Szasztok
Át olvasgattam a topikot de nem találtam meg benne a felmerülő kérdéseimre választ.
1. Két oldali hivás rögzités alappból benne van a romokban vagy külön progi kell hozzá??
Igaz hogy még nincs meg a készülék de nem sokára meglesz!! és szeretnék felkészülni
2. A rootolás legbiztosabb formája le van irva valahol magyarul ?? mert nyelvtudásom megegyezik a 0 val
3. Valahol itt a topikban olvastam valami booutloader kinyitásról , hogy ki kell nyitni és azt nyitva is kell hagyni ! Gondolom én hogy rajtam kivül más sem érti ezt..,, ha erről is irna valaki egy pár mondatot magyarul, (kicsit szájbarágósan) nagyon megköszönném !!
4, Azzal tisztában vagyok hogy le kell mentenem legelőször az EFS mappát mondjuk Root expollerrel ahoz kell ugye egy rootolás , de nekem szolgáltató függő lesz a készülék azt hogyan csináljam meg hogy az egész romot amivel kapom lementsem , kernelestül !!?
Estleges válaszokat köszönöm előre is !!!
üdv
ui
Kellemes ünnepeket kivánok
Szia!
A ROOT-ot én a SuperOneClick-kel csináltam. A Rom-Root topic első hsz-ben van link.
Utána a Mobile Odin progival feltettem a Cf-Root kernelt. A jelenlegi ROM-odnak megfelelőt töltsd le. Ez .zip kiterjesztésű, de csomagold ki és kapsz egy .tar kiterjesztésű file_t.
Ezt kell a Mobile Odinba betallózni. Pati készített egy nwgyon jó és részletest leírást, megtalálod a cikkek közt. Note-ról vagyok, nem tudok linkelgetni.
Ezután már CWM recoveryd. Ebbe belépve tudsz nand backup-ot csinálni. Ez lementi a Rom-od,mindent.
Beszélgetés rögzítése:
Meg van oldva mindkét oldal rögzítése, de a másik fél hangja nagyon halk sajnos.
Xda-n van leírás és van módosított phone.apk hozzá. Én a Sanity nevű progit használom erre, ezzel is halk sainos.
Bootloaderhez nem tudok hozzá szólni, nem próbáltam, nem ismerem.
Az /efs mappát Root Explorer-rel vagy Total Commander-rel tudod lementeni.
Természetesen az androidos megfelelőjével.