2024, 12 19, 15:02:56

Szerző Téma: Sense-es ROM-ok  (Megtekintve 173616 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
Re: Sense-es ROM-ok
« Reply #175 Dátum: 2011, 12 13, 23:15:27 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Azt nem tudja senki mikor jön a hivatalos ICS a Sensationra? :) Már kíváncsi vagyok.
2012 elején biztosan :) Első körben kapja a Sensation a frissítést, korábban valaki linkelt egy oldalt, ahova január volt írva :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
« Reply #176 Dátum: 2011, 12 13, 23:20:49 »
2012 elején biztosan :) Első körben kapja a Sensation a frissítést, korábban valaki linkelt egy oldalt, ahova január volt írva :)
kíváncsi vagyok, milyen sense felületet faragnak rá
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #177 Dátum: 2011, 12 13, 23:47:14 »
Azt nem tudja senki mikor jön a hivatalos ICS a Sensationra? :) Már kíváncsi vagyok.

Ha jól olvastam valamikor 2012 január vége február körül várható

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #178 Dátum: 2011, 12 21, 19:11:33 »
frissült az insertcoin rom, ráadásul ICS rom sense 3.5-ös felülettel. még csak test build.

DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető varjucar

• Navigáció / Navigation: Sygic // Waze
  • PDA: HTC ONE M8 Dual Sim /// Galaxy Tab 7.7 (P6800)
  • PDA ROM: 3.33.401.6
« Reply #179 Dátum: 2011, 12 24, 20:29:59 »
valaki tudna küldeni letöltési linket:
Sense-o-Maniac 1.5.0 final

köszi,
ONLY HTC
2010. okt. - HD2 // 2011. okt. - Sensation Xe // 2012. máj. - One X // 2013. feb. - One X+ 64gb // 2013. dec. - One Max // 2014. dec. - One M8 Dual Sim

Nem elérhető zenerofi

• Navigáció / Navigation: igo;
  • PDA: Galaxy Note 8
« Reply #180 Dátum: 2011, 12 24, 21:35:43 »
valaki tudna küldeni letöltési linket:
Sense-o-Maniac 1.5.0 final

köszi,

Itt a som rom oldala: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető varjucar

« Reply #181 Dátum: 2011, 12 24, 21:39:44 »

Itt a som rom oldala: You are not allowed to view links. Register or Login

igen, de itt nem találom a Sense-o-Maniac 1.5.0 final letöltését, csak a Sense-o-Maniac 1.5.1

:(
ONLY HTC
2010. okt. - HD2 // 2011. okt. - Sensation Xe // 2012. máj. - One X // 2013. feb. - One X+ 64gb // 2013. dec. - One Max // 2014. dec. - One M8 Dual Sim

Nem elérhető BIT_

• FIAT és HTC Fan :)
  • Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: HTC 10 / HTC One M8 / HTC ONE M7 / HTC Sensation
  • PDA ROM: Gyári / ViperOneM8 3.2.1 / ViperOne 7.0.1 / ViperS 5.1.0
Re: Re: Sense-es ROM-ok
« Reply #182 Dátum: 2011, 12 25, 08:21:32 »
igen, de itt nem találom a Sense-o-Maniac 1.5.0 final letöltését, csak a Sense-o-Maniac 1.5.1

:(

Jó lesz az neked. Már nekem is az van. Hibátlan a cucc.

Sent from my HTC Sensation using Tapatalk

Nem elérhető varjucar

« Reply #183 Dátum: 2011, 12 25, 10:15:02 »
Jó lesz az neked. Már nekem is az van. Hibátlan a cucc.

Sent from my HTC Sensation using Tapatalk

O.K. köszi, akkor felrakom azt... :)
ONLY HTC

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #184 Dátum: 2011, 12 25, 17:18:16 »
a som romok vannak kipucolva, igaz?

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #185 Dátum: 2011, 12 25, 17:23:12 »
a som romok vannak kipucolva, igaz?

igen. a simából csak a felesleg, a desense változatban sense cuccok sincsenek.

Nem elérhető varjucar

« Reply #186 Dátum: 2011, 12 25, 18:52:06 »
Felraktam a Sense-o-Maniac 1.5.1-et
A problémám az, hogy a telefon helyén nem a tárcsázó van... ??? hanem telefonkönyv. A tárcsázót sehogy nem tudom behívni.
Valami ötlet?
ONLY HTC

Nem elérhető varjucar

« Reply #187 Dátum: 2011, 12 25, 21:44:02 »
Felraktam a Sense-o-Maniac 1.5.1-et
A problémám az, hogy a telefon helyén nem a tárcsázó van... ??? hanem telefonkönyv. A tárcsázót sehogy nem tudom behívni.
Valami ötlet?

Újra telepítettem és most minden O.K.  Valószínű, hogy a TB-al csesztem el valamit...

Nincs meg valakinek a Teeter ??? Sajnos nincs benne ebben a romban és ebben a felbontásban nem találtam csak 800x480 az pedig elég bután működik...
ONLY HTC

Nem elérhető TiaDalma

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #188 Dátum: 2011, 12 28, 09:15:03 »
Feltettem az ARHD 5.0-ás romot :angyal: amiben ugye 4.0 android van már  :ok:
Egy pár FC-tól eltekintve alapjáraton egész jól teljesít, egész sebes ;) mint a vonat régen ... Gördülékenynek tűnik így elsőre.... Persze sajnos úgy tűnik egy pár régi cucc nem kompatibilis vele és ezért száll el, de még csak teszt ez a rom ahhoz, hogy felróhassuk  ;)  :oops:
Van egy-két újítás ami tetszik a sense-ben, pl. a "könyvtárasdi" a főképernyőn....
Soknak tűnik a merülése, de lehet csak sokat maceráltam, míg a 189 appomat feltettem :)

Erről jut eszembe egy kis market segítséget had kérjek....
A múltkori nagy akcióban betegre vásároltam magam 22-23 Ft-okért, de van valami opció a Market-ben, hogy a megvett cuccokat ne úgy kelljen összevadásznom, hanem csak egy csokorban ott vannak és már telepíthetem is ? Eddig 3-4 vett dolog volt, avval nem volt bajom, de most van vagy 20, és hát nem emlékezem fejből, mik azok.....
Ötlet?
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #189 Dátum: 2011, 12 28, 10:25:58 »
Feltettem az ARHD 5.0-ás romot :angyal: amiben ugye 4.0 android van már  :ok:
Egy pár FC-tól eltekintve alapjáraton egész jól teljesít, egész sebes ;) mint a vonat régen ... Gördülékenynek tűnik így elsőre.... Persze sajnos úgy tűnik egy pár régi cucc nem kompatibilis vele és ezért száll el, de még csak teszt ez a rom ahhoz, hogy felróhassuk  ;)  :oops:
Van egy-két újítás ami tetszik a sense-ben, pl. a "könyvtárasdi" a főképernyőn....
Soknak tűnik a merülése, de lehet csak sokat maceráltam, míg a 189 appomat feltettem :)

Erről jut eszembe egy kis market segítséget had kérjek....
A múltkori nagy akcióban betegre vásároltam magam 22-23 Ft-okért, de van valami opció a Market-ben, hogy a megvett cuccokat ne úgy kelljen összevadásznom, hanem csak egy csokorban ott vannak és már telepíthetem is ? Eddig 3-4 vett dolog volt, avval nem volt bajom, de most van vagy 20, és hát nem emlékezem fejből, mik azok.....
Ötlet?

:) market megnyit majd menü gomb és ott sajat alkalmazasaim,és máris ott az összes ;);););)

Küldve az én HTC Sensation Z710e with Beats Audio-emről Tapatalk használatával.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető TiaDalma

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #190 Dátum: 2011, 12 28, 10:36:13 »
:) market megnyit majd menü gomb és ott sajat alkalmazasaim,és máris ott az összes ;);););)

Küldve az én HTC Sensation Z710e with Beats Audio-emről Tapatalk használatával.
Csak ha már fel van telepítve, igen, de amikor teljesen újra romoltam (mostanában állandóan) akkor ez nem jött be nálam :(
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető K007

• PDA: N7100
  • PDA ROM: 4.1.2. official HUN
« Reply #191 Dátum: 2012, 01 01, 19:11:37 »
Gyorsan átírtam a fórum profilomat... :)
Szóval immárom 3 napja megvan az én kis drágám. Megvolt a S-OFF, a root, meg a cwm(ezt a S-off -al együtt csináltam.
Gondoltam felteszek új Romot. De a kérdés: Milyet? Ami nekem fontos: akkuidő, Sense felület, fényképező, és ennyi. Ja, és MINDEN működjön rajta.
Szóval melyiket tudjátok ajánlani? én erre a Sense-O-Matic-ra gondoltam. Ha jól gondolom, a már többi telefonhoz megszokott módon telepítem, és nem kell semmiféle Radio, meg ilyesmi ugye? A Stock Kernelt fel kell tennem hozzá?
PÁNGALAKTIKUS GÉGEPUKKASZTÓ

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #192 Dátum: 2012, 01 01, 20:39:41 »
Gyorsan átírtam a fórum profilomat... :)
Szóval immárom 3 napja megvan az én kis drágám. Megvolt a S-OFF, a root, meg a cwm(ezt a S-off -al együtt csináltam.
Gondoltam felteszek új Romot. De a kérdés: Milyet? Ami nekem fontos: akkuidő, Sense felület, fényképező, és ennyi. Ja, és MINDEN működjön rajta.
Szóval melyiket tudjátok ajánlani? én erre a Sense-O-Matic-ra gondoltam. Ha jól gondolom, a már többi telefonhoz megszokott módon telepítem, és nem kell semmiféle Radio, meg ilyesmi ugye? A Stock Kernelt fel kell tennem hozzá?
ha olyan kell, ami csak sense felület, de htc alkalmazások és hasonlók nélkül, akkor jó a som rom. ha szeretnél egy teljesen gyári sense-et, akkor revolution rom szerintem.
olyat tegyél fel, ami 3.5-ös sense-et tartalmaz, mert azokra lehet feltenni az amaze cam mod-ot, ha nincs benne eleve a romban. sokkal jobb képeket készít vele a kamera.

stock kernelre felmehetnek
radio-t akkor érdemes frissíteni, ha gyorsan merül az akku. amúgy minden rom topicjának az első hsz-ében benne van, hogy melyik radio-t ajánlják hozzá

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #193 Dátum: 2012, 01 02, 00:52:39 »
Csak ha már fel van telepítve, igen, de amikor teljesen újra romoltam (mostanában állandóan) akkor ez nem jött be nálam :(

hat ez erdekes mert nekem minig ott vannak a megvasarolt cuccaim, igaz csak a megvasarolt, de az mindig ott van ha nincs feltelepitve akkor legalul a "nincs telepitve" felirat alatt ha fel van mar telepitve akkor a "telepitve" felirat alatt .de ha neked nincs akkor titanium backup az felrak mindent.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető K007

• PDA: N7100
  • PDA ROM: 4.1.2. official HUN
« Reply #194 Dátum: 2012, 01 02, 13:07:42 »
ha olyan kell, ami csak sense felület, de htc alkalmazások és hasonlók nélkül, akkor jó a som rom. ha szeretnél egy teljesen gyári sense-et, akkor revolution rom szerintem.
olyat tegyél fel, ami 3.5-ös sense-et tartalmaz, mert azokra lehet feltenni az amaze cam mod-ot, ha nincs benne eleve a romban. sokkal jobb képeket készít vele a kamera.

stock kernelre felmehetnek
radio-t akkor érdemes frissíteni, ha gyorsan merül az akku. amúgy minden rom topicjának az első hsz-ében benne van, hogy melyik radio-t ajánlják hozzá
Köszönöm a tippet, fel is tettem a SOM-ot, eddig hibátlan. :) Egyébként azt írja, hogy mindegy milyen Radio van fenn hozzá. Szóval tudtok még ajánlani egy keveset fogyasztó Radio-t?
PÁNGALAKTIKUS GÉGEPUKKASZTÓ

Nem elérhető kacsafarka

• Support-ER
  • Mr.
  • Navigáció / Navigation: Waze :) Sygic...ha tudni akarom mennyivel lehet menni :)
  • PDA: Samsung Galaxy S6 Edge
  • PDA ROM: G925FXXU1AODC
« Reply #195 Dátum: 2012, 01 02, 17:48:43 »
Sziasztok...

Mindenkinek boldog új évet kívánok!

Eddig nem kellett segítséget kérnem mert idáig sikerült mindent megcsinálnom az itt leírtak alapján....
Most viszont kellene nekem egy kis segítség. Jelenleg az Android Revolution HD 5.0.1 -es rom van fenn a telón, de szeretném update-elni az Android Revolution HD 5.0.2-re.
Innen letöltöttem : You are not allowed to view links. Register or Login
az update-et, de nem tudom, hogy azzal hogyan tovább.
Át kell esetleg nevezni update.zip-re és a telón keresztül kell az update-t indtani?
Vagy hogyan?

Aki tudja, kérem ossza meg velem.

Köszönöm
Az élet egy álom....De mi lesz ha felébredünk? :)

Samsung Galaxy S6 Edge

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #196 Dátum: 2012, 01 02, 21:01:42 »
Sziasztok...

Mindenkinek boldog új évet kívánok!

Eddig nem kellett segítséget kérnem mert idáig sikerült mindent megcsinálnom az itt leírtak alapján....
Most viszont kellene nekem egy kis segítség. Jelenleg az Android Revolution HD 5.0.1 -es rom van fenn a telón, de szeretném update-elni az Android Revolution HD 5.0.2-re.
Innen letöltöttem : You are not allowed to view links. Register or Login
az update-et, de nem tudom, hogy azzal hogyan tovább.
Át kell esetleg nevezni update.zip-re és a telón keresztül kell az update-t indtani?
Vagy hogyan?

Aki tudja, kérem ossza meg velem.

Köszönöm
Üdv! Nem kell átnevezned semmit. Letöltöd a .zip-et, felmásolod az sd kártyára, recovery módban újraindítod majd: install zip from sdcard > choose zip from sdcard, majd yes-el megerősíted.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #197 Dátum: 2012, 01 03, 00:41:11 »
ezt probalta mar valaki esetleg? You are not allowed to view links. Register or Login

azt irja gyors es stabil, igaz lehet? :)

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #198 Dátum: 2012, 01 03, 08:46:05 »
ezt probalta mar valaki esetleg? You are not allowed to view links. Register or Login

azt irja gyors es stabil, igaz lehet? :)

Szerintem ugyanolyan lassú mint a többi.

Nem elérhető kacsafarka

• Support-ER
  • Mr.
  • Navigáció / Navigation: Waze :) Sygic...ha tudni akarom mennyivel lehet menni :)
  • PDA: Samsung Galaxy S6 Edge
  • PDA ROM: G925FXXU1AODC
« Reply #199 Dátum: 2012, 01 03, 17:00:32 »
Üdv! Nem kell átnevezned semmit. Letöltöd a .zip-et, felmásolod az sd kártyára, recovery módban újraindítod majd: install zip from sdcard > choose zip from sdcard, majd yes-el megerősíted.

Köszi, megtettem.....vesztemre.
Igaz, hogy a Sense-s rom-ok lassuak, de az upgrade után, lassabb volt mint egy csiga. :'(

Azt hiszem, kereshetek egy másik rom-ot...

Köszönöm a válaszod!
Az élet egy álom....De mi lesz ha felébredünk? :)

Samsung Galaxy S6 Edge

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login