0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Ahogy néztem a képeket, szinte 100%-ban hasonlít rá....
most másolom a memkártyára uh mindjárt kiderül:)
http://www.youtube.com/watch?v=uVBx_KXwAIE#ws
Nem, nem az. Ami miatt azt gondolod, az csak egy widget.
Viszont az semelyik másik sense-ben nincs benne, csak abba a vacakba......tehát ha abból indulunk ki, hogy a HTC milyen koncepciókkal csinálja a sense-t, akkor ez a 4.5 a 3.5-nek a következő verziója, akkor bizony az.....hacsak ez nem valami sufni tunningos sense...
Ez nem igaz, abba rakod bele igazából amibe akarod, szerintem a vipers romnak is része, de biztos vagyok benne, hogy én már használtam azt a widgetet, és nem rhyme alapú romon.
Akkor pontosítok: Ez a widget használhatatlan, bármibe is teszik bele. Én sem rhyme alapú romot próbáltam, de mivel avval debütált ha jól emlékszem, ezért mind1 milyen környezetben használtuk, valamiből csak kiszedték..Én tévedtem, össze kevertem egy másik dologgal....viszont a lényeg nem változott, hogy használhatattlan
Ordroid romnál tapasztalt már valaki olyat,hogy magától újraindul a teló? Vmi megoldás?
Szerintetek az normális, hogy a ViperS be van lassulva ? Kb. egy hete van fenn a telón, de eddig ez a leglassabb sense4-es rom...Kernelcsere, vagy valami esetleg megoldaná ?
Jafika, lehet nem láttad még akcióban a sensation-t??? Lehet ami neked gyors az nekünk lassú.
Van benne valami Küldve az én HTC One X-emről
pont te ajánlottad ezt a romot.... am kipróbáltam már egy jópárat és eddig nálam ez volt a leggyorsabb.. de úgy látom kár már nekem bármit is írni..
Mert az egyik legstabilabb, legjobban személyre szabható rom, és akkuidőben is jó! OneX-en is használtam. De sebességben viszont nem top. Ennyi.
nálam ez volt eddig a leggyorsabb ezért is tértem vissza erre, ha emlékszel még akkor azt írtam hogy nem tetszik és le is szedtem.. azóta sem tetszik de nálam ez müködik minden szempontból a legjobban. de hát ez elhiszem hogy ugyan olyan hihetetlen mint amit az aksiidő produkál nálam.. csak sajnos ezt képekkel nem tudom alátámasztani
Ez nem bántásnak szólt.Nagyon is jól teszed, hogy megosztod, tapasztalatod, véleményed.Csak igy tovább..
én sem bántásként írtam, csak egy kicsit megúntam, hogy mindent bizonygatni kell.. lásd ez is meg aksiidő is (azt sikerült képekkel is:) ) nyilván nem írnám azt hogy jó ha nem vált volna be nálam.. valakinek ez valakinek az...
Na "megvèdem" fórum társam, lehet abban az akku időben valami:))Vasárnap ráértem kicsit és probalgattam a sense4-es romot kezdetben ez tudtam kihozni ami első ránézésre nem is olyan rosszTapatalk 2-vel küldve az én Sensation Z710e-ről
Melyik rom ez?
Szia földim :-)ezYou are not allowed to view links. Register or Login