2024, 11 28, 03:33:38
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: [ROM] Offical Cyanogenmod 7  (Megtekintve 97461 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető ssas

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S4 Mini
  • PDA ROM: I9195XXUCNE6
Re: [ROM] Offical Cyanogenmod 7
« Reply #175 Dátum: 2012, 04 22, 14:19:10 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szia. Engem érdekelne ez a Rom. Az aksiról mit tudunk? Én egész nap használom a 3g-t meg a Viber nevezetű chat program megy egész nap.  Így bírja a telóm kb 5-6óráig. Ez jobb? és ha igen, nem tudna valaki nekem mellékelni egy részletes telepítést magyarul linkekkel? Előre is Köszönöm: Eörs

Szia!

Itt van a közvetlen letöltési link: You are not allowed to view links. Register or Login
Töltsd le hozzá külön az oldalon mellékeltként csatolt camera,torch,liwewalpapers,mms,music apk.kat valamint kelleni fog egy gallery apk is mert ezek nincsenek benne a romban.
Cwm 5 letöltési link: You are not allowed to view links. Register or Login
A két zip fájlt cwm5,valamint a letöltött romot felmásolod a memória kártyára.
Innentől jönnek a trükkös részek,telepíteni kell a cwm 5,mert attól hogy felmásoltad a mem.karira még nincs telepítve.
Ehhez bekel menned a recovery menübe kikapcsoló és menügombot nyomod amíg újra nem indul a telefon és bele nem lép a recoverybe.A hangerő gombokkal tudsz lépkedni,a menü gombbal pedig kiválasztani.Megkeresed az update zip from sd card,ki választod a cwm 5,és telepíted,most reboot system now,és nyomva tartod a menü gombot,így már a cwm recovery jön elő.Megkeresed az install zip from sd card,choose zip from sd..,és a letöltött romot telepíted,most a kikapcsoló,vagy vissza nyíllal tudsz vissza lépni rá nyomsz wipe data factory reset,wipe chace partrition,reboot és kész.
Remélem sikerül meg csinálni!Ha nem akkor kérdezz!

Nem elérhető Eörs

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy Ace
  • PDA ROM: 2.3.3.
« Reply #176 Dátum: 2012, 04 22, 14:49:40 »
és amit letöltöttem clockwork v5-öt azt nevezzem át update.zipnek?

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
« Reply #177 Dátum: 2012, 04 22, 16:37:37 »
és amit letöltöttem clockwork v5-öt azt nevezzem át update.zipnek?

Nem kell át nevezni semmit,az elvileg egy csomagolt tömörített fájl.Úgy ahogy van mehet fel a kártyára.

Nem elérhető Eörs

• PFC Fan
« Reply #178 Dátum: 2012, 04 22, 16:42:09 »
Felraktam, minden oké, kivéve azt, hogy amikor a camera.apk és az mms.apk-t szeretném feltelepíteni akkor telepít és kiírja hogy az alkalmazás nincs telepítve. Ezt hogyan tudnám orvosolni? Mert szeretnék majd kamerázni és sms-ezni :)

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
« Reply #179 Dátum: 2012, 04 22, 16:46:34 »
Felraktam, minden oké, kivéve azt, hogy amikor a camera.apk és az mms.apk-t szeretném feltelepíteni akkor telepít és kiírja hogy az alkalmazás nincs telepítve. Ezt hogyan tudnám orvosolni? Mert szeretnék majd kamerázni és sms-ezni :)

Most már nincs időm este le fogom írni hogy kell ha addig nem ír senki.Van rá 2 megoldás.Este 8 körül itt leszek majd megint.

Nem elérhető Eörs

• PFC Fan
« Reply #180 Dátum: 2012, 04 22, 16:50:41 »
Rendben, köszönöm :)

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
« Reply #181 Dátum: 2012, 04 22, 20:11:17 »
Rendben, köszönöm :)

Szóval akkor leírom hogy tudod futtatni ezeket az apk fájlokat.Azt a megoldást írom le ami legegyszerűbb,de újra kell raknod a romot.Megvannak ugye az apk fájlok és a letöltött rom zip fájlja.Megnyitod a számítógépen a zipet winraral és az egérrel bele húzod az apk fájlokat a system/app nevű mappába.Újra telepíted a romot és akkor ezek alapból rajta lesznek a telefonon.Írtam hogy galéria sincs a romban lehet hogy a marketon van fent valamilyen progi ami helyettesíti,de én úgy csináltam meg hogy letöltöttem egy másik cm7-et és abból ki vettem a gallery 3d apk.Ugyan ezzel a módszerrel beraktam az app mapába.A másik módszer egy kicsit bonyolultabb ezért írtam ezt.

Nem elérhető adam004

• PFC Fan
  • PDA ROM: Android 2.3.6
« Reply #182 Dátum: 2012, 04 22, 20:46:15 »
Szóval akkor leírom hogy tudod futtatni ezeket az apk fájlokat.Azt a megoldást írom le ami legegyszerűbb,de újra kell raknod a romot.Megvannak ugye az apk fájlok és a letöltött rom zip fájlja.Megnyitod a számítógépen a zipet winraral és az egérrel bele húzod az apk fájlokat a system/app nevű mappába.Újra telepíted a romot és akkor ezek alapból rajta lesznek a telefonon.Írtam hogy galéria sincs a romban lehet hogy a marketon van fent valamilyen progi ami helyettesíti,de én úgy csináltam meg hogy letöltöttem egy másik cm7-et és abból ki vettem a gallery 3d apk.Ugyan ezzel a módszerrel beraktam az app mapába.A másik módszer egy kicsit bonyolultabb ezért írtam ezt.
Az úgy nem járható módszer, hogy ezeket az apk fájlokat simán bemásolni az app mappába? Nekem úgy sikerült megcsinálni!

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
« Reply #183 Dátum: 2012, 04 22, 20:55:51 »
Az úgy nem járható módszer, hogy ezeket az apk fájlokat simán bemásolni az app mappába? Nekem úgy sikerült megcsinálni!

Én is ezt írtam le csak annyi változással hogy nem root explorerrel csinálja hanem a sz.gépen és utána telepíti.Szerintem így egyszerűbb.

Nem elérhető adam004

• PFC Fan
« Reply #184 Dátum: 2012, 04 23, 18:33:27 »
Én is ezt írtam le csak annyi változással hogy nem root explorerrel csinálja hanem a sz.gépen és utána telepíti.Szerintem így egyszerűbb.

Jah elnézést, bebambultam! :) Kijött ebből a ROM-ból a V3! Egész jó. :)

Nem elérhető Eörs

• PFC Fan
« Reply #185 Dátum: 2012, 04 23, 19:16:47 »
Köszönöm a segítséget :) Sikerült :)

Nem elérhető adam004

• PFC Fan
« Reply #186 Dátum: 2012, 04 23, 20:24:52 »

Valaki nem tudja, hogy ehhez a ROM-hoz hogyan lehetne megvariálni a státuszbáros ikonokat? Gondolok itt a kibővítésre!

Nem elérhető tibee06

• PFC Fan
  • PDA: galaxy ace
  • PDA ROM: 2.3.6
« Reply #187 Dátum: 2012, 04 26, 23:15:28 »
heló. vettem egy tmobilos acet ami rootolva van és egy omega rom van felrakva 2.3.6os android. olyan kérdésem lenne hogy melyik ujjabb romot ajánljátok ami nem eszi nagyon gyorsan az akksit és nagyon jó használatra is?

Még nem csináltam ujj romrakást ugyhogy kellene seegítség az ujj rom felrakásával kapcsolatossan.amikor a recoveri menut megnéztem cwm5van rajta azt tudom ezzel hogy tudom felrakni a romot és mégegyszer megköszönném ha valami használható és nem aksigyilkos romot tudnátok nekem ajánlani!

előre is nagyon szépen köszönöm. üdv: Tibi

Nem elérhető biked94

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy ace
  • PDA ROM: s5830xwkpy
« Reply #188 Dátum: 2012, 04 28, 09:46:48 »
Hello!
Felraktam ezt a ROM-ot és indításnál megjelenik egy "android" felirat és nem lép tovább, mintha befagyna.
Tudtok segíteni?
Köszi.

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
« Reply #189 Dátum: 2012, 04 28, 11:59:04 »
Hello!
Felraktam ezt a ROM-ot és indításnál megjelenik egy "android" felirat és nem lép tovább, mintha befagyna.
Tudtok segíteni?
Köszi.

Szia!
Lépjél be recowerybe és wipe data factory reset,majd wipe chace patrition,adwanced menü alatt wipe dalwik cache.Ezekre rányomsz újra indít a teló és elvileg elindul,ha még sem akkor rakjál fel másik romot.

Nem elérhető biked94

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy ace
  • PDA ROM: s5830xwkpy
« Reply #190 Dátum: 2012, 05 02, 17:59:12 »
Már valamivel előrébb vagyok, mert másik romot raktam fel és eljutok odáig hogy bekékül a kijelzőm.. de onnantól 10 perc után sem megy tovább a teló.
A wipe-t még nem próbáltam, mert nem néztem a fórumot. De most kipróbálom ezt is.. hátha.
Köszi

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #191 Dátum: 2012, 05 08, 19:21:10 »
Már valamivel előrébb vagyok, mert másik romot raktam fel és eljutok odáig hogy bekékül a kijelzőm.. de onnantól 10 perc után sem megy tovább a teló.
A wipe-t még nem próbáltam, mert nem néztem a fórumot. De most kipróbálom ezt is.. hátha.
Köszi

Nekem KTE verzióra, CWM 5 után simán felment. Előtte, utána WIPE minden.

VISZONT!!!!!

Aki emlékszik rám, tudja, hogy majdnem a "kukába vágtam" a készüléket, annyira mérges voltam, hogy mennyire gyenge még egy mini-hez képest is. DEEEEEEEEEEEEE: ezzel a CYAN verzióval eszméletlen sokat fejlődött. Gyors, nem akad, mindent testre lehet szabni és eddig hibátlan. MINDENKINEK javaslom!
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #192 Dátum: 2012, 05 08, 19:26:48 »
Tudja valaki hogyan lehet ACC kiterjesztésű zenék lejátszására rávenni?

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #193 Dátum: 2012, 05 09, 07:13:40 »
Nekem KTE verzióra, CWM 5 után simán felment. Előtte, utána WIPE minden.

.... eddig hibátlan. MINDENKINEK javaslom!

Na ezt vissza kell vonjam. Ma reggelre elkezdett FC-ni. Először csak 1 alkalmazás, majd a play áruház is...

Nem elérhető Eörs

• PFC Fan
« Reply #194 Dátum: 2012, 05 19, 09:53:29 »
Sziasztok.  Azt szeretném kérdezni, hogy szeretném visszarakni az eredeti 2.3.3.as romot, mert most CyanogenMod 7.2 RC1 MIRACLE V4 van rajta. Előre is köszönöm :)

Nem elérhető Eörs

• PFC Fan
« Reply #195 Dátum: 2012, 05 19, 10:13:44 »
és hogy hogyan tudom visszarakni. Egy részletes leírás sokat segítene. Köszönöm :)

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
    • Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
« Reply #196 Dátum: 2012, 05 20, 08:31:30 »
és hogy hogyan tudom visszarakni. Egy részletes leírás sokat segítene. Köszönöm :)

Hali! Itt megtatálod: You are not allowed to view links. Register or Login
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Eörs

• PFC Fan
« Reply #197 Dátum: 2012, 05 20, 10:56:53 »
Köszönöm Szépen :)

Nem elérhető frivo

• PDA: samsung galaxy spica
  • PDA ROM: CM-6.1.1-Spica-a8.3-LW.v2.1-by-Dude
« Reply #198 Dátum: 2012, 05 23, 17:27:58 »
Üdv all! Valaki használja ezt a ROM-ot?  Mennyire stabil és  gyors? Kell telepítés után pakolászni ebbe kimaradt apk-kat vagy ez más "fullos" (annyira nem értek angolul, de vmit olvasok az oldalon...)

Ha a barnával kiemelt "Download MIRACLE V4 (with BLN + Video REC Bugs FIXED+30volume steps) via Mediafire" linkről letöltöm a cuccot akkor ezt lehet feltolni az itt leírt módszerrel?

Tehát ha jól gondolom CMW 5.0.2.6zip az sd kártyára, recoveryből telepítem aztán a cyan romot az sd karira s utána azt telepíteni...
Bocs ha amatőr a kérdés, nem vagyok biztos a dolgomban. Régebben Galaxy Spica-t nyüstöltem, romoltam , ott kissé más volt a módszer ezért "tartok" a dologtól picit :-D

Kérdés még:  Nekem régen a Spica-n volt olyan, hogy  recoveryben az SD kártyán lehetett készíteni egy rejtett partíciot ext fájlrendszerre formázni, és arra mozgathattam a programokat a telefon belső memoriájából. Ez működik itt is,illetve szükséges? Nekem az ACE-emen per pill 2.3.3 van rootolva, és simán mindenféle extra partíció nélkül Link2SD vel pakolásztam a cuccokat.
Lehet-e és ha igen mivel s hogyan lementeni vmi backup file-ba a mostan telefon állapotomat (pc-re vagy sc karira) ??? Hogy azt később bármikor vissza telepíthessem.

Köszi ha vki tud segíteni! 

Nem elérhető szabox

• PDA: Galaxy S2
« Reply #199 Dátum: 2012, 05 23, 23:38:56 »
Üdv all! Valaki használja ezt a ROM-ot?  Mennyire stabil és  gyors? Kell telepítés után pakolászni ebbe kimaradt apk-kat vagy ez más "fullos" (annyira nem értek angolul, de vmit olvasok az oldalon...)

Nem használom ezt a romot, meg egyedit sem, viszont szerintem tudok válaszolni. Szóval, ha görgőzöl lejjebb, akkor lesz egy olyan, hogy EXTRAS pirossal, ott lehet letöltetni pl stock rendszerprogikat is, meg egyéb "extrát".

Ha a barnával kiemelt "Download MIRACLE V4 (with BLN + Video REC Bugs FIXED+30volume steps) via Mediafire" linkről letöltöm a cuccot akkor ezt lehet feltolni az itt leírt módszerrel?

Igen... SD-re fel a CWM5 feltelepít... aztán újraindítod a telót és ezt felteszed alóla, amit szeretnél, persze mentés után... majd ha nem indul, akkor Factory reset, meg cache ürítés.

Kérdés még:  Nekem régen a Spica-n volt olyan, hogy  recoveryben az SD kártyán lehetett készíteni egy rejtett partíciot ext fájlrendszerre formázni, és arra mozgathattam a programokat a telefon belső memoriájából. Ez működik itt is,illetve szükséges?

Működik... igen. Ha elfogy a belső memória és kell még hely, akkor miért ne... A lényeg, szerintem az SD formázása.. Ha ugyanazt használod, akkor szerintem, alapból azért működik a link2sd bár, ezt a sd formázós módszert a gyakorlatban nem ismerem...

Lehet-e és ha igen mivel s hogyan lementeni vmi backup file-ba a mostan telefon állapotomat (pc-re vagy sc karira) ??? Hogy azt később bármikor vissza telepíthessem.

Úgy, hogy CWM alól készítesz mentés mielőtt bármit is rátennél. BACKUP and RESTORE néven fut ez az opció CWM5 alatt... Érdemes!!!!!!!!!!!!!!!