0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Annyit dicsértétek ezt az InsertCoin romot, hogy úgy döntöttem kipróbálom. Eddig még sosem próbáltam ezt a típust. A telepítés azért meglepett, először azt hittem hibaüzenetet dob ki, nem láttam még ilyet Átvehetnék más szakácsok is ezt, hogy kiválaszthatja az ember telepítéskor mit szeretne.
én most fogom felrakni. arhd is végigkérdezi, h akarod-e a sony braviat, 1,5 ghz-et stb stb:)
Hát akkor már én is kipróbálom, ezt kell felrakni? InsertCoin_ICS_RC1_4.5.4.
Pontosan
AROMA installert tette bele, ezzel kiválaszthatod azokat az appokat is, amit nem akarsz feltenni!
én rávágom arhd-re wipe nélkül. megnézzük hogy bírja a strapát:)
De legalább a wipe cache, wipe dalvik cache, format system-et nyomj neki! Csak a data maradjon!
az a baj, h nem akarom megint egyesével visszapakolni titaniummal a progikat. mert ha felteszem a prot, az lefut, de nem tesz vissza semmit, csak ha egyesével telepítem. legalábbis arhdnál ezt csinálta.ha nem lesz jó úgy is kap wipe-ot:)
...és melyik kernelel rakjam fel?Standard HTCStandard HTC OCStandard HTC OC/UV
Én a Standard HTC OC-t választottam, de amúgy passz.
Hmmm... nálam installation aborted-et írt
Szerintem töltsd le még1x, és próbáld meg újrahúzni. Gondolom minden megvan ami kell a romhoz (firmware ilyesmi), akkor csak a fájl lehet hibás.
csak jelzem, hogy insertcoin féle ics-el a quadrant eredmény közel 250 programmal belakva 3298 pnt. 1000-el több, mint gb alatt. és nincsen felhúzva 1,5-re a proci:)holnap kiderül az akksi hogy bírja
Lob, milyen radio-t használsz hozzá? amit ajánl, vagy valami mást?
Csak kíváncsiság képpen, a frissített Quadrant-tal próbálkozol vagy még a régivel? Mert nekem az új alatt 1,5 ghz-en 2145 pontot hoz.
Quadrant 2.0 (ez a frissített változat) 1.5 ghz-n, performance módba, 3584 pontot adott!