Szia ... nem mondtad milyen rom van rajta, de szerintem nem az újak közül.
You are not allowed to view links.
Register or Login
tedd fel ezt a romot ... nem lesz gond a sebességgel .
Gyári is teljesen megfelel , A samfirmware oldalról letöltheted a Neked megfelelőt .
Remélem nem gondoltad komolyan hogy lassabb azoktól amit megneveztél -
Semmi más nem kell mint egy új rom ...
Szia!
Köszönöm a választ!
Nem mondanám, hogy lassú ha nem tapasztalnám...
S2-re tehetek fel tetszőleges számú programot, widget-et, mozgó hátteret, stb, nem akadozik. Note pedig gyakran a gépelési sebességemet sem tudja követni, pedig az nem gyors, nekem elhiheted
Ilyennel utoljára Huawei ascend G300-nál találkoztam, de az más kategória...
S jegyzet megnyitása, bármelyik jegyzet megnyitása, szerkesztés utáni mentése kb. 4-4 mp? (Bosszantóan lassú)
Minden tetszetős programot, díszt leszedtem, hogy gyorsuljon, de így is foglalt a memória 3/4 része?
Mondjuk S2-n is, az mégsem várat meg, azonnal megnyílik minden.
Google-n keresve, sok panaszt lehet látni lassulásra, szóval nem csak az enyém ilyen...
Olyantól vettem a Note-ot aki ráért ROMokat csereberélni, ezért arra gondolok, hogy tele van szemetelve...
Ezek fényében melyik romot érdemes feltennem, melyik leírás alapján?
Hogy tudom teljesen "formázni"?
Angol tudásom gyenge, cseréltem már romot, de még Omnia-n(windows), Nem tudom milyen rom van jelenleg a Note-on, de gyárit kértem rá a volt tulajtól.
Samsung Kies nem támogatja a soft frissítést ezen a készüléken...
Szívesen venném ha lenne egy megfelelő, stabil, gyors, gyári rom, nem feltétlen kell főzött.
Nagyon tetszik a tudása, mérete, és a pen, segítsetek megmenteni, mert C vágányra került az S2 mellett...