2024, 11 30, 23:59:52
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note - Általános beszélgetés  (Megtekintve 358497 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető murga

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Galaxy S5
  • PDA ROM: NC1
Re: Galaxy Note - Általános beszélgetés
« Reply #5725 Dátum: 2013, 06 25, 18:42:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Két lehetőség van
1; ha rootolt a készülék, akkor a csengőhangnak való hangokat bemásolod egy fájlkezelővel a telefon system\media\audio\ringtones\ mappájába
2; a belső sd-n létrehozol egy \media\audio\ringtones\ mappát és abba teszed a hangokat

Sajnos a kettes megoldás nem működik... már hiába állítom be a belső sd-n létrehozott kért könyvtárból kiválasztott saját hangot, már át sem állítja... marad a régi telefon hangjai közül... :)
Rootolni nem szeretném... csak van valami megoldás?

Nem elérhető murga

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S5
  • PDA ROM: NC1
« Reply #5726 Dátum: 2013, 06 25, 21:20:14 »
mégis működik :)
csak rossz helyen kerestem... így bekerült a médiatároló hangjai közé.
köszi a segítséget.

rstwingo

• Vendég
« Reply #5727 Dátum: 2013, 06 25, 21:38:48 »
mégis működik :)
csak rossz helyen kerestem... így bekerült a médiatároló hangjai közé.
köszi a segítséget.

Szívesen
Csodálkoztam volna is ha nem lenne úgy jó :D ;)

Nem elérhető névtelen

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Note
  • PDA ROM: ICS LQ3
« Reply #5728 Dátum: 2013, 06 28, 20:10:16 »
Sziasztok!

Nem tudjátok véletlen, hogy portolták-e már az S4 kamera appját note-ra? A drama shot funkció érdekelne. Esetleg ha létezik ilyen kamera app play-en, az is jó :) Kutattam már xda-n és itt-ott, de sikertelenül.

Nem elérhető sanyo

• Navigáció / Navigation: Igo my way
  • PDA: Samsung Galaxy Note
  • PDA ROM: Android 4
« Reply #5729 Dátum: 2013, 06 29, 07:24:34 »
Hello!

Nekem olyan tarifacsomagom van amiben ha elfogy a havi internet keret lassitják a sebességet. mig gyári 2 es verzioju androidom volt addig belassitott nettel is müködött két weboldal ami számomra fontos-egy online radio adás illetve egy video stream. mióta fel lett téve a 4 es verzioju android azóta ez nem müködnek. Lehet e köze illetve összefüggés a két rendszer és a jelenség között? a szolgáltatóm szerint igen . A wevoldalak nem változtak azóta meg illetve a  szolgáltató sem lassit jobban mint akkor amikor még müködött.

Nem elérhető atikanj

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG V10 H960A
« Reply #5730 Dátum: 2013, 06 29, 07:40:31 »
Hello!

Nekem olyan tarifacsomagom van amiben ha elfogy a havi internet keret lassitják a sebességet. mig gyári 2 es verzioju androidom volt addig belassitott nettel is müködött két weboldal ami számomra fontos-egy online radio adás illetve egy video stream. mióta fel lett téve a 4 es verzioju android azóta ez nem müködnek. Lehet e köze illetve összefüggés a két rendszer és a jelenség között? a szolgáltatóm szerint igen . A wevoldalak nem változtak azóta meg illetve a  szolgáltató sem lassit jobban mint akkor amikor még müködött.
szia ,,, nem tudom működik e sosem próbáltam négyes androiddal ,hogy  tudok e online rádiót hallgatni vagy egy videót megnézni, ha sok idő múlva lejött végre miután a  net lelassult a korlátozás miatt....

szerintem ez nem megoldás ....

sose térj vissza emiatt egy régi androidra .... úgy szeretnél netezni nem részletezem mit fentebb leírtad ....  hogy csak csordogál az adat abból sosem lesz jó minőség ..... vegyél nagyobb csomagot .... egyébként tuti a lefedettséggel van gond ....  emiatt ne tegyél vissza egy régi androidot , inkább próbálkozz másik gyári rommal a telódra van belőle bőven ,,,,,  kernelt sem árt cserélni valamelyikkel biztosan működik ....

A szolgáltatót sem értem majdnem arra biztatott ha jól értem , hogy persze , amikor eléri a limitet ,utána le van lassítva a net  de ha kettes androidot használ semmi gond  úgyis tudja használni .  :shock:

rstwingo

• Vendég
« Reply #5731 Dátum: 2013, 06 29, 17:41:47 »
Hello!

Én meg csak azt szeretném megtudni, hogy mi az a gyári 2-s verziójú rom,meg 4-s verziójú rom, mert ilyen nincs és nem is létezett
Tessék pontosan leírni a rom tipusát, hogy jobban lehessen segiteni

Nem elérhető atikanj

« Reply #5732 Dátum: 2013, 06 29, 18:48:31 »
Én meg csak azt szeretném megtudni, hogy mi az a gyári 2-s verziójú rom,meg 4-s verziójú rom, mert ilyen nincs és nem is létezett
Tessék pontosan leírni a rom tipusát, hogy jobban lehessen segiteni

Jogos   :ok:

Nem elérhető sanyo

« Reply #5733 Dátum: 2013, 06 29, 20:59:11 »
Jogos   :ok:

Hát ez nagy talány .. a gyári talán 2.0.3 as a mostani meg 4.0.4 es nem buherál tfözött szar -gyári 

Nem elérhető Miauut

• DOUBLE CLUB
  • mentősofőr
  • PDA: Honor 6
« Reply #5734 Dátum: 2013, 06 29, 21:38:51 »
Hát ez nagy talány .. a gyári talán 2.0.3 as a mostani meg 4.0.4 es nem buherál tfözött szar -gyári

Azért, nem feltétlenül kell "lesz..ozni" a főzött ROMokat.

Miauut
Nokia 7710 -> Htc Universal -> Htc Kaiser -> i900 Omnia -> Htc Advantage -> SExperia X10 -> Galaxy Note -> Asus Pf2 > Honor6

rstwingo

• Vendég
« Reply #5735 Dátum: 2013, 06 30, 06:56:48 »

Hát ne haragudj meg érte, nem bántásból, de nálad elég nagy az űr az androidos alapismeretek terén
Lehet nem ártana kicsit olvasgatnod a dogokat
A Note  2.3.6-s rommal jelent meg, utána meg 4.0.4-s romot kapott, de azóta is jelent meg frissítés amit, gondolom nem hajtottál végre
Megjelent a 4.1.2-s JB rom, amit szerintem érdemes feltenni

Azt írod, hogy a rádio és a stream nem változhat, ezt mire alapozod, mivel simán tudják változtatni a kor haladásával és a minőség javításának érdekében
egy videónak is minél kisebb az adat sebessége, annál rosszabb a minősége is
De ha még sem, akkor meg keresni kell a Playen egy olyan lejátszót ami tudja kezelni a lassu adat folyamatokat is
Tedd már be ide azt a két címet, had nézzünk már rá

Nem elérhető sanyo

« Reply #5736 Dátum: 2013, 06 30, 12:07:37 »
Hát ne haragudj meg érte, nem bántásból, de nálad elég nagy az űr az androidos alapismeretek terén
Lehet nem ártana kicsit olvasgatnod a dogokat
A Note  2.3.6-s rommal jelent meg, utána meg 4.0.4-s romot kapott, de azóta is jelent meg frissítés amit, gondolom nem hajtottál végre
Megjelent a 4.1.2-s JB rom, amit szerintem érdemes feltenni

Azt írod, hogy a rádio és a stream nem változhat, ezt mire alapozod, mivel simán tudják változtatni a kor haladásával és a minőség javításának érdekében
egy videónak is minél kisebb az adat sebessége, annál rosszabb a minősége is
De ha még sem, akkor meg keresni kell a Playen egy olyan lejátszót ami tudja kezelni a lassu adat folyamatokat is
Tedd már be ide azt a két címet, had nézzünk már rá

Mint irtam is a mostani 4.0.4 es. TÖRÖLVE
A két oldal ami gyári rommal csökkentett nettel is ment hibátlanul az a www..musicfm.hu olalon az online rádio hallgatás a másik az m.fixhd.tv oldalon a video stream.

rstwingo

• Vendég
« Reply #5737 Dátum: 2013, 06 30, 14:24:15 »

Mint irtam is a mostani 4.0.4 es. TÖRÖLVE
A két oldal ami gyári rommal csökkentett nettel is ment hibátlanul az a www..musicfm.hu olalon az online rádio hallgatás a másik az m.fixhd.tv oldalon a video stream.

TÖRÖLVE

A másik, kipróbáltam mindkét oldalt és GPRS net mellet, szaggattak , de nagyon, HSPA+-n jók voltak 2 lejátszóval és 3 böngészővel próbálva
Igaz az se írtad melyik szolgáltatónál vagy (inkább ezt kellet volna mint...)így csak megint találgatásba lehet bocsátkozni
A képlet meg egyszerű, ha annyira kell ez a két csatorna, akkor vissza kell tenni a 2.3.6-s romot és lehet rádiózni és tévézni

szilvasi

• Vendég
« Reply #5738 Dátum: 2013, 06 30, 18:14:42 »
Sziasztok!
4.1.2 van a telón,függetleníteni szeretném,tudnátok valahogy segíteni!?

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #5739 Dátum: 2013, 06 30, 18:27:20 »
Global Moderator Comment LEGYETEK SZÍVESEK A SZEMÉLYESKEDÉST BEFEJEZNI! MINDEN TOVÁBBI SZEMÉLYESKEDÉST TARTALMAZÓ HOZZÁSZÓLÁS TÖRÖLVE LESZ. KÖSZÖNÖM!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #5740 Dátum: 2013, 07 15, 23:50:48 »
Sziasztok! Egy kis segitseg kellene. Elbenaztam haverom Notejat. A rootolas az memt kb 5 perc alatt a gyari recoverybol flashelheto supersu es busybox zip-el. Ezutan feltetem egy titanium backupot mukodott is tehat jo lett a root. Gondoltam majd utanna csinalok az alkalmazasokrol mentest miutan feltettem egy cwm-et. Feltettem. A problema az, hogy azota nincs kep. A telefon mukodik betolt a rendszer csak nincsen kep. Meg lehet ezt oldani ugy, hogy odinnal flashelek egy cwm-et es minden okes lesz? Kellenenek az alkalmazasok amik rajta vannak. Ha mashogy nem megy toltom a majusi gyari magyar romot es flashelem odinnal csak akkor ugrik minden. Nem gondoltam volna, hogy erre a tepsire ilyen problemas egy custom revovery flasheles.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #5741 Dátum: 2013, 07 16, 00:41:49 »
Kozben alaposabb olvasas utan rajottem, hogy a kernelnek megfelelo recoveryt kellett beflashelni. Szerencsere volt belole odinbol flashelheto verzio ism igy a kecske is jol lakott meg a kaposzta is mrgmaradt:-)
Fut a titabium backup utanna NAND backup es megy is fel a Slim Bean STABLE Build 7:-)

Nem elérhető atikanj

« Reply #5742 Dátum: 2013, 07 16, 20:47:40 »
Kozben alaposabb olvasas utan rajottem, hogy a kernelnek megfelelo recoveryt kellett beflashelni. Szerencsere volt belole odinbol flashelheto verzio ism igy a kecske is jol lakott meg a kaposzta is mrgmaradt:-)
Fut a titabium backup utanna NAND backup es megy is fel a Slim Bean STABLE Build 7:-)

:ok:

krisztián770

• Vendég
« Reply #5743 Dátum: 2013, 07 23, 13:11:12 »
:ok:
Szia kérlek segits mert én is igy jártam csak nálam az a probléma hogy egy kicsit érzéketlen let a kijelző ésálandóan el fordul és visza már csak akkor ha ki kapcsolom .
Hol tudom meg nézni hogy milyen kernel kell hozzá ? hátha nekem is az a baj. Próbáltam visza állitani a gyári romot is de az sem segit rootolás után egyböl jelentkezet ez a hibba
Válaszod ellőre is köszönöm

krisztián770

• Vendég
« Reply #5744 Dátum: 2013, 07 28, 21:50:26 »
Sziasztok meg tudná nekem valaki mondani hogy az N7000-nek melyik az eredeti kernel e amivel tökéletesen működik ?

Nem elérhető atikanj

« Reply #5745 Dátum: 2013, 07 29, 19:56:11 »
Sziasztok meg tudná nekem valaki mondani hogy az N7000-nek melyik az eredeti kernel e amivel tökéletesen működik ?

szia ... az N7000 nek nincsen olyan eredeti kernelje ami mindegyik romhoz jó . a mostani kernelek mind tökéletesen működnek , még a főzöttek is sőőőt...
Tudni kell,hogy milyen rom van a vason

nem írtad meg nem baj .. innen kinézheted

krisztián770

• Vendég
« Reply #5746 Dátum: 2013, 07 30, 18:55:43 »
szia ... az N7000 nek nincsen olyan eredeti kernelje ami mindegyik romhoz jó . a mostani kernelek mind tökéletesen működnek , még a főzöttek is sőőőt...
Tudni kell,hogy milyen rom van a vason

nem írtad meg nem baj .. innen kinézheted

Szia bocs hogy nem írtam meg gyári romot tetem fel odinal PC röl most N7000XXLT9 gyári rom van rajta de sajnos nem megy az elfordulás ezzel a rommal sem a kernel verzió pedig : 3.0.31-1103517 dpi@DELL162#3 SMP PREEMPT Tue jan 4. Egyszerüen nem tudom mi lehet a baj minden tökéletes volt meg rotoltam tetem fel főzőt romot és atol kezdve bármit csinálok vele a hiba nem szűnik meg.

Nem elérhető atikanj

« Reply #5747 Dátum: 2013, 07 31, 19:42:53 »
Szia bocs hogy nem írtam meg gyári romot tetem fel odinal PC röl most N7000XXLT9 gyári rom van rajta de sajnos nem megy az elfordulás ezzel a rommal sem a kernel verzió pedig : 3.0.31-1103517 dpi@DELL162#3 SMP PREEMPT Tue jan 4. Egyszerüen nem tudom mi lehet a baj minden tökéletes volt meg rotoltam tetem fel főzőt romot és atol kezdve bármit csinálok vele a hiba nem szűnik meg.
szia   
régen használtam gyári romot
nem emlékszem fejből pontosan ...  de valahol a beállításokban  a kijelző és abban pipa  ahova kell képernyő elfordítása  vagy hasonló  de  a gyári romon az alapképernyő nem fordul el   csak pl a web , játék , alkalmazás de a főképernyő nem fog elfordulni .. sosem . csak főzött romnál .

krisztián770

• Vendég
« Reply #5748 Dátum: 2013, 08 01, 20:13:02 »
szia   
régen használtam gyári romot
nem emlékszem fejből pontosan ...  de valahol a beállításokban  a kijelző és abban pipa  ahova kell képernyő elfordítása  vagy hasonló  de  a gyári romon az alapképernyő nem fordul el   csak pl a web , játék , alkalmazás de a főképernyő nem fog elfordulni .. sosem . csak főzött romnál .
Szia tudom hogy az nem fordul el de az a baj hogy  pl kép vagy web vagy menü aminek el kell fordulnia azzal van baj , elfordul de már vissza nem

Nem elérhető atikanj

« Reply #5749 Dátum: 2013, 08 02, 12:42:38 »
Szia tudom hogy az nem fordul el de az a baj hogy  pl kép vagy web vagy menü aminek el kell fordulnia azzal van baj , elfordul de már vissza nem
látod
 nem írod le mi a baj részletesen ....  nem lehet olyan baj hogy szoftveresen elfordul , de vissza nem engedi .... ez inkább harver lesz ..... ha egy gyári roomal a hozzá tartozó kernellel azzal amivel települ is ezt csinálja akkor tuti hardver ...   pofozd fel a telefont ,,, szó szerint ... nekem egyszer egy játék nem működött , pontosabban irányíthatatlan volt emiatt ....  kikapcsolod de nem is fontos és adsz neki pár pofont ,    természetesen nem szétverni kell .... de valamelyik szenzor van hogy leragadt ....  ha így sem megy akkor szerviz