Nagyon érdekes dologgal találkoztam. Eddig az Elegancia ICS 4.6.3 volt fenn. Sajnos néha újraindult a Sense, de bosszantóbb volt, hogy a böngésző sokszor bezárt magától. Kinéztem az ARHD 6.4.0-át, letöltöttem hozzá a firmwaret, a romot. Teló kikapcs, majd be és hangerő le gomb nyomvatart. Felrakta a PG58IMG fájlt. Újraindít, de indítás közben kivettem az akkut, mert elkezdte betölteni az elegancia romot. Sd kárty át a laptopba, img fájlt letöröltem. Pda össze, bekapcs+hang le, recowerybe belép. Ott wipe catch+dalvik menüt kiválasztva töröltem mindent és utána telepítettem a romot. Minden rendben le is zajlott, újraindult a gép. Igen ám, de miután bejött a Sense, feltűnt, hogy megmaradt az előtte alkalmazott háttér, majd pörgetve az oldalakat az összes ikon is. Beléptem a programok menübe és megrökönyödve tapasztaltam, hogy az összes programom megmaradt, nem törölt semmit a wipe. Megnéztem a software információkban, hogy jó romot telepítettem-e. Ott virított, hogy ARHD6.4.0 a build pedig 3.32.401.3. Találkozott már vki ilyennel?