Ilyen erővel ahogy ezeket a cuccokat dobálják a piacra ,2 havonta lehetne új kütyüt venni ,ami nem gond ha az ember 1millát keres havonta .
Tökre hidegen hagy ,hogy a home gombot hogyan csinálják meg ,én ezért el nem adnám ,ha kiadnák fém házzal akkor elgondolkodnék a cserén .
Tényleg nem kötekedésből kérdem, de ugyan mi az irdatlan előnye a fémháznak a mostani strapabíró és mégis bizonyos mértékig rugalmas műanyaggal szemben?
Ahogy én láttam eddig, amikor a sarkára esik a kütyü, szépen elreped a fémházas kijelzője is!
Amikor "arcra" esik, akkor mindegy, hogy milyen a ház!
Amikor hátra esik, akkor meg a fémház max. behorpad, a műanyag akkufedél, meg max. eltörik! Melyiket könnyebb, olcsóbb cserélni?
Nem győzöm felemlegetni, hogy nyáron a Blahán egy több tonnás teherautó ment át az SGSII-őmön és ugyan ívbe hajlott az egész és összetört a kijelző kétharmada, de az akku fedelét vissza tudtam rá pattintani és BE TUDTAM KAPCSOLNI ÉS MÉG A PC-RŐL ODINNAL VISSZA TUDTAM RÁ RAKNI AZ EREDETI ROMOT IS MIELŐTT BEVITTEM A SZERVIZBE!
ÉS ÚT KÖZBEN FOGADTAM VELE EGY HAVEROM HÍVÁSÁT!!
Ennél többet tudna a fémház? Nem hiszem! Ellenben jó nehéz lenne az egész szerkezet!