0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Visszajátszás? Full HD nem akad illetve csúszik a kép és a hang?Szerk.: Hangerő, melegedés, Gameloft játékok?
Hangerő az Cm7 szint, félig engedi emelni a hangot aztán semmi.Volume+ progival valamelyest jobb a helyzet.Videó lejátszás pedig Mx videoplayerrel tökéletes, csak szoftver módban játszad le a videókat és szuper full HD-t is viszi!Automatikus fényerő szabályozás működik nektek?Nekem 1 szintre beáll és kész, nem megy feljebb a fényerő! Valami tipp?
Eddig minden ok a cuccal . Annyi van ,h az elemlámpa fc zik akármit csinálok ,de lekaki raktam másik lámpa progit fel!Na meg egy aproság ,a video beállitásokban eddig volt lehetöség full hd ba is állítani ,de elöbb néztem és csak Hd lehetöség van!!!Csak annyit csináltam ,h csináltam CWM böl egy biztonsági mentés...Mi lehet ? nekem kell a full hádéj!!!
Próbálj meg egy másik MIUI-ból átrakni beépített elemlámpa apk-t. Hátha...
Sziasztok!Feltettem a MIUI-t, de nekem csak a Boot indul csicsásan, és semmi tovább.A rootolt Galaxy SII. a legfrissebb frissítéssel /I9100XXKI3 rom.Valahol elrontottam.Kérnék egy kis segítséget!
Sajnos nekem az ébresztő fc-zik . Nem szeretnék holnap Nektek nincs ilyen problémátok?
Amikor beállítottam akkor fc-zett nekem is, mindjárt kipróbálom élesben, de azért felhúzom a férjemet, biztos ami biztos, holnap iskola
Alakul Szerintem egy óra múlva már este lesz
Marketes elemlápa is működik
Fenn van, csak eddig témázgattam, nagyon tetszik, hogy mennyi minden beállítható, választható online, de azért csináltam egy saját témát, mindenből azt választottam ki ami tetszett. Az asztalon az a sok program nekem még szokatlan, káosz érzetem van, elsőre semmit nem találok, mert nincs ABC sorrendbe de majd meglátjuk vagy megszokom vagy megszököm
Nyomjál rá egy Download modot, és pl egy 3 fájlos KH3 at. 2.3.5 nem mindig szereti. Most nem tudsz bemenni recoverybe sem, de ha igen, nem lesz CWM- ed. Én tegnap rátoltam egy syijah 1.7.8 at, és bebootolt. utána rögtön ujraraktam szűz, rootolt KH3 - ra.u . i : Lehet, hogy az uj bootloader miatt nem megy fel egyeseknek?Köszönöm a segítséget!! Végre működik, a lámpát lecserélem, mert nem megy. Jó ideje keresem, hol tudnám visszakapcsolni, memória kártyákat, mert egyiket sem látja.Így semmit sem tudok visszarakni.
No kérem szépen, reggel ébresztett Felrakás óta most töltöttem fel először teljesen, éjfélre teljesen, kikapcsolásig lemerült. Másfél óra után 91%-on van, volt wifin netezés, és BT telefon. Egyelőre nem annyira vészes.
Azt a kernelt használod amivel felment???Csináltál akku kalibrációt???Mert nekem egy órája van fent és máris 89% mondjuk nyúzom rendesen
Csinálj mappákat amit Pati javasolt és már rendszerezve is vannak a cuccaid . De max. csak akkor ha az alap miui launchert használod, me az dobálja ki az ikonokat.Amúgy ne ebből a romból vond majd le a miui előnyeit, hátrányait, mert sgs2-n gyerekcipőben jár. Most csak a szépségére koncentrálj, ja és itt maximálisan kiélhetek a témázgatási képességeid, mert baromi egyszerű dolog Forever MIUI Üzenetküldés Tapatalk-al I9100-ról
A saját kernelével használom természetesen. Nem csináltam kalibrálást, és ma reggel átlagos módon használtam, a nyúzás tegnap volt, meg is látszott rajta, kipurcant