0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Egyébként nálam az ideálisan fogyasztó rom, valahol itt kezdődik. Ami képen nem látszik, az a folyamatos 3G megléte.
melyik rom milyen radio-val?
Minden gyári, ami a profilomban van.....
nekem is az a firm van insertcoin gb rommal, de minimal használattal 6,20 perc után most van 73%on az akku 10.58-as radio-val. lehet feltolom rá azt a radiot, amit még pár hónapja linkeltél, amikor 2 napig húzta a készüléked:)
de ez csak ics alatt megy nem?
Nekem is merült eszméletlenül, de mióta feltettem a 4.5.4-et, mintha megtáltosodott volna. Mivel új fw is került rá, ezért nem tudom, hogy a fw, vagy a rom miatt, de a lényeg, hogy nagyon jó lett az üzemidőm
sziasztokérdeklődnék hogy Fw 3.30 van super CID-es és valaki belinkelné-e?előre is köszönöm!
You are not allowed to view links. Register or LoginMD5 checksum: 824295C6ACDC8D55BED9E0B913192DBE
Kijött az új Sense-o-Maniac is, ki lehet próbálni:You are not allowed to view links. Register or LoginEz az AROMA installer mekkora egy találmány! Sense-o-Maniac - Avagy amilyennek a gyári szoftvernek lennie kéne.
Hmmm, kell nekem. Csak nem merek nekivágni. Tarsy, vagy bárki más: leírná nekem valaki, hogy mit és hogyan? Supercidtől. Nem merek egyedül nekiállni.Sent from my HTC Sensation using Tapatalk
Én most éppen ezt töltöm le, szeretném kipróbálni(elvárások nélkül)TripNRaVeR [26-02] Endavour@Pyramid | Sense 4 | BETA 002bár grafikai hibával ez is tele lesz, lévén, hogy: I'm using the resized Rosie + weather widgets from the Virtious rom
Tegnap kipróbáltam pár romot, köztük a Virtuous S4X Build2-őt!Elég sokat fejlődött az első kiadáshoz képest!
Valóban ez már jobb verza, de még mindig nem az igazi, viszont ha ilyen léptekben javúl, akkor ígéretes....(megy vissza az kedvenc xe romom)
m-deejay dolgozik rajta rendesen, Virtuous S4X Build3!
PÜ ment!
Na, felraktam a Sense-o-Maniac ICE Sense 3.6 v1.5-öt.Eddig zsír. Minden azonnal indult, FC eddig nem volt a 4 óra alatt.Beállítottam, most kap egy töltést reggelig.Kíváncsi vagyok az akksi meddig bírja.Majd beszámolok
Nálam a sense újra indult, program áthelyezés SD kártyára közben, de egyébként szépen teljesít. :-)Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk