a gyorsulásmérés, iránytű nálam nem működik sajnos, ez talán a kernel hibája? (ezt és a tv kimenetet hiányoltam nagyon) gps jelet könnyen talál bár könnyen is elveszti, de annyira nem volt időm tesztelni, majd talán holnap kórházba :S menet
aksi nem merül rosszabbul mint eddig, igaz először egy sz*r után gyártott aksival próbáltam aminek a teljesítménye kb. 4-5 óra most majdnem megütötte az 5-öt. filmnézéssel netezéssel facebook zenehallgatás az 1 éves eredeti aksim este10-től reggel 6-ig kb. 38%-ra ment le de ebben benne volt kb. háromnegyed órányi gps teszt is. Hát jah új aksit kell vennem de óvva intek mindenkit az után gyártottaktól, az omnián is pórul jártam, meg most. semmit nem érnek.
a többi működött bár ami kicsit fura volt hogy régen ha a task killerrel kilőttem egy programot az ujraindult de most ha kilövöm le is állt rendesen, reggel mikor a friendcastert elinditottam csörgött mint az örült mert akkor szinkronizált
a rádió nekem nem lényeg, az xda-n mindenki azért sir ha jol olvastam, nekem inkább tv és sebességmérő kellene bele.
játszani nem játszottam mondjuk a gta-t fel se rakom mert szerintem felesleges