2024, 11 29, 20:37:26
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note - Általános beszélgetés  (Megtekintve 358413 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
  • PDA: , Iphone 5 32Gb Black, Apple New iPad 16Gb
  • PDA ROM: / 6 iOS
Re: Galaxy Note - Általános beszélgetés
« Reply #925 Dátum: 2012, 01 07, 18:32:11 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Tapintás, a prémium érzés. Én már csak tudom az utóbbi időkben csak fémházas, vagy fémet is erősen tartalmazó készülékeim voltak. Jó ideje ez az első műanyag házas mobilom.
Persze tudom vannak jó minőségű műanyagok is. De ennek meg a SGS2-nek vicces  a hátlap. Még jó hogy nem sűrűn kell leszedni, mert egyből szörnyülködnöm kell.:D

De nem kell csak a fém. A Motorola például jól közelíti meg a dolgot a RazrR-el. Nem fém, de mégsem bazáros hangulatú készülékház. Szóval igen is a csúcskategóriából kéretik száműzni a műanyagot. Legalább is részben. Mert azért kell valamennyi különben vételi gondok lenének.
Köszönöm,a titkárom meg is fogalmazta . :ok:
Cyber remélem nem sértettelek meg . :ok:
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #926 Dátum: 2012, 01 07, 18:33:46 »
Szkíta ,egy motoros társ nem tud megsérteni egy másik motorost  :ok:
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #927 Dátum: 2012, 01 07, 18:43:42 »
Tapintás, a prémium érzés. ...
Ez egy végeérhetetlen vita...
De azért a prémium érzésről... A világ legdrágább és legmodernebb autói elég prémium kategória neked? És mennyi fém van bennük mondjuk a "mi autónkhoz" képest? ;)
És egyáltalán nem sánta a hasonlat, mert ez a trend! A fémet kiváltani erős, tartós és rugalmas műanyagokkal!
Én azt gondolom, hogy pont a tartóssága, könnyű fajsúlya és cserélhetősége teszi minőségivé és modernné a telefonomat! :)
Nem szívesen hordanék egy ugyanekkora, de nehezebb bádog darabot a zsebemben! :D

De akinek a fém hiányzik... :D
Plusz ez...

És most már szavatokat ne halljam!! :D :D

Nem elérhető Szabimanó

• Nem: Nő
  • PDA: Galaxy NOTE
  • PDA ROM: N7000XXKK5/2.3.6 /N7000XXLA4
« Reply #928 Dátum: 2012, 01 07, 18:50:08 »
Ha nem ezen a készüléken vásároltad meg az app-ot nem is fogod látni a marketben . A samsung apps-ból ingyen letölthető.
Oké,csakhogy a többi amit ugyanaznap vásároltam az meg van és le is tudtam tölteni,de ez az asphalt6, akárhogy is keresem,se a megvásároltak,se a marketben nincs,akárhogy keresem.Eltünt  :shock: ::)

Nem elérhető Cyberpunk

• Navigáció / Navigation: nincs
  • PDA: Motorola Artix 4G
  • PDA ROM: 2.3.6
« Reply #929 Dátum: 2012, 01 07, 18:52:46 »
Ez egy végeérhetetlen vita...
De azért a prémium érzésről... A világ legdrágább és legmodernebb autói elég prémium kategória neked? És mennyi fém van bennük mondjuk a "mi autónkhoz" képest? ;)
És egyáltalán nem sánta a hasonlat, mert ez a trend! A fémet kiváltani erős, tartós és rugalmas műanyagokkal!
Én azt gondolom, hogy pont a tartóssága, könnyű fajsúlya és cserélhetősége teszi minőségivé és modernné a telefonomat! :)
Nem szívesen hordanék egy ugyanekkora, de nehezebb bádog darabot a zsebemben! :D

Igen ez egy véget nem érő vita. A Mobilarénán is mindig jó nagy perpatvar kerekedik ki belőle.:D azért az autóiparban nem PVC-t használnak. Hanem többnyire karbonszálas anyagokat. Na jó ha jól rémlik van valami ilyesmi a Note meg az SGS2 hátlapjában is.

Elismerem jó cucc a Note nekem is tetszik, minőségi az összeszerelés. Sajnos ennél sokkal rosszabb készülékeim is voltak e téren. De én azért minimum egy fém hátlapot vagy keretet ami sajnos csak festett kamu króm műanyag. kíváncsi leszek a tartósságára.:D
Csak hát ha 180k-t kiad az ember a kezéből azért szerintem elvárható a minőségi anyagok használata. Jó én sem ezért vettem ezt, ha ez számítana akkor HTC-m lenne még mindig. De kellett egy nagy és erős vas. És jelen pillanatban nincs a Note-nak alternatívája. A Dell Streak-et ne nézzük az szintén műanyag, de "öreg" elavult készülék.

Kösz a két linket szerintem rendelős lesz a történet. :taps:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #930 Dátum: 2012, 01 07, 18:53:38 »
Szkíta ,egy motoros társ nem tud megsérteni egy másik motorost  :ok:
Apropó... Még nem találtam rendes karpántot a Note-hoz! :hmm: Te nem szoktál használni?

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #931 Dátum: 2012, 01 07, 19:04:41 »
Igen ez egy véget nem érő vita....

...Kösz a két linket szerintem rendelős lesz a történet. :taps:
Elmondom, miért nem rendeltem meg ezt a fém keretet már az SGSII-őmre sem...
Mikor kiszúrtam ezt nyár végén, épp akkor ejtette le egyik haverom a szifonját a sarkára és pókhálósra tört az üvege. Nem magasról, a diplomata táskája tetején volt és elfelejtette mikor felemelte a táskát. :(
Ekkor elgondolkodtam... mi a jobb egy ilyen nem túl nagy esés esetében? ... Az ha egy merev fémre esik a telefon sarka és a becsapódás teljes erejét továbbítja a fém az egyébként is merev és törékeny üvegre? ... Vagy ha egy puhább (bár nem ennyire esztétikus) szilikon, vagy gumi tok nyeli el a becsapódás erejének legalább egy kis részét??
A válasz logikus!! Ugye? :D
De még mindig nagyon tetszik ez a fém keret! :oops:

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #932 Dátum: 2012, 01 07, 19:11:38 »
Oké,csakhogy a többi amit ugyanaznap vásároltam az meg van és le is tudtam tölteni,de ez az asphalt6, akárhogy is keresem,se a megvásároltak,se a marketben nincs,akárhogy keresem.Eltünt  :shock: ::)
Nézd meg a You are not allowed to view links. Register or Login. Ha bejelentkezel, mutatja, hogy miket vettél meg. Lehet, hogy valamilyen oknál fogva (már többször jártam így), a rendelésed törölték, pl. valamilyen market hiba miatt. Volt amit 3x vettem, mire az enyém lett, persze a sikertelen vásárlások értékét visszakaptam. Múltkor vettem 6 programot, amiből az egyik pont így járt. Erről egyébként küldött levelet 2 nap múlva a google.

Nem elérhető TpS

« Reply #933 Dátum: 2012, 01 07, 19:16:48 »
Ha nem ezen a készüléken vásároltad meg az app-ot nem is fogod látni a marketben . A samsung apps-ból ingyen letölthető.
Azért ez így nem teljesen igaz. A megvásárolt appok nagy részét, amit a DHD-mra vettem, a transformeren is látom és le is tölthetem a marketből. És fut is, csak kicsit furán néz ki a telóra optimalizált játék.

Nem elérhető Szabimanó

• Nem: Nő
  • PDA: Galaxy NOTE
  • PDA ROM: N7000XXKK5/2.3.6 /N7000XXLA4
« Reply #934 Dátum: 2012, 01 07, 19:20:39 »
Apropó... Még nem találtam rendes karpántot a Note-hoz! :hmm: Te nem szoktál használni?
Szia,szeretném megkérdezni,hogy hol a csuklópánt helye,mert ott ahol a galaxy sII-nek volt ott nem találtam,sőt sehol nem találom a helyét.Előre is köszi a válszt. :ima:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #935 Dátum: 2012, 01 07, 19:22:00 »
Azért ez így nem teljesen igaz. A megvásárolt appok nagy részét, amit a DHD-mra vettem, a transformeren is látom és le is tölthetem a marketből. És fut is, csak kicsit furán néz ki a telóra optimalizált játék.
+1! :taps:
A megvásárolt appok mindig meg kell, hogy jelenjenek, mindegy milyen készülékről jelentkezel be a Marketbe!
Az a fontos, hogy a gmail címed alapján azonosít a Market és kilistázza, milyen appjaid vannak! Nem válhat semmissé egy vásárlás azzal, hogy készüléket váltottál! Legfeljebb az új készüléken nem működik jól a progi!

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #936 Dátum: 2012, 01 07, 19:34:23 »
Szia,szeretném megkérdezni,hogy hol a csuklópánt helye,mert ott ahol a galaxy sII-nek volt ott nem találtam,sőt sehol nem találom a helyét.Előre is köszi a válszt. :ima:
Egy pingpong ütőt miért lóbálnál a csuklódra rögzítve? :D Ez azért elég suta lenne! Nem? ;)

Nem elérhető Cyberpunk

• Navigáció / Navigation: nincs
  • PDA: Motorola Artix 4G
  • PDA ROM: 2.3.6
« Reply #937 Dátum: 2012, 01 07, 19:35:45 »
Elmondom, miért nem rendeltem meg ezt a fém keretet már az SGSII-őmre sem...
Mikor kiszúrtam ezt nyár végén, épp akkor ejtette le egyik haverom a szifonját a sarkára és pókhálósra tört az üvege. Nem magasról, a diplomata táskája tetején volt és elfelejtette mikor felemelte a táskát. :(
Ekkor elgondolkodtam... mi a jobb egy ilyen nem túl nagy esés esetében? ... Az ha egy merev fémre esik a telefon sarka és a becsapódás teljes erejét továbbítja a fém az egyébként is merev és törékeny üvegre? ... Vagy ha egy puhább (bár nem ennyire esztétikus) szilikon, vagy gumi tok nyeli el a becsapódás erejének legalább egy kis részét??
A válasz logikus!! Ugye? :D
De még mindig nagyon tetszik ez a fém keret! :oops:

Igen érthető. A megoldás nem kell leejteni. ;) Persze velem is megesett már nem egyszer sajnos. A DHD-mat is ejtettem már le párszor. Kicsit megkapta a festéket az egyik sarkánál aztán ennyi volt a sérülés szerencsére. 

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #938 Dátum: 2012, 01 07, 19:37:49 »
+1! :taps:
A megvásárolt appok mindig meg kell, hogy jelenjenek, mindegy milyen készülékről jelentkezel be a Marketbe!
Az a fontos, hogy a gmail címed alapján azonosít a Market és kilistázza, milyen appjaid vannak! Nem válhat semmissé egy vásárlás azzal, hogy készüléket váltottál! Legfeljebb az új készüléken nem működik jól a progi!

Ha az új készülékkel nem kompatibilis az alkalmazása, az akkor sem jelenik meg, ha megvette régebben.

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #939 Dátum: 2012, 01 07, 19:39:51 »
A vipera mellett már nem fér el  :D
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #940 Dátum: 2012, 01 07, 19:40:57 »
Egy pingpong ütőt miért lóbálnál a csuklódra rögzítve? :D Ez azért elég suta lenne! Nem? ;)
rotfl rotfl rotfl
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #941 Dátum: 2012, 01 07, 19:54:57 »
Ha az új készülékkel nem kompatibilis az alkalmazása, az akkor sem jelenik meg, ha megvette régebben.
Most miattad végignéztem a market alkalmazásaimat...
Kérlek szépen, volt annak idején egy olyanom, hogy "SGS Unlock Pro"... A nevéből adódik, hogy az SGS-re vettem!
Namost ez most is ott liheg az alkalmazásaim között, annak ellenére, hogy ha megnézed, írja az ismertetőben, hogy már az SGSII-t sem támogatja!
Azt hiszem, hogy az ingyenes appokra igaz az, amit te mondasz! Amiért pénzt fizettél, annak ott kell lennie!
Asszem... :hmm:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #942 Dátum: 2012, 01 07, 20:28:35 »

Azt hiszem, hogy az ingyenes appokra igaz az, amit te mondasz! Amiért pénzt fizettél, annak ott kell lennie!
Annyiban revidiálnám saját magamat, hogy viszont a pc-n ha bejelentkezem, akkor az összes eddig letöltött appot látom!
Érdekes módon olyanokat is, amik ugyan kompatibilisek a Note-ommal is, mégsem jelennek meg a Note Market listáján!
Vajon miért?

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #943 Dátum: 2012, 01 07, 21:43:09 »
Most miattad végignéztem a market alkalmazásaimat...
Kérlek szépen, volt annak idején egy olyanom, hogy "SGS Unlock Pro"... A nevéből adódik, hogy az SGS-re vettem!
Namost ez most is ott liheg az alkalmazásaim között, annak ellenére, hogy ha megnézed, írja az ismertetőben, hogy már az SGSII-t sem támogatja!

Sajnos a fejlesztők nem mindig adják meg pontosan, hogy mivel kompatibilis az adott alkalmazás.
Az általad említett SGS Unlock Pro, bár valószínű nem sokat érne a Note-al, mégis kompatibilis vele:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Ellenben az említett Marketben lévő Asphalt 6 nem:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Forgi

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: igo8.3, Sygic Aura
  • PDA: HTC HD; SGN
  • PDA ROM: Miri_Steve0007_CHT2; Rocket Vxx.
« Reply #944 Dátum: 2012, 01 07, 22:08:09 »
Erre próbáltam utalni. Csak nem fogalmaztam rendesen  :ima:  Ezért érdemes a Samsung Apps-on keresztül ingyenesen letölteni.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #945 Dátum: 2012, 01 07, 22:17:32 »

Ellenben az említett Marketben lévő Asphalt 6 nem:

Éééés az Asphalt 6 Adrenaline Free meg igen! :hmm:
És a HD első három pályája a Samsung Apps-ról meg simán lejön és műxik! :hmm:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #946 Dátum: 2012, 01 07, 22:52:05 »
Eljátszogattam a Navitel Navigátorral kicsit.... Na most már tudom, mitől közlekedik pár keleti rendszámos autós Pesten úgy mintha a végtelen tajgáról egy féreglyukon keresztül minden átmenet nélkül érkezett volna a belvárosba! :hmm:
Valószínűleg Navitel mondja a "frankót" az arcukba a szerencsétleneknek! :D
A térkép még akár jónak, pontosnak és részletesnek is mondható.... jók az utcanevek, jelölve vannak a kötelező haladási irányok az egyirányú utcákban, ...DE!... ez a programot cseppet sem zavarja tervezés és navigálás közben!... Simán bekanyarodik a Blahán balra, de az egyirányú utcákban is bármilyen irányba képes haladni!
Olyan az egész, mintha az 56-ban itt garázdálkodó tankok térképezték volna fel a várost! Azok meg ugye lesz*rták merre szabad menni és merre nem! :D
Vagy visszatért az orosz egó és Putyin megmondta, hogy "vagyunk mi akkorák, hogy a keleti blokban mi mundjuk meg az irányokat"! Megint! :D
Szóval a térkép jó, jók a szolgáltatások is, megy is a Note-on rendesen, de nem ajánlom senkinek, hogy hallgasson rá!
Pedig meg akartam venni, mivel a keleti országokra fejlesztették és gondoltam, jól jöhet még ha arra járok!
De mondjuk motorral valahol Kirgizisztánban bevisz egy utcába a forgalommal szemben??....hhhjááááájjj!! :shock:
ha nem ütnek el azonnal, levadásznak öt méteren belül! Ott AKG-ja van a nagymamának is pont az ilyen veszélyes helyzetek elhárítására! :D

Nem elérhető TpS

« Reply #947 Dátum: 2012, 01 07, 22:59:31 »
Eljátszogattam a Navitel Navigátorral kicsit....
You are not allowed to view links. Register or Login Érdemes a többi cikket is elolvasni, érdekes.
Nem tudom Note-ra feltehető-e, de nagyon kíváncsi lennék rá!

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #948 Dátum: 2012, 01 07, 23:03:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login Érdemes a többi cikket is elolvasni, érdekes.
Nem tudom Note-ra feltehető-e, de nagyon kíváncsi lennék rá!
Igen! Pár hete volt is szó róla itt valahol... Többen próbáltuk.
Nekem tetszik, de nem működött 100%-osan, úgyhogy várok még vele.
De alapvetően jó és érdekes koncepció a "kövess engem" funkció! De pont ott nem jelent meg a követendő autó nálam tízből kilencszer... amikor meg megjelent végre, az első kanyarban tűnt el végleg. :hmm:
Szóval később visszatérek rá. :)

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S5 G900F
  • PDA ROM: 4.4.2 ANE2
« Reply #949 Dátum: 2012, 01 07, 23:14:36 »
Eljátszogattam a Navitel Navigátorral kicsit.... Na most már tudom, mitől közlekedik pár keleti rendszámos autós Pesten úgy mintha a végtelen tajgáról egy féreglyukon keresztül minden átmenet nélkül érkezett volna a belvárosba! :hmm:
Valószínűleg Navitel mondja a "frankót" az arcukba a szerencsétleneknek! :D
A térkép még akár jónak, pontosnak és részletesnek is mondható.... jók az utcanevek, jelölve vannak a kötelező haladási irányok az egyirányú utcákban, ...DE!... ez a programot cseppet sem zavarja tervezés és navigálás közben!... Simán bekanyarodik a Blahán balra, de az egyirányú utcákban is bármilyen irányba képes haladni!
Olyan az egész, mintha az 56-ban itt garázdálkodó tankok térképezték volna fel a várost! Azok meg ugye lesz*rták merre szabad menni és merre nem! :D
Vagy visszatért az orosz egó és Putyin megmondta, hogy "vagyunk mi akkorák, hogy a keleti blokban mi mundjuk meg az irányokat"! Megint! :D
Szóval a térkép jó, jók a szolgáltatások is, megy is a Note-on rendesen, de nem ajánlom senkinek, hogy hallgasson rá!
Pedig meg akartam venni, mivel a keleti országokra fejlesztették és gondoltam, jól jöhet még ha arra járok!
De mondjuk motorral valahol Kirgizisztánban bevisz egy utcába a forgalommal szemben??....hhhjááááájjj!! :shock:
ha nem ütnek el azonnal, levadásznak öt méteren belül! Ott AKG-ja van a nagymamának is pont az ilyen veszélyes helyzetek elhárítására! :D

Én imádom a Navitelt. WinMo-n Russa-t használtam.
Túrűzűshoz tökéletes. A túra útvonalakat szépen színnel és alakzattal jelzi. A turistautak.hu-s térképeket kezeli.  Városban is tökéletes, de navigálásra nem haszánltam még. Lehet olyan navigációt választani, ami légvonalban mutatja a célpontot. Geocaching-hez kiváló!
You are not allowed to view links. Register or Login minden szépen és érthetően le van írva.