Ma én is beleszaladtam ebbe a hibába, pedig már nem a gyári rom van rajta (vagy pont azért) Nálad milyen sűrűn jelentkezik a probléma? Ha valami megoldást, vagy infót tudsz akkor jelezd itt légy szíves.
Azt vettem észre, hogy minden esetben telefonbeszélgetés befejezését követően jelentkezett ez a hiba.
(Függetlenül attól, hogy bejövő, vagy kimenő hívás volt.) És csak "GSM" hívásnál, voip-nál nem.
Viszont ami furcsa volt, hogy nem minden telefonálásnál következett be, hanem teljesen "ad hoc" módon.
Nem tudom melyik program generálhatta, mert a vásárlást követően elég sok programot töltöttem le a marketből, kipróbáltam, majd le is töröltem.
(Számomra újdonság az android rendszer, szóval kattogtatok "eszetlenül"
)
De szerintem ezek valamelyike okozhatta.
(A magam részéről egyébként a WidgetLocker-re tippelnék, de ez csak egy megérzés.)
A reménybeli múlt idő annak szól, hogy tegnap du. frissítettem a gyári 2.3.6.-ra és azóta (bár ma is elég sokat telefonáltam), egyáltalán nem jelentkezett a hiba. Szóval remélem nem is tér vissza, mert nagyon kellemetlen.
De biztosat csak akkor merek mondani, ha 1 hét múlva is "tünetmentes" lesz a telefonom.