Szerző Téma: Filmzabálók találkozóhelye  (Megtekintve 45917 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nicky4

• Vendég
Filmzabálók találkozóhelye
« Dátum: 2011, 10 13, 12:39:31 »
Sziasztok!  :)

Itt megoszthatjátok a mozival kapcsolatos élményeiteket. Melyik filmet néztetek meg legutóbb, milyennek találtátok, érdemes-e elmenni rá? Továbbá, ki hova szeret járni moziba, miért.

Nicky4

• Vendég
Re: Filmzabálók találkozóhelye
« Reply #1 Dátum: 2011, 10 13, 13:52:02 »
Én majdnem minden héten járok moziba, változó, hova. Legjobban (Budapesten) a Westend-be, Aréna-ba (VIP részre is akár) szeretek menni, alap hozzávalók a pattogatott kukorica és nachos.  :D

A mostani kínálatból a következőket néztem meg:
Harry Brown (legutóbb): egy "öregember" bosszújáról szól, nem kapkodós eseményekkel, ennek ellenére tetszett. A kritikák is viszonylag jókat írnak róla, egyszer érdemes megnézni, akinek ez a stílus nem jön be, az maradjon a letöltésnél.
Drive - Gázt: imádtam! :D  Rég láttam ilyen jó filmet. A cselekménye lassan bontakozik ki, az eleje már-már unalmas, kifejezetten rá kell hangolódni. A zene remek, a szereplők is nagyon jól alakítanak. Akadnak benne eléggé nyers, véres jelenetek is, aki nem bírja, az majd addig ne nézzen oda.  :D
A bőr, amelyben élek: ezután a film után rendesen le voltam taglózva. Erős idegzetűeknek, számomra eléggé depressziós volt.
Végső állomás 5., 3D: Eddig egy kivételével az összeset láttam a szériából, személy szerint az első és a második még tetszett, utána valahogy már semmi újat nem mutatott. Ez is beáll a sorba, de a 3D-s effektek feldobják, egyszer nézhetős, senki ne várjon tőle mély érzelmeket, vagy csavart a végére.
Rossz tanár: letöltve néztem meg, de látom, hogy még van ahol vetítik. Könnyed vígjáték, egész jól elszórakoztam rajta.
Förtelmes főnökök: Nagyon vártam rá, az előzetese alapján ígéretesnek tűnt. Nem is csalódtam, sokat nevettem rajta. Jó volt a színészgárda is.  :taps:

Tervbe véve: Vasököl

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #2 Dátum: 2011, 10 13, 14:03:45 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!  :)

Itt megoszthatjátok a mozival kapcsolatos élményeiteket. Melyik filmet néztetek meg legutóbb, milyennek találtátok, érdemes-e elmenni rá? Továbbá, ki hova szeret járni moziba, miért.
:taps: :taps:
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Lacus_

• Vendég
« Reply #3 Dátum: 2011, 10 13, 14:07:41 »
Mi az a mozi ??? :oops: :oops:

Nicky4

• Vendég
« Reply #4 Dátum: 2011, 10 13, 14:11:07 »

Filmszínház.  :D

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #5 Dátum: 2011, 10 13, 14:13:29 »
Tudod, az ahol nem te csinálod a pattogatott kukoricát, és amig kimész pisilni megy tovább a film, zörögnek a zacsikkal, röhögcsélnek, cuppognak és még sok izgalmas dolgot csinálnak  ;)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Lacus_

• Vendég
« Reply #6 Dátum: 2011, 10 13, 14:18:58 »
Tudod, az ahol nem te csinálod a pattogatott kukoricát, és amig kimész pisilni megy tovább a film, zörögnek a zacsikkal, röhögcsélnek, cuppognak és még sok izgalmas dolgot csinálnak  ;)
Na látod, ezért jó a HÁZIMOZI  ;) ;) ;)

Nicky4

• Vendég
« Reply #7 Dátum: 2011, 10 13, 14:28:53 »
Na látod, ezért jó a HÁZIMOZI  ;) ;) ;)

Valóban, az is jó. De amíg nincsen egy saját privát mozitermem a hatalmas kastélyomban, nagy teljesítményű hangtechnikával, addig eljárok időnként a sima moziba.  :D Annak is megvan a hangulata, amikor az ember beül egy borús, esős délutánon megnézni valamit.  :)
Egyébként véleményt lehet írni az otthon megnézett filmekről is.  :)

Ismo

• Vendég
« Reply #8 Dátum: 2011, 10 14, 01:27:54 »
Vasököl érdekes. Amolyan Rocky-s, de nézhető :) Nekem nagy kedvenc a Fel! És most töltöttem le az Ifjú Frankensteint Mel Brookstól, 1974-ből. Még nem néztem meg, de nagyon várom :)

Nicky4

• Vendég
« Reply #9 Dátum: 2011, 10 14, 08:48:40 »
Vasököl érdekes. Amolyan Rocky-s, de nézhető :) Nekem nagy kedvenc a Fel! És most töltöttem le az Ifjú Frankensteint Mel Brookstól, 1974-ből. Még nem néztem meg, de nagyon várom :)

Köszi az infót a Vasökölről.  :) A Fel!-t láttam én is, aranyos film, jó fej benne a kutya.  :)

Ismo

• Vendég
« Reply #10 Dátum: 2011, 10 14, 20:17:34 »
Köszi az infót a Vasökölről.  :) A Fel!-t láttam én is, aranyos film, jó fej benne a kutya.  :)
Jaja, de számomra az a legszebb rész, ahogy elmúlik az életük és nem tudják valóra váltani az álmukat. Nagyon szomorú, és érdekes, milyen jól meg tudták jeleníteni egy "rajzfilmen" ezt. :)

Nicky4

• Vendég
« Reply #11 Dátum: 2011, 10 15, 00:49:56 »
Jaja, de számomra az a legszebb rész, ahogy elmúlik az életük és nem tudják valóra váltani az álmukat. Nagyon szomorú, és érdekes, milyen jól meg tudták jeleníteni egy "rajzfilmen" ezt. :)

Sokszor egy rajzfilm nem is igazán gyerekeknek szól...  :)

Ismo

• Vendég
« Reply #12 Dátum: 2011, 10 15, 07:41:51 »
Ami most kicsit felbosszantott, most tudtam meg, a Twilight utolsó részét 2 részre szedték (nem ez a bosszantó), az egyik idén novemberben a másik jövő novemberben jelenik meg. Nevetséges...

Nicky4

• Vendég
« Reply #13 Dátum: 2011, 10 15, 10:30:16 »
Ami most kicsit felbosszantott, most tudtam meg, a Twilight utolsó részét 2 részre szedték (nem ez a bosszantó), az egyik idén novemberben a másik jövő novemberben jelenik meg. Nevetséges...

Sokan szidják a Twilight szériát, de személy szerint nekem nagyon tetszik.  :D Én már tudtam, hogy sajnos kettészedik a végét, de legalább hamarosan vetítik a mozik az első felét.  :taps: Ha megnézed az előzeteseket, izgalmasnak ígérkezik.  :)

Jó lenne akár közös mozizásokat is szervezni, azokkal, akik nem laknak messze...

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
« Reply #14 Dátum: 2011, 10 15, 15:52:27 »
Nahh ez a topic jó ötlet volt! :D

A Rossz tanár c. filmet néztem meg... hát ööö :D :D Szenvedés volt de egy két beteg poénnal tarkítva van... én azt mondom otthon nézős... "TK-ból kölcsönzős" :D
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"

Nicky4

• Vendég
« Reply #15 Dátum: 2011, 10 15, 16:07:24 »
Nahh ez a topic jó ötlet volt! :D

A Rossz tanár c. filmet néztem meg... hát ööö :D :D Szenvedés volt de egy két beteg poénnal tarkítva van... én azt mondom otthon nézős... "TK-ból kölcsönzős" :D

Én sem véletlenül néztem meg otthon, nem pedig a moziban. Egyszer jó. Mondjuk 5/10.  :)

Ismo

• Vendég
« Reply #16 Dátum: 2011, 10 15, 16:25:59 »
Sokan szidják a Twilight szériát, de személy szerint nekem nagyon tetszik.  :D Én már tudtam, hogy sajnos kettészedik a végét, de legalább hamarosan vetítik a mozik az első felét.  :taps: Ha megnézed az előzeteseket, izgalmasnak ígérkezik.  :)

Jó lenne akár közös mozizásokat is szervezni, azokkal, akik nem laknak messze...
Nem a filmmel van bajom, hanem hogy húzzák a megjelenést de nagyon, nyilván hogy több pénzt follyon be. Más filmeknél is van ilyen, ez rendben van, de hogy ennyire... A sztori jó, én a könyvet jobban bírom, csak a vége kicsit hmm... :)

Ja, nem rossz ötlet a közös mozizás. Ahol lakom, nem messze van egy jó mozi, most újították fel. Csak szólj, hogy neked mikor jó ;)

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #17 Dátum: 2011, 10 15, 18:19:43 »
Én sem véletlenül néztem meg otthon, nem pedig a moziban. Egyszer jó. Mondjuk 5/10.  :)

kb... :D

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #18 Dátum: 2011, 10 15, 19:07:15 »
Én a Kincs Ami Nincs 3D változatában reménykedem! :hmm:
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nicky4

• Vendég
« Reply #19 Dátum: 2011, 10 16, 00:18:50 »
Nem a filmmel van bajom, hanem hogy húzzák a megjelenést de nagyon, nyilván hogy több pénzt follyon be. Más filmeknél is van ilyen, ez rendben van, de hogy ennyire... A sztori jó, én a könyvet jobban bírom, csak a vége kicsit hmm... :)

Ja, nem rossz ötlet a közös mozizás. Ahol lakom, nem messze van egy jó mozi, most újították fel. Csak szólj, hogy neked mikor jó ;)

El ne mondd a végét, spoilerezni csak előzetes figyelmeztetés után ér!  :D

Meglátjuk, mire lenne majd érdemes beülni közösen, aztán akinek van hozzá kedve, hajrá!  :ok:  :)

Én a Kincs Ami Nincs 3D változatában reménykedem! :hmm:

Érdekesen hangzik, én még nem is hallottam erről...

Vasököl letudva.  :D Nekem tetszett, persze tipikus amerikai film, de jól ki tudtam kapcsolódni alatta, és együtt izgulni a karakterekkel. Meg azért Hugh Jackman nálam jó pont, egy kis eyecandy:D Olyan 6/10 a verdikt.   :)

Ismo

• Vendég
« Reply #20 Dátum: 2011, 10 16, 00:25:09 »
El ne mondd a végét, spoilerezni csak előzetes figyelmeztetés után ér!  :D

Meglátjuk, mire lenne majd érdemes beülni közösen, aztán akinek van hozzá kedve, hajrá!  :ok: :)

Akkor a mozijegy mellé repjegyet is vegyetek :) Sajnos hangyányi esély van rá, hogy együtt mozizzunk :) Angliában élek :D

Most nézem a Johnny English 2-őt, nem is rossz :) Meg majd holnap talán megnézem a Bunraku-t. Eleinte gagyinak tűnt, de aztán láttam a szereposztást, kap egy esélyt :)

Ismo

• Vendég
« Reply #21 Dátum: 2011, 10 16, 18:44:32 »
Most néztem meg a Barátság extrákkal. Baromi jó! Hasonló, mint az Ashton Kutcher-féle No strings attached, de ezen többet nevettem :)

Pasi: - Szeretsz felül lenni?
Csaj: - Igen, egész jó.
P: - Valahogy nem érzem magam pasinak.
Cs: - Egy pucér csaj fekszik rajtad és nem érzed magad... pasinak?
P: - Nem nagyon.
Cs: - Biztos, hogy ezt akartad mondani?

:)

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #22 Dátum: 2011, 10 16, 19:30:56 »
Most néztem meg a Barátság extrákkal. Baromi jó! Hasonló, mint az Ashton Kutcher-féle No strings attached, de ezen többet nevettem :)

Pasi: - Szeretsz felül lenni?
Csaj: - Igen, egész jó.
P: - Valahogy nem érzem magam pasinak.
Cs: - Egy pucér csaj fekszik rajtad és nem érzed magad... pasinak?
P: - Nem nagyon.
Cs: - Biztos, hogy ezt akartad mondani?

:)

:D :D :D

Igen ezeken én is jót derültem :D

Nicky4

• Vendég
« Reply #23 Dátum: 2011, 10 17, 15:53:28 »
Akkor a mozijegy mellé repjegyet is vegyetek :) Sajnos hangyányi esély van rá, hogy együtt mozizzunk :) Angliában élek :D

Tulajdonképpen még jó is lenne... Persze attól is függ, merre laksz. Ha Londonban, akkor oda bármikor szívesen újra kinéznék.  :D

Nem elérhető Over

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: teamhacksung ICS-CM9 Build-17, Devil 1.1.6_BFS_VC
« Reply #24 Dátum: 2011, 10 17, 16:55:31 »
Sziasztok!

Megragadom az alkalmat és én is ajánlok valami számomra igen elgondolkodtató, és hatást gyakorló alkotást.
A címe: The man from earth

Megvallom őszintén, anno kétkedve álltam eme alkotás megtekintéséhez, és úgy körülbelül a felénél esett le, hogy mennyire magával ragadott a történet.
Nagyon elgondolkodtató, kis költségvetésű mű, amolyan "filozofálgatás a nappaliban".
Akinek felkeltette az érdeklődését, az mindenképpen nézze meg, és utána kíváncsi leszek a véleményekre, hogy ki milyen képtelenségeket fantáziált a film megtekintése közben. :)