Sürgősen kellene frissíteni rajta, nagyon-nagyon régi már a 2.3.3.
Csak simán dugd rá a Kiesre, még adat sem fog elveszni róla, automatikusan fel fogja ajánlani a legfrissebb, Product Code-od szerint elérhető ROM-ot, előtte azonban mindenképpen (!!!) töltsd fel 100%-ra!
Aztán utána mehet a kernelezés...
Szia
!
Megcsináltam, amit ajánlottál (a profilomban is látható). KIES-sel frissítettem a ROM-ot, csak ezt ajánlotta fel: I9100XWKI4. Szóval rom frissítés megvolt. Kernelnek pedig felraktam az általad ajánlott Siyah kernel 2.6.12-őt.
Felrakás után az első 2 indítás a frászt hozta rám
, mert alig akart elindulni a teló. Csak nagy nehezen sikerült neki, mostanra viszonylag helyreállt (kb. 8-10 reboot után). Aztán először nem volt csak gyári recoverym, de is "magától" oldódott meg, kb. 4. rebootra láss csodát, az is meglett
. Ezek a dolgok így normálisak? Ja a Siyahot Odinból raktam fel.
A dolgaim viszonylag megmaradtak a belső és a külső sd kártyán is, de azóta is vannak működésbeli problémák, amik zavarnak. Ám nem tudom, hogy az új rom vagy a siyah kernel "számlájára írhatóak"
.
Pl.: amit a siyah xda oldalon írnak a features-ben, hogy ez van benne, nekem csak a cwm van, semmi más extra
, többi dolognak is láthatónak kell lennie (pl.: ikon)?
Aztán vannak még furcsaságok:1. az akku hőmérséklete azóta állandó 29 fok, akkor is, ha kiviszem pár percre a hidegre, tehár én tudom, hogy nem lehet annyi
.
2. Fogadandó hívás csörgés közben csak a fekete képernyőt nézem, nem akar feléledni csak sokára (pár csörgés után).
3. Galéria, mint a mesében, hol működik, de inkább nem
. Belső sd kártya DCIM-ben van jó pár korábban készített kép, amit az istennek sem akar látni, csak ha neki is olyan kedve van. Ezzel szorosan kapcsolatos, hogy fényképezéskor, elkattan a kép és nem menti el. Ha viszont fényképezés előtt működik a galéria, akkor vígan működik a fényképező is, ahogy azt kell
, szóval baromi furcsa. Nehogy már csak akkor dolgozzanak, mikor nekik kedvük van
. Kíváncsi lennék ezekkell kapcsolatban a véleményedre.
MásSzerinted innen (You are not allowed to view links.
Register or
Login) melyik romot rakhatom én fel esetleg, ami új? Pl: 1. I9100XXKL1 ## 2.3.6 2011 December I9100OXAKL1 Open Europe VAGY 2. I9100XWKK5 ## 2.3.6 2011 November I9100OXXKJ3 ? Ezekre gondolom, rámenne a legújabb siyah vagy speedmod, nem?
Megint más Ha ezek közül valamelyik jó és 1 fájlos, Odinból fel tudom tenni a romot és a kernelt is. Ez eddig oké. Ha minden rendben működik, hogy tudom (milyen módszerrel) eltüntetni induláskor a sárga háromszöget??? Mert ha jól tudom a JIG itt már nem játszik, ugye?
Bocs, hogy ennyit írtam és kérdeztem, de ez is csak egy töredéke annak, ami foglalkoztat
.
Gondolom, Neked már ez is sok
.