Újra itt, és most nekem kellene egy kis segítség. A problémám a következő:
Feltettem a Cyanogen Mod 10-et (cm-10-20121114-bruce2728-pyramid). Minden úgy történt, ahogy az a nagy könyvben meg van írva, Wipe majd firmware majd rom majd gapps majd wipe és restart.
1 napja van fent és eddig 2 problémával találkoztam:
1, reggel nem ébresztett (nem én vagyok hülye, jól volt beállítva) és azóta naponta ahogy időm engedte többször több időpontra állítottam és kb 10-15 próbálkozásból 3x nem ébresztett. Ez nem túl jó arány. Tudom, van sokcsillió óra progi, nadena.
2, ez a nagyobb gondom: Felismeri a szolgáltatót (Telenor - egyelőre), de nem hajlandó az istennek sem használni a mobilnetet. A beállításokban a Hozzáférési pontok nevei menüben ott van a Pannon Net és Telenor Net is. Bármelyiket is jelöljem ki, nem lép fel. (Adatok engedélyezése természetesen be van pipálva mielőtt valaki ebbe kötne bele, szóval az APN engedélyezve van. Nem estem kétségbe, irány a Telenor honlap, beállításokat csekkolom, minden stimmel. Próbáltam kézzel felvinni egy teljesen új profilt egy másik, működő Androidos kütyüből, mindent pontosan átmásoltam, de úgy sem jó.
Szóóóóóóval: Mi a fészkes fenéért nem hajlandó a CM 10 használni a mobilnetem?! Előtte sem a Miui, sem a Viper sőt még a gyárival sem volt ilyen gond, mind autómatikusan kezelte, sőt egy (már a nevére nem is emlékszem) 4.2 alapú rom is megbirkózott ezzel (azt más miatt cseréltem le).
volt, más is panaszkodik ilyen hibára, de választ ők sem kaptak...