Ez nem csak a Turkbey romokra jó?
Ebben én nem látom hogy csak a Turki.....
SiyahKernel GT Edition v2.5
Feladta December 12, 2011
GT = Gokhanmoral és Turkbey (köszönet neki Rom és visszajelzések)
Changelog:
fix min_bl elírás. Most, hogy működik, ahogy kellene. (Ez a / sys / osztályok / misc / brightness_curve. Beállítani nagyobb, hogy a minimális fényerőt több fényes körülmények között. Ön is szeretné, hogy az alacsonyabb max_gamma alacsonyabb a maximális fényerőt. Saját beállítások 70 min_bl 19. max_gamma. Megtekintéséhez / sbin / siyah / tweaks.sh egy kommentálta például (távolítsa el a # és használja egy init.d script)
megváltozott frekvencia megadással módja és mértéke távolítani érkező OnDemand kormányzók.
eltávolított intellidemand kormányzó, és hozzátette, ondemandx vissza.
alapértelmezett I / O ütemező a v (r)
engedélyezve AFTR
hozzáadott tcp csíp a speedcore kernel (köszönet a hardcore)
csökkentette a min GPU frekvencia 160MHz a 100MHz, és lehetővé tette az agresszív méretezés politika (ez csökkenti a up_threshold a GPU frekvenciáját méretezés 65-55)
vmscan: ne háttere elöregedése anon oldal nem swap-rendszer
más csíp más kormányzók &&/|| küszöbértékek
tiltva CONFIG_RCU_FAST_NO_HZ
engedélyezve CONFIG_CGROUP_TIMER_SLACK
A kommentálta például bekerül / sbin / siyah / tweaks.sh beállítani az érintőképernyő küszöbértéket (/ sys / devices / virtual / sec / sec_touchscreen / tsp_threshold)
mély alvás belépő frekvencia 500MHz (1000MHz az állomány, 800 MHz a legtöbb más egyedi kernelek)
visszatért a csíp a lulzactive. mi vissza lulzactiveV1 és ha tegrak közzéteszi a források fogom integrálni lulzactiveV2
Alapértelmezett kormányzó vissza OnDemand. (Az én új kedvenc most ondemandX).
frissített wifi meghajtók
össze dev kiadása linaro 2.011,12-4,5 toolchain, a-O3 (ez az egyetlen különbség ebben a kiadásban, és az egyik a Turkbey rom. Én nem akarom, hogy a kísérleti és össze azt a régi jó codesourcery toolchain)
Ez lell nekünk!!! Ééés a zip ujra cache törlős neki!!!
International (i9100) Verzió:
You are not allowed to view links.
Register or
Login (össze codesourcery toolchain,-Os)
You are not allowed to view links.
Register or
Login (összeállította a legújabb linaro 4,5-2.011,12-dev toolchain,-O3)