0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Visszatéréshez kellett a régi firmware. Azt úgy rakd fel, hogy felrakni egy gyári ROMot. Újra s-off, root és mehet vissza a mentésed.Szerintem így kell.Sent from my HTC Sensation using Tapatalk
En is most alltam vissza. Gyari ruu, cwm, root. Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
A gyári RUU backup-ját is elég visszatenni superwipe után, vagy teljes telepítés a ruu exe-jével?Ja és a 1.23-as előző firmware miatt a lockedem van most 1.27-es de annál is loskedet ír, azzal mi a teendő?
Ha You are not allowed to view links. Register or Login Innen töltitek le az új firmware-t akkor az 1.27-es bootloader is unlocked lesz. A csomagban alapból unlocked bootloader került. A firmware csomag baadnewz-tól szármaik (InsertCoin): "come with unlocked bootloader huge thanks IEF"Szóltam Tripnek is, ő a csomagjába 1.17-est rakott, de most lecserélte ő is erre az 1.27-re.Nagy a keveredés Uraim, ember legyen aki ebben a nagy firmware leak és rom rengetegben átlátja a dolgokat!
Feltettem most a locked helyett revolutionary-t ír az jó?
Igen
Én is feltettem és azóta nem bootol be a telefon A következő van a bootloader menüben:-Revolutionary-PYRAMID PVT SHIP S-OFF RLHBOOT-1.27.1100RADIO-11.21.3540.13_2OpenADSP-v02.6.0.226.00.0104eMMC-bootJan 13 2012,17:33:34
Sense-o-Maniac volt előtte és azt próbáltam azóta visszarakni.
A rom felmegy csak nem bootol be.A recoveryben látom hogy fent van.Csak a bootolás előtt újraindul folyamatosan.
Nos az új rom eléggé terheli az aksit, rakom is vissza az XE romot....csak maceráns a firmware miatt, de nekidurálom magam, mert jobb az xe rom aksi időben.visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
14 óra ? nekem ha 5 órát bír már nagyon hálás vagyok neki Nekem is ics van fent az revolution 6.1.1 verzió. Nekem minden megy rajta, a viber is de tényleg semmi bajom vele sajnálom is el küldeni a vevőnek mert most így igazán tetszik és még gyors is. Aksi nekem eddig sem bírta tovább 4 óránál tehát az mindegy. De ez tényleg ott van. Küldve az én HTC Sensation-emről Tapatalk használatával.
Találtam egy érdekes termékleírást a marketon... WTF kategória visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem is ics van fent az revolution 6.1.1 verzió. Nekem minden megy rajta, a viber is de tényleg semmi bajom vele sajnálom is el küldeni a vevőnek mert most így igazán tetszik és még gyors is. Aksi nekem eddig sem bírta tovább 4 óránál tehát az mindegy. De ez tényleg ott van. Küldve az én HTC Sensation-emről Tapatalk használatával.Nekem is a arhd 6.1.1 van fenn de mikor a vibert feltelepítem beírom a telószámot majd a kódot elndítom és fekete képernyó onnantól kezdva és hiába indítom újra feketeség majd kilép.
Nem tudom hogy ugyan az van e Nalad, de amikor elsőre felraktam még root sem volt rajta ezt írta ki nekem a titanium és nem indult el minden, ezután újra cwm és újra flasheltem a romot minden wip nélkül, tehát telepitettem majd mindent vissza raktam majd csak a romot újra raktam azóta nekem minden mukszik a viber is, igaz az elso telepítés után azt nem próbaltam, de most mukszik próbáld újra húzni a romot.Küldve az én HTC Sensation-emről Tapatalk használatával.