0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Hivatalos JB még akár lehet is, 3.6-os sensel-el , ezt én nem zárnám ki, bár elég morbid humor volna. Előbb kinézek egy JB frissítést, mint egy sense4.0 frissítést. Nagy baklövés lenne szerintem a HTC részéről, ha Sensation-re nem lenne JB, simán elbírná a gép....bár az is igaz, hogy voltak/vannak/lesznek érdekes húzásai a HTC-nek!Amit írtam én azt arra értettem, hogy a srác egy egy soffolt, majd supercidelt, ázsiai pda-nál ics-re várja az OTA frissítést, ennek kb. annyi esélye van, mint Deák Bill Gyulának a seggberugó versenyen....
nyilván vissza zárt és nem szuperCides készülékre várta volna a srác... és az elég nagy baki lenne a HTC-től ha nem kapná meg a sensation.. ettől sokkal gyengébb készülékek is megkapják elvileg..
Ha az is àzsiai, akkor várhatja....
már megjött az ázsiaira is az ICS:)
Oké
szinte röpke idő telt el az Eu-s és az Ázsiai ICS megérkezése között.. az Ázsiaiaknak ennyire nem fontos, vagy nem értem am hogy miért van ilyen nagy időKülönbség:)
A jóég tudja, hogy milyen megfontolás alapján döntik ezt el, a lényeg számunkra az, hogy nem abba a régiôba tartozunk
Na, felraktam a legújabb SoM ROMot, de valami .....LAGol, mint a fene.Gomb nyomás után vagy 1-2 mp mire reagál.Iszonyat.Másnál is van ez a jelenség?
FR volt? ha igen és így sem, akkor talán próbáld ki másik kernellel.
Tiszta telepítés volt.Valamitől most gyorsabb lett.Franc se érti. Küldve az én Sensation Z710e-emről Tapatalk használatával.
Ha vki kipróbálja a 9es ordroidot írjon már róla 1-2 sort mert kíváncsi lennék rá Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Sensation-ről
ez új rom? látom finished van írva mögé, csak nem emlékszem, hogy milyen verzió volt az utolsó
Elvileg 8.7.0 volt az utolsó belőle.....
Nah most olvasgattam és úgy döntöttem, hogy feldobom az Elegancia ™ Pegasus romját:) van valakinek valami tapasztalata ezzel a rommal esetleg?
esetleg nem tudtok ehhez valami linket? mert ami az XDA-n volt link az valami tetű lassu..:S 4óra alatt akar lejönni:(Szerk: Egy Francia fórumra bereggeltem most és ott találtam egy másik letöltő tükröt ahonnan már szépen szedi:) You are not allowed to view links. Register or Loginmegtaláljátok ha valakit érdekel:)
hát azt kell, hogy mondjam ez valami csodálatos:) ennyi beállítási lehetőséget az eddigi összes rom alatt együttvéve nem láttam:) ez magába foglalja a samu rom kinézeteit és a winmobilét is meg természetesen a htc-t is és bármelyiket bármikor beállítod azon belül is rengeteg beállítási lehetőség van:) remélem stabilitásra is ennyire beválik:)
Tudnátok segíteni abban hogy hogyan lehet előcsalogatni a Tmobile sim eszközkészletet?Az eddigi romokban látszódott, de most a Sense-o-Maniac - Sense 4.0 v1.4 romnál nem látszik vmiért, és nagyon hiányzik.
egy másik romból vedd ki az stk.apk-t és pushold be adb-n
Ez a Pegasus v 2.5.0? Kiváncsi leszek az aksi használatra, holnap nyilatkozz róla légyszives.UI.: Jah most látom hogy az