0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Xperia x10 mini pro cyanogen topicot szeretnek nyitni termeszetesen teljes leirast csinalok hozza stb... (par napot szivtam vele es jolenne ettol masokat megkimelni).Sent from my Galaxy S GT-I9000 using Tapatalk
Nyitottam neki üres témát. Szerintem írd meg egy hsz-ként és törlöm a nyitó hsz-t és frissítésben is segítek majd De ha másnem kapsz topikgazda jogot és az egyszerűbbé teszi a dolgot
Sziasztok,A Galaxy Y (S5360) topikot bevállalnám.Sent from my SGS using Tapatalk & Swype
Sziasztok!Hallottam a szomorú hírt,hogy bezke távozott köreinkből.Ezért én szívesen bevállalnám a Galaxy S II-es topicot!
Szia!Ahogy látom nem bezke romot használsz. Ennek ellenére úgy érzed, hogy rendelkezel vele kapcsolatban annyi ismerettel, hogy képes legyél napra készen tartani a topikot, követni az angol nyelvű fórumot, a szükséges dolgokat lefordítani magyarra, segíteni az arra rászorulókat... ?
Sziasztok.Ha van rá mód, akkor vállalnám a Speedmod Kernel ICS topikot (Galaxy S II).Várom válaszotokat.Szép napot.Üdv.SGS II with ICS + Tapatalk
Szia!Köszönjük a jelentkezésedet, de már 4 moderátora is van az SGS II ICS romok, kernelek topikjának, ami bőségesen elegendő.
Sertés tenyésztésben jártas vagyok, továbbá vidéki stílusom kiemelkedő gazda arcom biztosítéka lehet, hogy topikot kapjak.Azért megkérdezném mennyi idős az a topik ? Hím Vagy nőstény ? Az ázsiai hosszú szőrű változat ?Az európai nekem egy kicsit alacsony, nemlátok el a szarva között.Modorom , az nincsen régóta egy fórumon Sem.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Wazze a lényeg....Mit fizettek ?Me' Hogy ln .. az kivan csukva.....Ingyé még a jóanyámnak sem tartok állatot....A topik meg különösen nehéz ter észetű jószág, sokat is eszik meg sokat köll vele foglalkozniTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
SziasztokÉn jelentkeznék a HTC Sensation topik moderátorának. Igaz van már neki kettő is. Viszont azt nem akarom írni, hogy három a magyar igazság.....a franc, hát nem leírtam mégis....Komolyra fordítva a szót, úgy érzem, hogy tudtam és tudok is majd a jövőben ott megfelelő szinten tevékenykedni. (igaz moderátori jog nélkül is) Gondoljátok át.Köszi
Rendben, beállítalak, jó munkát! Legfontosabb feladat az első hsz-ek frissítése, új információk megosztása, Gyik készítése.
Lehetek a SGS JellyBean topikban moderátor?