Szia. Engem érdekelne ez a Rom. Az aksiról mit tudunk? Én egész nap használom a 3g-t meg a Viber nevezetű chat program megy egész nap. Így bírja a telóm kb 5-6óráig. Ez jobb? és ha igen, nem tudna valaki nekem mellékelni egy részletes telepítést magyarul linkekkel? Előre is Köszönöm: Eörs
Szia!
Itt van a közvetlen letöltési link: You are not allowed to view links.
Register or
LoginTöltsd le hozzá külön az oldalon mellékeltként csatolt camera,torch,liwewalpapers,mms,music apk.kat valamint kelleni fog egy gallery apk is mert ezek nincsenek benne a romban.
Cwm 5 letöltési link: You are not allowed to view links.
Register or
LoginA két zip fájlt cwm5,valamint a letöltött romot felmásolod a memória kártyára.
Innentől jönnek a trükkös részek,telepíteni kell a cwm 5,mert attól hogy felmásoltad a mem.karira még nincs telepítve.
Ehhez bekel menned a recovery menübe kikapcsoló és menügombot nyomod amíg újra nem indul a telefon és bele nem lép a recoverybe.A hangerő gombokkal tudsz lépkedni,a menü gombbal pedig kiválasztani.Megkeresed az update zip from sd card,ki választod a cwm 5,és telepíted,most reboot system now,és nyomva tartod a menü gombot,így már a cwm recovery jön elő.Megkeresed az install zip from sd card,choose zip from sd..,és a letöltött romot telepíted,most a kikapcsoló,vagy vissza nyíllal tudsz vissza lépni rá nyomsz wipe data factory reset,wipe chace partrition,reboot és kész.
Remélem sikerül meg csinálni!Ha nem akkor kérdezz!