2024, 12 18, 20:55:29

Szerző Téma: Nem Sense-es ROM-ok (CM7, MIUI, AOSP, CM9)  (Megtekintve 95703 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Pálóóó

• Nem: Férfi
  • PDA: Asus Padfone 2
  • PDA ROM: Jelly Bean 4.1.1 Bulid:10.4.16.8-0
Re: Nem Sense-es ROM-ok (CM7, MIUI, AOSP, CM9)
« Reply #475 Dátum: 2012, 10 03, 09:17:44 »
Figyelj klikk erre
You are not allowed to view links. Register or Login
a lapon ami bejön lent a legalján ott egy olyan sor, hogy:

Recovery telepítés:
S-OFF után úgy is előbb vagy utóbb úgy is szükség lesz egy recovery-re (ez a 4EXT lesz, mert az jó).
Ehhez készítettem egy telepítőt, töltsd le INNEN, csomagold ki, a Sensation-t rakd bootloader módba, majd indítsd a TELEPITO.bat-ot, ha minden jól ment, akkor bootloaderből recoverybe belépve a 4EXT felülete kell hogy fogadjon.

Az INNEN-re keattintva jön a download töltsd le,csomagold ki,és csináld azt amit leír a recovery telepítés sor alatt!!! :D

innen csináltam az s-offot is meg mindent de a rom telepítés alatt a 4extben nincs semmi.konkrétan mire gondoltál?

Nem elérhető spidy666

• PFC Fan
  • PDA: HTC sensation xe
  • PDA ROM: nincs
« Reply #476 Dátum: 2012, 10 03, 09:21:00 »
Irdble pontosan légyszives, hogy mit hogyan csinálsz.
okés.először felraktam a kártyára a firmwaret amid linkeltél majd hangerő le+bekapcsolás.ott automatán telepíti.utána letörlöm a fájlt és indítom recoveryt de itt kiír nekem egy ilyet ezek után (ATTN: recovery is in safe mode this is because the following partition is not accessible: "cache"    please enter the wipe menu and wipe cache! if you changed hboot you should  choose to format all partitions. afterwards please reboot recovery) ez nekem nem nagyon tetszik mert máskor nem írja ki csak ha felrakom a firmwaret de attól még lehet hogy ez így a jó :) szóval leokézom,wipeolok,formázok mindent de nem indítom újra hanem egyből telepítem a romot.uánna restart és nem jó...azt hiszem ennyi

Nem elérhető spidy666

• PFC Fan
« Reply #477 Dátum: 2012, 10 03, 09:24:47 »
Figyelj klikk erre
a lapon ami bejön lent a legalján ott egy olyan sor, hogy:

Recovery telepítés:
S-OFF után úgy is előbb vagy utóbb úgy is szükség lesz egy recovery-re (ez a 4EXT lesz, mert az jó).
Ehhez készítettem egy telepítőt, töltsd le INNEN, csomagold ki, a Sensation-t rakd bootloader módba, majd indítsd a TELEPITO.bat-ot, ha minden jól ment, akkor bootloaderből recoverybe belépve a 4EXT felülete kell hogy fogadjon.

Az INNEN-re keattintva jön a download töltsd le,csomagold ki,és csináld azt amit leír a recovery telepítés sor alatt!!! :D
de ez megvan és el is indul a 4ext.

Nem elérhető spidy666

• PFC Fan
« Reply #478 Dátum: 2012, 10 03, 09:28:06 »
amúgy nagyon szépen köszönöm hogy segítetek és ne haragudjatok hogy értetlenkedek csak még sose csináltam.tényleg nagyon köszi mindenkinek!!!!

Nem elérhető Pálóóó

« Reply #479 Dátum: 2012, 10 03, 09:29:31 »
please reboot recovery,mivel ezt írja próbáld meg a wipe format után rebootoltani,és úgy 4ext setup,aztán rom install,az tuti hogy én minden után reboot-ot csináltam!Nem biztos hogy így jó lesz,csak egy ötlet!

okés.először felraktam a kártyára a firmwaret amid linkeltél majd hangerő le+bekapcsolás.ott automatán telepíti.utána letörlöm a fájlt és indítom recoveryt de itt kiír nekem egy ilyet ezek után (ATTN: recovery is in safe mode this is because the following partition is not accessible: "cache"    please enter the wipe menu and wipe cache! if you changed hboot you should  choose to format all partitions. afterwards please reboot recovery) ez nekem nem nagyon tetszik mert máskor nem írja ki csak ha felrakom a firmwaret de attól még lehet hogy ez így a jó :) szóval leokézom,wipeolok,formázok mindent de nem indítom újra hanem egyből telepítem a romot.uánna restart és nem jó...azt hiszem ennyi

Nem elérhető spidy666

• PFC Fan
« Reply #480 Dátum: 2012, 10 03, 09:41:57 »
please reboot recovery,mivel ezt írja próbáld meg a wipe format után rebootoltani,és úgy 4ext setup,aztán rom install,az tuti hogy én minden után reboot-ot csináltam!Nem biztos hogy így jó lesz,csak egy ötlet!
hát úgy se jó.akárhogy rakom fel nem tudok nyomkodni  :'(

Nem elérhető Pálóóó

« Reply #481 Dátum: 2012, 10 03, 09:49:26 »
A 4Ext-ben még engedi a kijelzőt,csak amikor a rom fent van akkor tiltja le,a romban???

hát úgy se jó.akárhogy rakom fel nem tudok nyomkodni  :'(

Nem elérhető spidy666

• PFC Fan
« Reply #482 Dátum: 2012, 10 03, 09:52:39 »
A 4Ext-ben még engedi a kijelzőt,csak amikor a rom fent van akkor tiltja le,a romban???
pontosan!ahogy indítom a romot ott már nem jó semmi csak a kikapcsoló gomb de ha visszalépek a recoverybe akkor megint jó minden.

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
« Reply #483 Dátum: 2012, 10 03, 10:38:38 »
pontosan!ahogy indítom a romot ott már nem jó semmi csak a kikapcsoló gomb de ha visszalépek a recoverybe akkor megint jó minden.

telepítésnél amikor kérdezi hogy milyen készülékre akarod feltenni a romot tuti hogy a sime sensationra nyomsz nem a XE-re?

Nem elérhető spidy666

• PFC Fan
« Reply #484 Dátum: 2012, 10 03, 10:46:55 »
telepítésnél amikor kérdezi hogy milyen készülékre akarod feltenni a romot tuti hogy a sime sensationra nyomsz nem a XE-re?
nekem xe van de a cm9et akarom felrakni és az nem kérdez semmit.kb 2perc alatt lefut és semmit nem kérdez.

Nem elérhető Pálóóó

« Reply #485 Dátum: 2012, 10 03, 10:55:40 »
Akkor próbáld meg felrakni amit tegnap belinkeltem a ViperS 1.3.5 öt az tuti kérdezi hogy milyen készülékre akarod rakni,és akkor ott próbáld meg ezt is azt is kiválasztani,hátha ez a megoldás!!

nekem xe van de a cm9et akarom felrakni és az nem kérdez semmit.kb 2perc alatt lefut és semmit nem kérdez.

Nem elérhető spidy666

• PFC Fan
« Reply #486 Dátum: 2012, 10 03, 11:40:52 »
a firmwaret elég egyszer felrakni vagy mindig rom telepítés előtt meg kell csinálni?

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #487 Dátum: 2012, 10 03, 11:59:01 »
a firmwaret elég egyszer felrakni vagy mindig rom telepítés előtt meg kell csinálni?

Csak egyszer kell, a telepítéskor választható verziók meg egész másról szólnak....feleslegesen ne dolgoztassuk már szegényt
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető spidy666

• PFC Fan
« Reply #488 Dátum: 2012, 10 03, 12:16:02 »
Csak egyszer kell, a telepítéskor választható verziók meg egész másról szólnak....feleslegesen ne dolgoztassuk már szegényt
hát igen felesleges :D azért megpróbáltam mind a 3 variációt de egyik se megy  :'( ezt nem értem.nem lehet hogy az s-offnál basztam el valamit?vagy az vagy sikerül vagy nem???

• TOPIKGAZDA
« Reply #489 Dátum: 2012, 10 03, 12:21:01 »
Pontosan, ha sikerül akkor irja hogy s-off ha nem akkor s-on, nincs a kettő között....ilyen hibával még em találkoztam.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
« Reply #490 Dátum: 2012, 10 03, 12:47:40 »

Sajnos mivel ilyen hibával egyikünk sem találkozott nem tudhatjuk hogy van e ezzel összefüggésben...:S De hát ezek szerint nincs.. nem volt ez fölösleges mert még egy hibalehetőséget kizártunk legalább.

Nem elérhető Pálóóó

« Reply #491 Dátum: 2012, 10 03, 12:48:11 »
Én sem,azért próbálnék lehetőségeket kizárni,nem szivatásból dolgoztatom fölöslegesen,csak nem vágom mi lehet a gáz!!!Biztos hogy nem a kijelzővel van a gubanc,ha 4extbe meg jó!!!!!!Valami program gubanc lesz!

Pontosan, ha sikerül akkor irja hogy s-off ha nem akkor s-on, nincs a kettő között....ilyen hibával még em találkoztam.

Nem elérhető Pálóóó

« Reply #492 Dátum: 2012, 10 03, 12:50:32 »
Én most azt tenném hogy S-On visszaállítanék mindent gyárira,és mégegyszer neki esnék előről az egész procedúrának,szóról szóra úgy ahogy Tarsy leírásában van,mert mondom nekem az alapján sikerált,és még sok másnak is,tehát szerintem valamit Te csesszinthettél el!!Ez az én véleményem!!

hát igen felesleges :D azért megpróbáltam mind a 3 variációt de egyik se megy  :'( ezt nem értem.nem lehet hogy az s-offnál basztam el valamit?vagy az vagy sikerül vagy nem???

Nem elérhető spidy666

• PFC Fan
« Reply #493 Dátum: 2012, 10 03, 14:43:28 »
Én most azt tenném hogy S-On visszaállítanék mindent gyárira,és mégegyszer neki esnék előről az egész procedúrának,szóról szóra úgy ahogy Tarsy leírásában van,mert mondom nekem az alapján sikerált,és még sok másnak is,tehát szerintem valamit Te csesszinthettél el!!Ez az én véleményem!!
őőő nem tudom az számít e de én úgy kezdtem az egész dolgot hogy HTCDEV unlock bootloader és utána a többi.

• TOPIKGAZDA
« Reply #494 Dátum: 2012, 10 03, 15:10:59 »
Igazából nem tudom, hogy hol a hiba. S-off megvolt, firmware fent van, 4ext felment tudod is használni és telepíti is a romot.....légyszive esetleg próbáld meg azt, hogy választasz egy másik romot, szépen feltelepíted a 4ext-el, és amikor kiirja hogy telepítés oké és mielőtt újraindítanád a pda-t, vedd ki a memóriakártyádat és úgy indítsad el....csak kíváncsiságból, láttam én már érdekes dolgot memóriakari miatt....

Nem elérhető spidy666

• PFC Fan
« Reply #495 Dátum: 2012, 10 03, 15:20:10 »
Igazából nem tudom, hogy hol a hiba. S-off megvolt, firmware fent van, 4ext felment tudod is használni és telepíti is a romot.....légyszive esetleg próbáld meg azt, hogy választasz egy másik romot, szépen feltelepíted a 4ext-el, és amikor kiirja hogy telepítés oké és mielőtt újraindítanád a pda-t, vedd ki a memóriakártyádat és úgy indítsad el....csak kíváncsiságból, láttam én már érdekes dolgot memóriakari miatt....
okés megpróbálom.amúgy nincs valaki Tolna megye vagy Fejér megye közelében és esetleg tudna is segíteni ha elmennék hozzá :D am én Dunaföldvári vagyok.
miui jó lesz próbának vagy mivel próbálkozzak ?

• TOPIKGAZDA
« Reply #496 Dátum: 2012, 10 03, 15:28:28 »
okés megpróbálom.amúgy nincs valaki Tolna megye vagy Fejér megye közelében és esetleg tudna is segíteni ha elmennék hozzá :D am én Dunaföldvári vagyok.
Én ugyan fehérvári vagyok, de elvi okokból nem találkozom soha az internetes ismerősökel, ez az elmúlt 13-14 évben bejött. Sajnálom....

• TOPIKGAZDA
« Reply #497 Dátum: 2012, 10 03, 15:29:13 »
miui jó lesz próbának vagy mivel próbálkozzak ?
Akár jó lesz az is...

Nem elérhető spidy666

• PFC Fan
« Reply #498 Dátum: 2012, 10 03, 15:41:28 »
Én ugyan fehérvári vagyok, de elvi okokból nem találkozom soha az internetes ismerősökel, ez az elmúlt 13-14 évben bejött. Sajnálom....
semmi gond.

Nem elérhető spidy666

• PFC Fan
« Reply #499 Dátum: 2012, 10 03, 15:57:19 »
Akár jó lesz az is...
cm9 et megpróbáltam kivettem az sd-t meg a simet is de ugyanúgy semmi...mindjárt próbálom a miui-t :D