Kedves rstwingo !
Megtennéd hogy sorolod még a lehetöségeket. Root kizárva garis meg kockázatos ugy láttam. Root nélküli lehetöségeket tudsz ?
szia
a root nem kockázatosabb mint annak a gps programnak a használata ami a note-odon van ....
Nem értem a kérdésed . Szeretnéd ha mentve lenne minden , de a root az kockázatos ....
Hidd el nekem ..... simán előfordulhat ha bármilyen módon mentesz , nem pont azt kapod vissza amit mentettél . Vagy egyszerűen nem is sikerül visszaállítani . Ebben van az igazi kockázat , nem mindig , nem törvényszerű de van.
Előfordult már , hogy egy visszaállított rom , vagy a titaniummal visszaállított bármilyen alkalmazás vagy adat , egy darabig oké volt , aztán egyszer csak fagyni kezdett a teló.
Lényeg . Személy szerint használtam már mindegyik mentési visszaállítási lehetőséget ami létezik .
Sosem állítok vissza semmit sem . egy játéknál azt a fájlt amiben a mentett játékállás van azt kimentem bárhova . Új telepítésnél pedig visszamásolom . Megteszem mielőtt telepíteném a játékot . Így például egy 2 gb játék , nem töltődik le újból csak maga az apk fájl.
sms mentésére több program létezik . majd mindegyik jól működik . Mit kellhet még menteni ? Fotók , azok könnyen megtalálhatók , és most már amúgy is beállítható ,hogy az sd kártyán tárolódjon alapból.
Mi marad még ? a GPS program az sd kártyán a játékok is .
Több rom telepítésnél azt írja a rommer , hogy bug mentes telepítéshez a mount /storage lehetőségen belül KELL választani a format emmc lehetőséget is ami törli a teljes belső memóriát a telón , persze azt is írja , hogy ez előtt minden adatot mentsünk az sd kártyára utána ezek mehetnek vissza a belső memóriába ami oda való és ott a helye .
Megoszlanak a vélemények . Menteni ,abból visszaállítani bármit az gyorsabb , kényelmesebb . Összejöhet , össze is jön de van mikor szívás van vele.
Ha ekkor nem tudod hogyan kellene helyesen viselkedni annak a valaminek ami nem jól működik , akkor marad az újratelepítés . Visszapakolgatni , kicsit tovább tart de eredmény egy bugmentes tuti rendszer ami nem fagy nem laggol , stb stb ....