0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Halihó,a Viper s 1.3.0 ás romot,S-off után simán lehet telepíteni,nem kell régebbi verziója???Vagy hogy működik ez,mert délután lehet nekifogok és S-offolok,meg telepíteném!!Valkitől szeretnék segítséget kérni,hogy pontosan hogy megy annak a romnak a telepítése!!???Előre is köszönöm!
Venomban hol lehet az beállítani, hogy a 4 funkció gombot hosszan is érzékelje? Nagyon idegesítő amikor a vissza gombot nem lehet hosszan nyomni...
venom romban hol lehet az ota frissítést elérni? 1.3.0 vaqn rajta, de nem jelez sehol semmit
elvileg ugyan ott mint a gyári romban. (beállítások-telefon névjegy---) lehet hogy ota-n nem is fog jönni a frissítésnem?
Szinte biztos,hogy nem lesz ota-n.Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Sensation Z710e-ről
nekem is ez volt a tippem, mert ha jól emlékszem akkor pont a vipers romoknál olvastam valahol hogy a fejlesztését is abbahagyták. ( HA JÓL EMLÉKSZEM:$ )
Abbahagyták? Én nem olvastam ilyet sehol. Remélem rosszul emlékszel! Amúgy éppen az említett romra ma toltam rá a Faux Sense ICS(v009) kernelt, és úgy érzem gyorsabb lett a telefon vele.
és hogy hatott a fogyasztásra?
és egy linket is tudsz adni hozzá?
hello!mi a véleményetek a hivatalos You are not allowed to view links. Register or Login hogy ezzel nem csinál semmi gázt, csak késöbiekben majd fözött romokat akarok rárakni ?
lehet hogy hülye lesz a kérdés de a htc sensation xe "XE"és a htc sensation között,mindentéren de a romok-ra gondolok legföként...bocs a kérdésert
Ha gyári romokról beszélünk, akkor még a beats audio is ide sorolható, főzött romoknál ez már nem kérdés.....
Akkor nincs jelentősége ha majd főzött Romokat rakok fel. Köszönöm Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e-ről
a főzött romoknál majd meg fogja kérdezni hogy melyik készülékre telepíted:)
Nem mindegyik telepítés kérdezi meg, ne általánosíts.....
Hát azt nem tudom, eddigi tapasztalataim alapján eddig nekem mindegyik megkérdezte (igaz 1 kivételével mindegyik sense-s rom volt lehet hogy a No sense-s romok nem kérdezik meg ezt nem tudom)
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni felraktam ezt a kernelt You are not allowed to view links. Register or Loginés azóta nem indul a szenzációm. Bootlopos lett azt hiszem így hívják. Mit tegyek?
senkinek ötlet? Mentésből sem tudom vissza állítani