát jah új aksit kell vennem de óvva intek mindenkit az után gyártottaktól, az omnián is pórul jártam, meg most. semmit nem érnek.

a többi működött bár ami kicsit fura volt hogy régen ha a task killerrel kilőttem egy programot az ujraindult de most ha kilövöm le is állt rendesen, reggel mikor a friendcastert elinditottam csörgött mint az örült mert akkor szinkronizált :D

a rádió nekem nem lényeg, az xda-n mindenki azért sir ha jol olvastam, nekem inkább tv és sebességmérő kellene bele.

játszani nem játszottam  mondjuk a gta-t fel se rakom mert szerintem felesleges

Nem elérhető ericraven

• PFC Fan
« Reply #219 Dátum: 2012, 01 05, 11:09:31 »
Köszönöm a linkeket.Eddig nem tudtam az ICS-t normálisan felrakni.Szerintetek melyiket kellene? Ami a telón volt felrakás előtt 2.3.6 Semaphor 2.1.1

Nem elérhető samanric

• DOUBLE CLUB
« Reply #220 Dátum: 2012, 01 05, 15:17:59 »
Köszönöm a linkeket.Eddig nem tudtam az ICS-t normálisan felrakni.Szerintetek melyiket kellene? Ami a telón volt felrakás előtt 2.3.6 Semaphor 2.1.1

na az nem ics a 2.3.6 még a Gingerbread Semaphor kernellel, ez jó erre simán ráhúzhatod ezt a onecosmic féle ICS RC 2.11-et. mindegy melyiket választod mert ugye ezek nem véglegesek, ami nem is lesz tehát csak saját felelősségre, továbbá ahogy írtam nem minden működik az adott verziókban. Ahogyan ennek úgy a másikféle verziónak is vannak hibái, de ahogy olvasgattam jópár napon át ennek a onecosmic-nak kevesebb hibája van és én sem tudok nagyon panaszkodni rá.
lentebb irtam egy sorrendet a felrakásról az jó, ha ugy csinálod menni fog de ebben a topik első posztjában ott a link az xda-s oldalra angol nélkül is tökéletesen meg lehet érteni.

Nem elérhető ericraven

• PFC Fan
« Reply #221 Dátum: 2012, 01 05, 19:03:41 »
Nagyon Köszönöm!

Nem elérhető samanric

• DOUBLE CLUB
« Reply #222 Dátum: 2012, 01 06, 11:43:06 »
lehet csak nekem nem működik de pl. a facebook app contactot nem lehet szinkronizálni a telókönyvvel, a friendcaster működik de ott pedig nem lehet - vagy csak én nem jöttem rá hogy kell - összekapcsolni a friendcasteres névjegyet a gmail-el így azért elég durva egy csomó ember duplázva jelenik meg.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #223 Dátum: 2012, 01 06, 12:19:10 »
lehet csak nekem nem működik de pl. a facebook app contactot nem lehet szinkronizálni a telókönyvvel, a friendcaster működik de ott pedig nem lehet - vagy csak én nem jöttem rá hogy kell - összekapcsolni a friendcasteres névjegyet a gmail-el így azért elég durva egy csomó ember duplázva jelenik meg.

a facebook appok jelenleg nem támogatják az ICS-t

Nem elérhető samanric

• DOUBLE CLUB
« Reply #224 Dátum: 2012, 01 06, 14:16:58 »
a facebook appok jelenleg nem támogatják az ICS-t

a friendcastert elég ideig teszteltem, megvásároltam, azzal működik frankón csak nem mindegyik fiókot kapcsolja össze tehát pl. gipsz jakab gmailt össze kapcsolja gipsz jakab friendcaster névjeggyel de pl, egy másikat nem, pedig a név íis ugyanúgy szerepel facebookon mint gmail-en. próbálok rájönni mi alapján válogatja össze. bár alap hiba még mindig hogy néha néha vezetéknevet nem hoz be a friendcaster sem s pl van olyan ismerősöm aki Ágnes Ágnes a vezetékneve meg eltűnik :(

Javítom az előbbit, megtaláltam!!!

Be kell menni a névjegyekbe -> kiválasztasz egy személyt -> szerkesztés -> menü gomb -> összekapcsolás !!! működik frankón

igaz kicsit lassabb meg körülményesebb mint GB-n de benne van.