0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
új ordroid és insertcoin romok:) ordroidnál működik a rádió, bluetooth, csak a netmegosztás nem:)You are not allowed to view links. Register or Logininsertnél pedig csak a rádió hibásYou are not allowed to view links. Register or Login
Valakinek tapasztalat az új coindroidról?
ordroidot tettem fel, egyelőre nincs vele gondazaz egy mégis. fényképezésnél még mindig nem működik a hdr mód
Nálam meg a rádió nem akar működni, elindulni elindul, csak nem jön rajta ki a hang :-)Sent from my Sensation using Tapatalk
Videók HW dekódolása sem megy.A talicska super smooth rosie-t visszacseréltem a normálisra, végre 3D-sek a widgetek lapozáskor.
TaRsy help me! Hogyan tudom a talicska super smooth-ot kicserélni?Sent from my Sensation using Tapatalk
Ugye? You are not allowed to view links. Register or LoginEree cseréld le a mostani system/app/Rosie.apk-tPl ES file explorerrel ha bekapcsolod neki a root explorert, írhatónak mountolod a systemet, régit törlöd, újat bemásolod, kész. Vagy adb-vel, ahogy szeretnéd.
Őőőő....mi az a talicska super smooth? Csak nem az a féle Sense, amiben nincs 3D látvány?Miért baj az, ha az nincs? Kicserélitek a használhatóságot a látványra?
Ha használhatóságot akarok, akkor felrakok Apex, Nova, vagy Nemus Launchert.És nem lassabb 3 oldalnál a gyári sem (és egyébként nincs benne a 3D-s effekt az Összes/Gyakori/Letöltések váltáskor (tweak-e, vagy már a gyári ilyen-e), de az nem is hiányzik)
Valóban nincsen hang sajna a rádiónál.
Felraktam a legújabb coindroid dolog, de hiába választom ki az aromában a htc mail-t, az a telepítést követően nem jelenik meg. A Polaris office viszont nincs bejelölve, mégis ott van a progik között. Látott már valaki ilyet?
Érdekes, pedig megnéztem az updater scriptet meg az aroma configot is, ott jónak tűnt. Nem lehet, hogy az 7.0.1 update kevert be?
Lehet hogy én értettem félre, de a htc-s appok között ha valamit kiválasztasz az aroma-ban, akkor azt pont eltavolitja, nem telepíti. Ergo ha bepipáltad a htc mail-t, akkor azt nem telepítette fel. Nem?Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk
Ez mit jelent?Bugs and Errors:- HW acceleration on video playback