Eljátszogattam a Navitel Navigátorral kicsit.... Na most már tudom, mitől közlekedik pár keleti rendszámos autós Pesten úgy mintha a végtelen tajgáról egy féreglyukon keresztül minden átmenet nélkül érkezett volna a belvárosba!
Valószínűleg Navitel mondja a "frankót" az arcukba a szerencsétleneknek!
A térkép még akár jónak, pontosnak és részletesnek is mondható.... jók az utcanevek, jelölve vannak a kötelező haladási irányok az egyirányú utcákban, ...DE!... ez a programot cseppet sem zavarja tervezés és navigálás közben!... Simán bekanyarodik a Blahán balra, de az egyirányú utcákban is bármilyen irányba képes haladni!
Olyan az egész, mintha az 56-ban itt garázdálkodó tankok térképezték volna fel a várost! Azok meg ugye lesz*rták merre szabad menni és merre nem!
Vagy visszatért az orosz egó és Putyin megmondta, hogy "vagyunk mi akkorák, hogy a keleti blokban mi mundjuk meg az irányokat"! Megint!
Szóval a térkép jó, jók a szolgáltatások is, megy is a Note-on rendesen, de nem ajánlom senkinek, hogy hallgasson rá!
Pedig meg akartam venni, mivel a keleti országokra fejlesztették és gondoltam, jól jöhet még ha arra járok!
De mondjuk motorral valahol Kirgizisztánban bevisz egy utcába a forgalommal szemben??....hhhjááááájjj!!
ha nem ütnek el azonnal, levadásznak öt méteren belül! Ott AKG-ja van a nagymamának is pont az ilyen veszélyes helyzetek elhárítására!