0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Húúúúú de jó ez a sense 4.Feltettem a legújabb elegancia romot, nagyon bejött.Ha lesz időm felrakok mindent és csak sense 4ben fogok gondolkodni.Nagyon jó, gyors is.Kérdés, miért nem müxik a bt? azért mert újabb?
Shnizlon kicsit elcseszte az OrDroid 2.1.5-öt, ne rakjátok fel, majd csak a javított 2.1.6-ot. Csinálhatom a saját romomat is újra :S
Most nézem, hogy kijött a 2.2.0
Az viszont már jó
Én InsertCoin-t használok, és látom ő is ugyanezen az alapon nyugvó romot csinál... Most akkor melyik jobb? Ordroid, vagy InsertCoin?
Ugyanaz. Ha valamit javítanak az OrDroidban, akkor az a kövekező InsertCoinba is be fog kerülni, ami változás az InsertCoinban fellép az pedig a következő OrDroidban is helyet kap. Szóval kb mindegy, az installerben van némi különbség, OrDroidban többmindent ki lehet pucolni alapból
Én is láttam Sense 4-es romot SoM oldalán. Már csak az a kérdés melyik lesz jobb, az Ordroid vagy ez? Vagy ebben is meglesznek az átfedések mint az Insercoin és Ordroid között?
Rakd fel a Som romot, brutálisan személyre szabható az aroma installerrel. Kegyetlen jó
Most töltöm le.Kíváncsi vagyok.Ha csinálok egy full rom mentést a 2.8-as SOM romomról rom managerrel, akkor abból vissza tudom állítani a régi rendszert, ha nem jönne be a 4-es sense?Ebben a SoM 4.0-ban már megy minden? Mert nekem kell a Bluetooth rendesen.
Igen vissza tudod állitani.
Hétfő reggeli hírek:- Új alap érkezett (1.70) a Sense 4 ROM-okhoz, ez több téren is javulást eredményezhet.- V6-Maniac készíti a Sense-o-Maniac Sense 4-es változatát, ez az a rom amire annyit vártam! - TripNRaVeR TripNDroid romja szépen fejlődik tovább. Állítom, hogy a legjobb asp/cm/aokp rom ami a Sensation-re eddig elérhető
Trip mostanában melyik fórumon van? Twitteren követem de nem igazán találom hova rakja fel a cuccokat.
Ebben a SoM 4.0-ban már megy minden? Mert nekem kell a Bluetooth rendesen.
You are not allowed to view links. Register or LoginNa, pont a BT az ami csak félig-meddig megy. Trip és baadnewz dolgoznak rajta ezerrel.
Változások terén, hogy áll? És Ordroidhoz képest? Nem nagy kezdetleges még?
Értem, egy pár frissítést még megvárok, most 2.8-as SoM van fent, az eddig a legjobb rom, amit használtam és most nincs kedvem cserélgetni ha esetleg nem válik be.