A radio verziót csekkoltad? Az van fenn, amit ajánlanak hozzá? Lásd feljebb tidohado-nak írtakat. Superwipe scriptet előtte lefuttattad?
Nem értem, hogy miért nem megy az ARHD sok embernek, csak arra tudok gondolni, hogy nem rakjátok fel rendesen. Az akksin való "sütés-főzés" is erre utal szerintem. Vagy leírnád, hogy mégis milyen feladatvégzés közben melegszik ennyire? Játék? Navigáció? Nekem gyönyörűen megy az ARHD 4.1.3, most raktam vissza épp.
Nem, valóban nincs benne recovery mód. Ezt mike1986 is közli rögtön az elején a topicban. De hát én is írtam, hogy az ARHD nem csinál semmi mást, csak kicsit felpörgeti a gyári rom-ot, kernel csere, hibajavítások stb. Extra dolgokat nem tesz fel. De ha figyelmesen elolvasod az ARHD topicot, akkor a 2. postban vannak a DownloadEXTRAS. Ott van minden amire vágysz/vágynál (APM, CRT, stb.) Azért csak "vágynál", mert a 4.1.3-ashoz nincs semmi egyelőre. De szerintem hamarosan lesz. A 3.6.2-eshez minden van.
Nya...
"Dolgozás" közben melegszik
Mert közben dolgozom
De leginkább MyBackup-pal tettem vissza a progikat.
A Radio-val az a bajom, hogy letöltöttem a legfrissebbet az ajánlás szerint és azt nem telepíti fel. Unsuccesfull a vége , de az t nem írja hogy miért... látszólag lefut és ez az eredmény
A Kerndelt próbáltam azt a B betűset, most nem jut eszembe ...bricket vagy fa-szén vagy ki tudja
Na jó, abbahagyom, csak má ríni tudnék, hogy ma sokadjára teszem fel, mert pl. a főzött akks jelzőtit sem szereti ez a rom...
És a most látom, hogy próbálhattam volna beállítani, hogy nincs HTC Peep ... jó, le lehet cseszni, hogy írták, hogy ki van véve, de én ezt nem látom át mindig, sok az infó ezeken az oldalakon, ezért is lehet könnyű elrontani a frissítéseket. Ja, azt a SuperSwipe-ot természetesen futtattam, ahogy az rendelve lett
A recoveryt azért kérdeztem, mert a Sense oManiac rom iszonyúan hasonlít erre a mostanira, és ha nem sikerül sebességet kreálnom, akkor visszatérek rá, ráadásul ebben a wifi kapcsoló sem "egyérintős" - mint régen a foci - hanem belemegy a menüjébe és ottt kell kattintgatni. Ennek van előnye ésss ... macerás is.
Szóval vszínű újra nekifutok, újra letöltöm a radio-t, bár látszólag nem volt hibás, de ki tudja. Újra rom, kernel.. aztán meglátjuk. Alapból tetszene azért ez a rom, talán ezért is küzdöm meg vele újra és újra
Szerk:
Lefutott a radio
Ez az, ugye joó ? (10.58.9035.00U_10.15.9035.02_2)