"Thread Cleaned.
After contact with Hunt, this thread will be closed permanently."
Nagyon elhanyagolt a Sensation, én DHD-ról váltottam arra a mai napig több rom érhető el mint a Sensationra.
Próbáltam a "ViperS 3.1.2 Jellybean with HTC Sense 4+" és a "ViperS_C2_3.1.3.zip JellyBean ViperS 3.1.3 for hTC Sensation & C2" verziót is, alapvetően stabilak és gyorsak, nálam mind a két verziónál jelentkezett az a felettébb kellemetlen hiba, hogy a hívás mindig max hangerővel indul, a fülemhez tartom a telefont, a kijelző ugyebár lekapcsolt, vagy nem reagál a hangerő gombokra, vagy először a hangerő fel gombot kell megnyomni utána a hangerő le gombot kell megnyomni, és akkor halkul, vagy egyáltalán nem reagál a hangerő gombokra.
Azt hittem nem nagy probléma, de 2 nap után már nagyon idegesítő volt.
Feltettem a "Team Venom presents: ViperS 2.0.0"-át, addig volt fent amíg beszélgetés közben egyszer csak újraindult a készülék, ez előtt még soha nem tett ilyet.
Próbáltam ezt: "ELEGANCIA™ | Sense 3.6 | 4.0 |► ◄| Sense 4.1 | 8.0.0 |EQS,APM,HUB|" A Sense 4.1 verzió egy használhatatlan bughalmaz.
Most ARHD 7.3 van fent Dark forest tweakkal és faux123 kernellel. Atombiztos és gyors, 13.000 pont Antutuban, interactive gov/300MHz GPU mellet.
Nagyon szemezek a MIUI v5 3.11.1 -el droid 4.2.2 alapú, bár a sense után nagyon szokatlan.