Pixelhiba,melyik reszen van a kijelzőn,hogy vetted észre ? Én úgy tudom, hogy bizonyos pixel hiba felett foglalkoznak garanciában.
De ha 3napon belül vagy akkor telo csere. Egyébként a samu szerviz elég genyo társaság, nem igazán ügyfél centrikusak.
Ma reggel vettem észre a lockscreen-en tűnt fel. Ahogy bekapcsoltam a kijelzőt. Este még merem állítani nem volt ott.
Ja ez a probléma. Bal oldalt van a kijelző szélétől egy jó cm-re valahol középtájt. De ott van még ez a sávosodás probléma is. Egy biztos ha nem cserélnek, feldugom a szervizesek seg... oda. Nekem a kijelző csere is elég, nem ragaszkodom a készülék cseréhez. Nem annyira feltűnő, nálam a pixelhiba inkább pszihés eredetű gond. Irritál a tudat hogy ott van. Még ha nem is látni akkor is keresem. Ugyan ez volt a méregdrága Dell monitoromnál is. Ott szerencsére sikerült cseréltetnem, pedig ott is csak egy bizonyos szám felett foglalkoztak volna vele. És nincs 3 napos pixelhiba gari.
Ha nem akkor megy a mikróba 3-4 másodpercre. Azt akkor cserélnek, de már komplett készüléket.