2024, 11 24, 18:37:11

Szerző Téma: [KERNEL] SiyahKernel v2.6.14 - az utolsó GB-kernel  (Megtekintve 33895 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
Re: [KERNEL] SiyahKernel v2.6.11
« Reply #225 Dátum: 2012, 02 11, 02:36:34 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszönöm a linket, megnéztem. Lenne egy gondom. Az xda-n csak a legújabbnak van ott a rendszerkövetelménye (a régebbiek rendszerkövetelményeit pedig sehol sem találom :().
A legújabb SiyahKernel v2.6.12 rendszerkövetelményeiben ez van:
"FEATURES
Can be flashed on Samsung ROMs and AOSP Based ROMS. Currently all Samsung 2.3.4, 2.3.5, 2.3.6, 2.3.7 based ROMS, CM7 (CM9 or any other ICS based ROMs are not supported) and MIUI ROMS are supported.
Based on linux kernel 2.6.35.14 + drivers from Samsung sources".

Ebből úgy veszem ki, az én telómra nem tudom rárakni a mostani ROM (2.3.3) és a linux kernel verzió (2.6.35.7) miatt  >:(.
Vagy pedig rátehetem nyugodt szívvel? Jó lenne, ha meg lennék erősítve ebben a kérdésben, mert addig nem akarom rátenni a telóra, nehogy elcsesszem.
Sürgősen kellene frissíteni rajta, nagyon-nagyon régi már a 2.3.3.
Csak simán dugd rá a Kiesre, még adat sem fog elveszni róla, automatikusan fel fogja ajánlani a legfrissebb, Product Code-od szerint elérhető ROM-ot, előtte azonban mindenképpen (!!!) töltsd fel 100%-ra!

Aztán utána mehet a kernelezés...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető amen

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic GPS Navigation + iGO8
  • PDA: SGS II I9100
  • PDA ROM: ROM: ICS 4.0.3; Phone: XXLQ5; I9100 VK-ICS-XWLPG-5.1.2 + JKay + Siyah 3.3.1
« Reply #226 Dátum: 2012, 02 14, 02:46:39 »
Sürgősen kellene frissíteni rajta, nagyon-nagyon régi már a 2.3.3.
Csak simán dugd rá a Kiesre, még adat sem fog elveszni róla, automatikusan fel fogja ajánlani a legfrissebb, Product Code-od szerint elérhető ROM-ot, előtte azonban mindenképpen (!!!) töltsd fel 100%-ra!

Aztán utána mehet a kernelezés...

Szia :)!

Megcsináltam, amit ajánlottál (a profilomban is látható). KIES-sel frissítettem a ROM-ot, csak ezt ajánlotta fel: I9100XWKI4. Szóval rom frissítés megvolt. Kernelnek pedig felraktam az általad ajánlott Siyah kernel 2.6.12-őt.
Felrakás után az első 2 indítás a frászt hozta rám  >:(, mert alig akart elindulni a teló. Csak nagy nehezen sikerült neki, mostanra viszonylag helyreállt (kb. 8-10 reboot után). Aztán először nem volt csak gyári recoverym, de is "magától" oldódott meg, kb. 4. rebootra láss csodát, az is meglett  :). Ezek a dolgok így normálisak? Ja a Siyahot Odinból raktam fel.
A dolgaim viszonylag megmaradtak a belső és a külső sd kártyán is, de azóta is vannak működésbeli problémák, amik zavarnak. Ám nem tudom, hogy az új rom vagy a siyah kernel "számlájára írhatóak"  :(.
Pl.: amit a siyah xda oldalon írnak a features-ben, hogy ez van benne, nekem csak a cwm van, semmi más extra  :(, többi dolognak is láthatónak kell lennie (pl.: ikon)?

Aztán vannak még furcsaságok:
1. az akku hőmérséklete azóta állandó 29 fok, akkor is, ha kiviszem pár percre a hidegre, tehár én tudom, hogy nem lehet annyi  :hmm:.
2. Fogadandó hívás csörgés közben csak a fekete képernyőt nézem, nem akar feléledni csak sokára (pár csörgés után).
3. Galéria, mint a mesében, hol működik, de inkább nem  >:(. Belső sd kártya DCIM-ben van jó pár korábban készített kép, amit az istennek sem akar látni, csak ha neki is olyan kedve van. Ezzel szorosan kapcsolatos, hogy fényképezéskor, elkattan a kép és nem menti el. Ha viszont fényképezés előtt működik a galéria, akkor vígan működik a fényképező is, ahogy azt kell  >:(, szóval baromi furcsa. Nehogy már csak akkor dolgozzanak, mikor nekik kedvük van :D. Kíváncsi lennék ezekkell kapcsolatban a véleményedre.

Más
Szerinted innen (You are not allowed to view links. Register or Login) melyik romot rakhatom én fel esetleg, ami új? Pl: 1. I9100XXKL1 ##    2.3.6   2011 December   I9100OXAKL1   Open Europe VAGY 2. I9100XWKK5 ##    2.3.6   2011 November   I9100OXXKJ3 ? Ezekre gondolom, rámenne a legújabb siyah vagy speedmod, nem?

Megint más :)
Ha ezek közül valamelyik jó és 1 fájlos, Odinból fel tudom tenni a romot és a kernelt is. Ez eddig oké. Ha minden rendben működik, hogy tudom (milyen módszerrel) eltüntetni induláskor a sárga háromszöget??? Mert ha jól tudom a JIG itt már nem játszik, ugye?

Bocs, hogy ennyit írtam és kérdeztem, de ez is csak egy töredéke annak, ami foglalkoztat :).

Gondolom, Neked már ez is sok :D ;).
PDA: I9100
ROM: ICS 4.0.3 [ROM]-[--VK--™]-[-XWLPG-V5.1.2]-[Jkay]
Phone: XXLQ5
Kernel: Siyah 3.3.1

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #227 Dátum: 2012, 02 14, 11:55:21 »
Szia :)!

Megcsináltam, amit ajánlottál (a profilomban is látható). KIES-sel frissítettem a ROM-ot, csak ezt ajánlotta fel: I9100XWKI4. Szóval rom frissítés megvolt. Kernelnek pedig felraktam az általad ajánlott Siyah kernel 2.6.12-őt.
Felrakás után az első 2 indítás a frászt hozta rám  >:(, mert alig akart elindulni a teló. Csak nagy nehezen sikerült neki, mostanra viszonylag helyreállt (kb. 8-10 reboot után). Aztán először nem volt csak gyári recoverym, de is "magától" oldódott meg, kb. 4. rebootra láss csodát, az is meglett  :). Ezek a dolgok így normálisak? Ja a Siyahot Odinból raktam fel.
A dolgaim viszonylag megmaradtak a belső és a külső sd kártyán is, de azóta is vannak működésbeli problémák, amik zavarnak. Ám nem tudom, hogy az új rom vagy a siyah kernel "számlájára írhatóak"  :(.
Pl.: amit a siyah xda oldalon írnak a features-ben, hogy ez van benne, nekem csak a cwm van, semmi más extra  :(, többi dolognak is láthatónak kell lennie (pl.: ikon)?

Aztán vannak még furcsaságok:
1. az akku hőmérséklete azóta állandó 29 fok, akkor is, ha kiviszem pár percre a hidegre, tehár én tudom, hogy nem lehet annyi  :hmm:.
2. Fogadandó hívás csörgés közben csak a fekete képernyőt nézem, nem akar feléledni csak sokára (pár csörgés után).
3. Galéria, mint a mesében, hol működik, de inkább nem  >:(. Belső sd kártya DCIM-ben van jó pár korábban készített kép, amit az istennek sem akar látni, csak ha neki is olyan kedve van. Ezzel szorosan kapcsolatos, hogy fényképezéskor, elkattan a kép és nem menti el. Ha viszont fényképezés előtt működik a galéria, akkor vígan működik a fényképező is, ahogy azt kell  >:(, szóval baromi furcsa. Nehogy már csak akkor dolgozzanak, mikor nekik kedvük van :D. Kíváncsi lennék ezekkell kapcsolatban a véleményedre.

Más
Szerinted innen (You are not allowed to view links. Register or Login) melyik romot rakhatom én fel esetleg, ami új? Pl: 1. I9100XXKL1 ##    2.3.6   2011 December   I9100OXAKL1   Open Europe VAGY 2. I9100XWKK5 ##    2.3.6   2011 November   I9100OXXKJ3 ? Ezekre gondolom, rámenne a legújabb siyah vagy speedmod, nem?

Megint más :)
Ha ezek közül valamelyik jó és 1 fájlos, Odinból fel tudom tenni a romot és a kernelt is. Ez eddig oké. Ha minden rendben működik, hogy tudom (milyen módszerrel) eltüntetni induláskor a sárga háromszöget??? Mert ha jól tudom a JIG itt már nem játszik, ugye?

Bocs, hogy ennyit írtam és kérdeztem, de ez is csak egy töredéke annak, ami foglalkoztat :).

Gondolom, Neked már ez is sok :D ;).
Amikor ekkorát lépsz ROM-ban, akkor muszáj egy hard resetet csinálni. Magyarul gyári alapra resetelni a készüléket. (Beállítások -> Védett adataim -> Gyári adatok visszaállítása.

Ez bár teljes adatvesztést okoz, de helyreáll minden problémád (1-3), hidd el.
Az akku hőmérsékletét meg felejtsd el, minek azt nézegetni??? De tényleg!

Más: Azt raksz fel, amit akarsz. Már látom, nem a készüléket akarod használni, hanem ROM-olgatással akarsz játszani, unalmat űzni. Hát akkor hadd szóljon! :)

Megint más: Old bootloadert (keresés!!!) kell belepakolni a a telóba és az összes GB nullázható lesz JIG-gel.

Ha lehet, mostmár hagyd el a Kernel témát és mostantól a ROM-okban (igényed szerint a főzött vagy gyári) írogass ebben a témában.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető amen

• PFC Fan
  • PDA ROM: ROM: ICS 4.0.3; Phone: XXLQ5; I9100 VK-ICS-XWLPG-5.1.2 + JKay + Siyah 3.3.1
« Reply #228 Dátum: 2012, 02 16, 01:52:15 »
Amikor ekkorát lépsz ROM-ban, akkor muszáj egy hard resetet csinálni. Magyarul gyári alapra resetelni a készüléket. (Beállítások -> Védett adataim -> Gyári adatok visszaállítása.

Ez bár teljes adatvesztést okoz, de helyreáll minden problémád (1-3), hidd el.
Az akku hőmérsékletét meg felejtsd el, minek azt nézegetni??? De tényleg!

Más: Azt raksz fel, amit akarsz. Már látom, nem a készüléket akarod használni, hanem ROM-olgatással akarsz játszani, unalmat űzni. Hát akkor hadd szóljon! :)

Megint más: Old bootloadert (keresés!!!) kell belepakolni a a telóba és az összes GB nullázható lesz JIG-gel.

Ha lehet, mostmár hagyd el a Kernel témát és mostantól a ROM-okban (igényed szerint a főzött vagy gyári) írogass ebben a témában.

Köszönöm a válaszokat :).
Az elmúlt két napban nyúztam a gépet és most már biztos vagyok benne, hogy minden furcsaság az elmulasztott hard reset miatt van (néha reboot után már a névjegyben az alapsáv verzió is eltűnik, nincs hálózat, még telefonálni sem tudok :(). Plusz erős a gyanúm, hogy a siyah kernel sem ment föl rendesen. Megint csak én vagyok a hunyó, de hát ezekből tanul az ember :).

Mellesleg ROM-olgatással és kernelezéssel csak addig kívánok foglalkozni, míg meg nem találom a nekem megfelelőt és amíg bele nem jövök az androidba :). A siyah tényleg megnövelte az akkuidőmet kb. 1/3-1/4-del, szóval tovább bírja, mint eddig, ez tetszik :D.
Mindenesetre kösz az itteni segítséget :).

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #229 Dátum: 2012, 02 17, 21:37:33 »
Mellesleg ROM-olgatással és kernelezéssel csak addig kívánok foglalkozni, míg meg nem találom a nekem megfelelőt és amíg bele nem jövök az androidba :).

Ezt ismerem! :D És azóta mindig úgy gondolom lehet ennél még jobb is, ezért lecserélem amint megjelenik az engem érdeklő ROM :ok:

Nem elérhető amen

• PFC Fan
« Reply #230 Dátum: 2012, 02 19, 00:28:11 »
Ezt ismerem! :D És azóta mindig úgy gondolom lehet ennél még jobb is, ezért lecserélem amint megjelenik az engem érdeklő ROM :ok:

Én is kezdem megismerni, egyre jobban elkap a gépszíj :D. Így legalább fejlődök én is + a teló is :). Még nem találtam meg a nekem tetsző ROM-ot, de kernelnek jó lesz a siyah :D, eszméletlenül javított az akksi fogyasztásán :taps:. Ha meg lesz hozzá a ROM is és jól bírják majd egymást, akkor talán majd lassítok a tempón :). Ám addig go, go, go .... :D.

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
  • Navigáció / Navigation: 3 betűs, Google Maps
  • PDA: Jiayu G4 Advanced
  • PDA ROM: etotalk, rooted
« Reply #231 Dátum: 2012, 02 20, 21:30:57 »
Én is kezdem megismerni, egyre jobban elkap a gépszíj :D. Így legalább fejlődök én is + a teló is :). Még nem találtam meg a nekem tetsző ROM-ot, de kernelnek jó lesz a siyah :D, eszméletlenül javított az akksi fogyasztásán :taps:. Ha meg lesz hozzá a ROM is és jól bírják majd egymást, akkor talán majd lassítok a tempón :). Ám addig go, go, go .... :D.

ROM-nak ajánlom az XWLA4-et, modemnek az XXLPB-t, kernelnek a siyah 2.6.12-t vagy speedmod k2-21-et, módosításnak JKAY 13.6.4-et, launchernek GO Launcher EX-et...

Nem elérhető f.janni

• PDA: GalaxyS5
  • PDA ROM: Lillipop 5.0 G900F XXU1BNL9
Re: [KERNEL] SiyahKernel v2.6.12
« Reply #232 Dátum: 2012, 02 20, 23:47:50 »
Feltettem a 2.6.12-t + voodoo-t, eddig nagyon jó.
Hogyan tudom a kernel paramétereket változtatni?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #233 Dátum: 2012, 02 21, 00:36:10 »
Feltettem a 2.6.12-t + voodoo-t, eddig nagyon jó.
Hogyan tudom a kernel paramétereket változtatni?
Mi nem jó benne?
Sir Winston Churchill

Nem elérhető f.janni

« Reply #234 Dátum: 2012, 02 21, 00:51:55 »
Mi nem jó benne?
Arra gondoltam, hogy feltesz programot (hasonló mint CWM) amivel paraméterezni lehet olyanokat mint CPU freki stb., de rájöttem hogy erre külön progit kell feltenni (úgymint a voodoo hangra a Voodoo Louder). Jól gondolom?

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #235 Dátum: 2012, 02 21, 08:14:56 »
Arra gondoltam, hogy feltesz programot (hasonló mint CWM) amivel paraméterezni lehet olyanokat mint CPU freki stb., de rájöttem hogy erre külön progit kell feltenni (úgymint a voodoo hangra a Voodoo Louder). Jól gondolom?

VoltageControl pl.   :ok:

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #236 Dátum: 2012, 02 21, 08:56:46 »
Jól.
De értelme nem sok van.
Kipróbáltam sok mindent.
Alapból nagyon jó a kernel beállítása, bármiben hozzányúltam, mindig rosszabb lett a készenléti idő, a fogyasztás meg megnőtt.
Ha pl. beiktattam a 100 MHz-et a gyári minimum, a 200 alá, akkor nem a 200 MHz helyett engedte le 100-ra, hanem a DeepSleep lett kevesebb, helyette ketyegett 100-at.

Szóval nem volt véletlen a kérdésem, hogy minek... :)

Igazán az a probléma, hogy nem nagyon írják le sehol, mik ezek a metódusok pontosan, amik beállíthatók, mi a hatásuk, végigpróbálni az összes verziót meg több hét, lehetetlen korrekt összehasonlítást tenni. Aztán visszateszed a kernel gyári alapját és egyszeriben sokkal tovább bírja.

Az lehet, hogy ha nem a tartósságra, hanem a szénné húzásra akarsz menni, ha a 18 óra készenlétből akarsz 8-at csinálni, arra jó belenyúlni a paramétereibe, de nekem a sebességével soha nem volt problémám. Bőven van (lenne) a készenléti idő érdekében feláldozható sebességtartalék.

Szerintem.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető f.janni

« Reply #237 Dátum: 2012, 02 21, 12:04:52 »
Jól.
De értelme nem sok van.
Kipróbáltam sok mindent.
Alapból nagyon jó a kernel beállítása, bármiben hozzányúltam, mindig rosszabb lett a készenléti idő, a fogyasztás meg megnőtt.
Ha pl. beiktattam a 100 MHz-et a gyári minimum, a 200 alá, akkor nem a 200 MHz helyett engedte le 100-ra, hanem a DeepSleep lett kevesebb, helyette ketyegett 100-at.

Igazán az a probléma, hogy nem nagyon írják le sehol, mik ezek a metódusok pontosan, amik beállíthatók, mi a hatásuk, végigpróbálni az összes verziót meg több hét, lehetetlen korrekt összehasonlítást tenni. Aztán visszateszed a kernel gyári alapját és egyszeriben sokkal tovább bírja.

Az lehet, hogy ha nem a tartósságra, hanem a szénné húzásra akarsz menni, ha a 18 óra készenlétből akarsz 8-at csinálni, arra jó belenyúlni a paramétereibe, de nekem a sebességével soha nem volt problémám. Bőven van (lenne) a készenléti idő érdekében feláldozható sebességtartalék.

Szerintem.
Köszi. Valóban nem cél a túlhúzás, inkább az akku időt szeretném növelni, de az meg lehet hogy alapból jobb lesz mint a CF kernellel (csak tegnap tettem föl, még nincs tapasztalatom).
Azaz annyit vettem észre, hogy a míg a CF-nél az "Android rendszer" messze vezetett a memóriahasználatban, 2x annyit vitt el mint a második helyezett, ezzel szemben most fél nap után azt látom hogy a "Cella készenlétben" vezet, az "android" csak a 4. és 5. helyen van. Tehát a rendszer maga energiatakarékosabban működik.
Annyit áruljatok el még, hogy mik azak a bűvös szavak hogy JKAY, DeepSleep ...

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #238 Dátum: 2012, 02 21, 12:36:11 »

Annyit áruljatok el még, hogy mik azak a bűvös szavak hogy JKAY, DeepSleep ...

DeepSleep = mély alvás, amikor szinte nem fogyaszt energiát a telód  :)
 JKAY = You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető pparker

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: S7 Edge
  • PDA ROM: Stock 7.0
« Reply #239 Dátum: 2012, 02 21, 18:47:40 »
sziasztok

errol a deep sleeprol tudhatnank tobbet? engem is erdekelne! mi tudja,hogy mukodik,kell-e kulon alkalmazas hozza,vagy valami beallitas?

koszi

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #240 Dátum: 2012, 02 21, 18:49:57 »
sziasztok

errol a deep sleeprol tudhatnank tobbet? engem is erdekelne! mi tudja,hogy mukodik,kell-e kulon alkalmazas hozza,vagy valami beallitas?

koszi

felrakod a cpu spy nevü app-ot ,,marketböl és már mutatja is.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #241 Dátum: 2012, 02 21, 18:56:44 »
sziasztok

koszi
A DeepSleep a processzornak egy gyári alapállapota, amikor tétlen, nincs kijelzés, nincs műveletvégrehajtás, nincs semmi.
Semmi nem kell hozzá, alapból megy.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető pparker

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: S7 Edge
  • PDA ROM: Stock 7.0
« Reply #242 Dátum: 2012, 02 21, 19:07:42 »
koszonom Macika es limahl!

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
  • Navigáció / Navigation: 3 betűs, Google Maps
  • PDA: Jiayu G4 Advanced
  • PDA ROM: etotalk, rooted
« Reply #243 Dátum: 2012, 02 21, 21:30:34 »
Jól.
De értelme nem sok van.
Kipróbáltam sok mindent.

Szerintem.

nálam működik a 100 Mhz minimum és van deep sleep is rendesen, 90% felett. Én mondjuk még siyah mellé feltettem az andreilux GPU beállításokat is, amik a GPU frekit módosítják. Undervoltingra pedig ezeket a stabil beállításokat használom: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető amen

• PFC Fan
« Reply #244 Dátum: 2012, 02 22, 01:12:35 »
ROM-nak ajánlom az XWLA4-et, modemnek az XXLPB-t, kernelnek a siyah 2.6.12-t vagy speedmod k2-21-et, módosításnak JKAY 13.6.4-et, launchernek GO Launcher EX-et...

Köszi a tippet ;)! Egyelőre az XWKK5 ROM van fenn, a 2.6.12-es Siyah kernellel + GO Launcher EX-el, szóval a fele majdnem meg is van annak, amit ajánlottál :D. Úgy nézem, hogy jól megférnek egymással :D. De még figyelgetem, tesztelgetem. Számomra per pillanat az a legfontosabb, hogy "stabil" legyen a rendszer (NE legyenek fc-k, fagyások, véletlenszerű rebootok, stb.) és az akksi fogyasztása is megfelelő legyen :). A "csicsa" (persze szigorúan a jó értelemben vett :) ), a kinézet, témázgatás majd csak még ezután jön :). Pláne úgy, hogy még csak "karcolgatom" az android felületét :D.

Egy kérdés: Jól emlékszem, hogy a siyah kernelben "automatikus akkumulátor szabályzás (karibrálás)" van? Mintha valahol ezt olvastam volna. Szóval ennél a kernelnél nem szükséges a csontra töltés-csontra merítés többszöri játék?

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #245 Dátum: 2012, 02 22, 07:35:16 »
 Siyah leállt egy ideje??? Remélem az ICS kernelen dolgozik már!!  :hmm:  Jó lenne  :ima:

Nem elérhető reiben

• Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #246 Dátum: 2012, 02 22, 09:30:03 »
Siyah leállt egy ideje??? Remélem az ICS kernelen dolgozik már!!  :hmm:  Jó lenne  :ima:
Kár is erőlködnie, mivel egy atom stabil kernelt kreált 2.3.6 alá... Szerintem kihozta a maximumnak mondhatót belőle.

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #247 Dátum: 2012, 02 22, 09:36:14 »
Kár is erőlködnie, mivel egy atom stabil kernelt kreált 2.3.6 alá... Szerintem kihozta a maximumnak mondhatót belőle.

Like  :ok:  Sztem is a legjobb kernel Gingerre, ezért is várom, hogy elkezdje ICS-re is :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #248 Dátum: 2012, 02 22, 14:45:46 »
nálam működik a 100 Mhz minimum és van deep sleep is rendesen, 90% felett. Én mondjuk még siyah mellé feltettem az andreilux GPU beállításokat is, amik a GPU frekit módosítják. Undervoltingra pedig ezeket a stabil beállításokat használom: You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi, adok még egy esélyt akkor... :)
Sir Winston Churchill

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #249 Dátum: 2012, 02 22, 15:02:49 »
Köszi, adok még egy esélyt akkor... :)

minden képp probáld, nálam is van deep slepp rendesen ,aksi is nagyon baresz nálam igy.

:ok: