0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Sziasztok! Hogyha még nincs betöltve a pozíció, én örömmel lennék a Nexus 7 topik gazdája Gondoltam egy próbát megér, így is már pfc-vel, xda-val kelek, fekszem
Értem, hát majd ha beindul a móka akkor újra megpróbálom Azért köszi
Hali, kaphatnék topikgazdai rangot a következő két témában is?You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login (ez múltkor valamiért kimaradt)
Te kis álláshalmozó
Köszönöm, már tevékenykedem is.
Én az SK17i topic-on belül szeretnék moddolós részt vezetni.Romok és minden földi jó.Új vagyok hsz alapján,de van tapasztalatom. Én az a naponta romot cserélek,mert unatkozom típus vagyok.
Üdv megint!Ha nem tolakodás/"munka mánia" csak akkor.Van elég sok időm ha csak mobilról is.Ha van olyan fórum rész ahol nincs MOD de elkéne tudom felügyelni. De csak ha szükséges a segítségem.
És azt ki kapja meg?Adminok?Vagy kiket zavarnék fel vele?Sent from Mango with Tapatalk 2
Akkor ha az segít az oldal fejlődésében azzal segítek. Sent from Mango with Tapatalk 2
Sziasztok!:)Megváltam a szeretett galaxy s-emtől (családban maradt azért) és átpártoltam iOS-ék világába, kb 2-3 hónapja:) Eddig még azért nézegettem az SGS topikokat ahol moderátori szerepet töltök be, de sajnos mióta nem használom napi szinten az androidot azóta nem nagyon vagy jártas az SGS újdonságaiban (romok, kernelek, stb..) Ezért szeretném átadni a részemről moderált SGS topikokat, olyan fórumtársamnak, aki még mindig napi szinten foglalkozik a dologgal:) (természetesen ettől még amiben csak tudok segítek ott a topikokban:) ) Ezzel egyidejűleg pedig szivesen elvállalom az Iphone topikok moderálását:)Köszönöm!:)Üdv: jaffika89
Sziasztok:) lehet erről szó?
Naná
Igazán köszönöm Láttam már az sgs-es topikoknál megszűnt a moderációs jogom, de sajnos még az iPhone 4.4S topikban nem tudok tevékenykedni ugy látom