2024, 11 28, 07:39:48
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: [ROM] Offical Cyanogenmod 7  (Megtekintve 97468 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető PePe47

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Ace
  • PDA ROM: S5860XWKPK
Re: Cyanogenmod7 rom
« Reply #100 Dátum: 2011, 12 10, 12:08:55 »
Hello valaki esetleg letudná írni lépésről lépésre a dolgokat h mit mivel rakok fel és stb.?

Nem elérhető Wortex

• PDA: Xperia Z / Galaxy S Advance
  • PDA ROM: MIUI 4.8.15 / Pure Vanilla 4.1.2
« Reply #101 Dátum: 2011, 12 10, 22:41:20 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hello valaki esetleg letudná írni lépésről lépésre a dolgokat h mit mivel rakok fel és stb.?

Az első oldalon le van írva

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
    • Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
Re: Re: Cyanogenmod7 rom
« Reply #102 Dátum: 2011, 12 10, 22:52:35 »
U
Az első oldalon le van írva
En koszonom:)
Sent from my GT-S5830
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gabee1313

• PFC Fan
  • PDA: omnia2
  • PDA ROM: I8000NXXIK3
« Reply #103 Dátum: 2011, 12 17, 22:18:49 »
Sziasztok!
Felraktam az új romot ahogy írtátok, 2.3.4ig.Akkor jó volt minden és kezdtem rárakni a cm7et.Megy szépen rá, rá is rakta, de mikor kapcsolna be csak az android felirat jelenik meg és semmi.Vártam sokáig, semmi.Gondoltam rárakom az eredeti romot, aztán kezdem elölről.
Android Version: 2.2.1 Froyo
Build Date: 2011 March 30
Ezt raktam rá, de ennél már be se kapcsolt.Csak fekete a képernyő telefon nem reagál semmire.
Tudnátok segíteni?

Nem elérhető kicsirobi

• PDA: HTC Desire S
« Reply #104 Dátum: 2011, 12 24, 14:19:47 »
Recovery-t frissítetted? Ha visszaolvasol egy oldalt,ott a megoldás.Ugyanez volt nekem is.Békés karácsonyt Mindenkinek

Nem elérhető ivi10

• PDA: LG G3 32 GB
« Reply #105 Dátum: 2011, 12 26, 14:01:49 »
Sziasztok!

Lányom mobiljára tettem fel ezt a romot. Nagyon jó, gyors, de a 3G-s hálózatot nem lehet elővarázsolni. Mmst sem képes fogadni, csak az értesítést, pedig a letöltés van beállítva.
APN Backup programmal is megtörtént a hálózati beállítások visszaállítása, de semmi.
Van valaki, aki tapasztalt hasonlókat, esetleg tudna segíteni? Sajnálnám, ha e miatt kellene megválni a romtól.
Köszönettel!

Nem elérhető ivi10

« Reply #106 Dátum: 2011, 12 26, 14:28:36 »
Sziasztok!

Lányom mobiljára tettem fel ezt a romot. Nagyon jó, gyors, de a 3G-s hálózatot nem lehet elővarázsolni. Mmst sem képes fogadni, csak az értesítést, pedig a letöltés van beállítva.
APN Backup programmal is megtörtént a hálózati beállítások visszaállítása, de semmi.
Van valaki, aki tapasztalt hasonlókat, esetleg tudna segíteni? Sajnálnám, ha e miatt kellene megválni a romtól.
Köszönettel!

Még egy észrevétel. A hívásvárakoztatás bekapcsolását nem engedi a következő hibaüzenettel: hálózati probléma. A product kód lekérését kezdeményező kódsor beütésére nem történik semmi. A rom telepítése előtt XEH volt. at IMEI szám megvan.
Üdv!

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
    • Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
« Reply #107 Dátum: 2011, 12 26, 16:32:42 »
Még egy észrevétel. A hívásvárakoztatás bekapcsolását nem engedi a következő hibaüzenettel: hálózati probléma. A product kód lekérését kezdeményező kódsor beütésére nem történik semmi. A rom telepítése előtt XEH volt. at IMEI szám megvan.
Üdv!

Szia! Lentebb, lesz megoldás, csak ki kell választanod a szolgáltatót: You are not allowed to view links. Register or Login
Neked kell beállítani az internetet és az mms-t.
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ivi10

« Reply #108 Dátum: 2011, 12 26, 19:10:32 »
Szia! Lentebb, lesz megoldás, csak ki kell választanod a szolgáltatót: You are not allowed to view links. Register or Login
Neked kell beállítani az internetet és az mms-t.

Köszönöm a választ!
A megoldás: az APN beállításoknál az"mms"elé kell írni egy"defaultot,"-ot! Csupán ennyi, és megy a 3G is! :-)
Üdv!

Nem elérhető mishike

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: agps
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: TSUNAMI ICS
« Reply #109 Dátum: 2011, 12 28, 16:19:27 »
Heló! olvastam, hogy van cyanogen mod 7.2. Az van valakinek telepítve? és ezek a 7.1 rc2-es dolgok magyar menüsök? Az én telómon jelenleg 2.3.4 s5830xxkph van(előtte 2.3.3 volt ami gyárilag volt rajta) , visszakell hogy rakjam régebbi szoftvert hogy felrakhassam a cyanogen modot? Ja és még azt is olvastam, hogy ebben a cyanogen modban: 133 MB Storage !!
    195 MB of free ram on normal condition .
A gyáriban nem hogy több ram meg storage van?

Nem elérhető mishike

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: agps
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: TSUNAMI ICS
« Reply #110 Dátum: 2011, 12 29, 01:21:14 »
Na végül aztán felraktam az rc 2-őt és nagyob tetszik!! Csak a rádió meg a facebook nem jó. Arra van valami fix?

Nem elérhető ivi10

« Reply #111 Dátum: 2012, 01 01, 14:09:40 »
Sziasztok!
Boldog új évet mindenkinek! :-)
Ennél a romnál hol kell beállítani az smsküldésnél, hogy ékezet nélküli legyen. Csak így lehet 160 karaktert elküldeni egy üzenetben. Az üzenetbeállításokban nincs benne, mint a gyári romban.
Köszönöm!

Nem elérhető pappg

Cyanogenmod7 rom
« Reply #112 Dátum: 2012, 01 02, 21:24:57 »
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Már egy jó ideje használom a Cyan modot és eddig tökéletesen működött minden, de egy pár hete a kamera egyszerűen nem működik. Videót tudok készíteni, de mikor fényképeznék a következő hibaüzenetet írja ki: "Sajnáljuk! A(z) Kamera alkalmazás com.android.camera folyamata váratlanul leállt. Kérjük próbálja újra." Feltelepítettem a Camera360 progit, azzal tudok fényképezni. Van valami megoldás, hogy a gyári progit tudjam használni?

Nem elérhető Pinting

• PDA ROM: Cyanogen
« Reply #113 Dátum: 2012, 01 02, 21:59:58 »
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Már egy jó ideje használom a Cyan modot és eddig tökéletesen működött minden, de egy pár hete a kamera egyszerűen nem működik. Videót tudok készíteni, de mikor fényképeznék a következő hibaüzenetet írja ki: "Sajnáljuk! A(z) Kamera alkalmazás com.android.camera folyamata váratlanul leállt. Kérjük próbálja újra." Feltelepítettem a Camera360 progit, azzal tudok fényképezni. Van valami megoldás, hogy a gyári progit tudjam használni?
Megpróbálhatod törölni a kamera adatait (Beállításokon belül, vagy a Titanium Backupban).

Nem elérhető pappg

« Reply #114 Dátum: 2012, 01 05, 21:00:24 »
Megpróbálhatod törölni a kamera adatait (Beállításokon belül, vagy a Titanium Backupban).

Köszönöm! a Backup megoldotta a problémát!  :ok: :taps:

Nem elérhető daniel96

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy Ace
  • PDA ROM: S5830XWKPY
« Reply #115 Dátum: 2012, 01 06, 17:18:10 »
E: Failed to mount /system (Invalid argument)
Mit csináltam rosszul??? :( :( Most csak addig hozza ki ,hogy kiírja hogy Ace. Nemakar rootolni.. :( :( Valaki help!!!

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #116 Dátum: 2012, 01 06, 18:16:14 »
Sziasztok,

Kiessel frissített, gyári S5830BUKS2m re mehet fel CWM-ből A C7 rom? Vagy tegyek vissza egy 2.3.3-at vagy 2.3.4-et?

Egyébként melyik CM7 verziót javasoljátok, az RC1-et vagy az RC2-t (és ezekből melyik verziót, mert ahogy olvasom, többféle van)

(Feleségemére menne, nagyon kell vigyázzak rá :) )

Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető trion007

« Reply #117 Dátum: 2012, 01 10, 09:57:23 »
Helló, tapasztalt már valaki olyasmit hogy a telefon annyira belassul, hogy kb ilyen diavetítés le belőle. Rányomok a menüre és kb 5-10 mp amíg feljön...
cm-7.1.0-RC1-Cooper-KANG-Grif_07 Ez a rom van rajta a fix-el együtt GO launcher nincs rajta sok alkalmazás max 5 és nem tudom miért csinálja ezt. Ha valaki tud akkor segítsen.
Ha esetleg ezt a romból jött ki frissebb azt is szívesen fogadom....

Nem elérhető kmarci

• Navigáció / Navigation: Google Maps Navigation
  • PDA ROM: SGSII ICS v9
« Reply #118 Dátum: 2012, 01 10, 10:12:01 »
Helló, tapasztalt már valaki olyasmit hogy a telefon annyira belassul, hogy kb ilyen diavetítés le belőle. Rányomok a menüre és kb 5-10 mp amíg feljön...
cm-7.1.0-RC1-Cooper-KANG-Grif_07 Ez a rom van rajta a fix-el együtt GO launcher nincs rajta sok alkalmazás max 5 és nem tudom miért csinálja ezt. Ha valaki tud akkor segítsen.
Ha esetleg ezt a romból jött ki frissebb azt is szívesen fogadom....

Gondolom az újraindításon már túl vagy :D, úgyhogy azt nem javaslom. Cache és dalvik cache törlése? Ha ez sem segít akkor meg egy full wipe... Sok mindent meg szokott oldani... Egy próbát megér, ebben a sorrendben.

Nem elérhető trion007

« Reply #119 Dátum: 2012, 01 10, 13:06:42 »
Megpróbáltam amit írtál, még full wipe az nem volt de hamarosan lesz mivel semmi változás....
Annyit sikerült elérnem hogy átállítottam a taskiller-t hogy automatikusan zárjon be mindent. Így amikor belassul kb 3-4 mp után normálisan megy...
Am erre a romra telepíthető rc2.2?

Nem elérhető kmarci

• Navigáció / Navigation: Google Maps Navigation
  • PDA ROM: SGSII ICS v9
« Reply #120 Dátum: 2012, 01 10, 13:13:27 »
Megpróbáltam amit írtál, még full wipe az nem volt de hamarosan lesz mivel semmi változás....
Annyit sikerült elérnem hogy átállítottam a taskiller-t hogy automatikusan zárjon be mindent. Így amikor belassul kb 3-4 mp után normálisan megy...
Am erre a romra telepíthető rc2.2?

Taskkiller?  :hmm: Én egyszer telepítettem egyet (stock romra), és az lassította be úgy, hogy aszittem megőrülök. És érdekes módon csak pár nap használat után. Próbáld meg leszedni a taskkillert, anélkül milyen a sebesség?

Nem elérhető djzsoca

• Dj
    • http://solartechnologia.hu
  • PDA: Samsung Galaxy SII 16Gb
  • PDA ROM: JB XWLS8 NeatROM LITE+SpityaMod
« Reply #121 Dátum: 2012, 01 15, 17:33:33 »
sziasztok a samfirmware oldalrol feltettem kbu-s rom-t, azutan a marketrol a cwm-et 1 clickel root-oltam, azutan cwm-ben flash recovery, ott dobott tobb lehetöseget az elsöre ranyomtam, instalalta is, majd reboot downloadin mod, ekkor kikapcsolt a telo es azota se bekapcsolni nem lehet, semilyen menu nem jon elö. ha gépre dugom felismeri a telot. Van valami mod az elesztesre?

Nem elérhető Pinting

• PDA ROM: Cyanogen
« Reply #122 Dátum: 2012, 01 15, 18:04:14 »
sziasztok a samfirmware oldalrol feltettem kbu-s rom-t, azutan a marketrol a cwm-et 1 clickel root-oltam, azutan cwm-ben flash recovery, ott dobott tobb lehetöseget az elsöre ranyomtam, instalalta is, majd reboot downloadin mod, ekkor kikapcsolt a telo es azota se bekapcsolni nem lehet, semilyen menu nem jon elö. ha gépre dugom felismeri a telot. Van valami mod az elesztesre?
Tudomásom szerint VeszkaGSM segíthet, amennyiben a szerviz visszadob. Jobb lett volna ha kicsit olvasgatsz, mielőtt nekivágsz...

Nem elérhető djzsoca

• Dj
    • http://solartechnologia.hu
  • PDA: Samsung Galaxy SII 16Gb
  • PDA ROM: JB XWLS8 NeatROM LITE+SpityaMod
« Reply #123 Dátum: 2012, 01 15, 18:55:15 »
ahhoz mit kelett volna olvasni hogy a cwm haza vágta a telot?

Nem elérhető VeszkaGSM

• Navigáció / Navigation: SGS II.
  • PDA: I9300 GalaxyS III.
  • PDA ROM: Gyári..még..
Re: Re: Cyanogenmod7 rom
« Reply #124 Dátum: 2012, 01 15, 19:30:27 »
ahhoz mit kelett volna olvasni hogy a cwm haza vágta a telot?
Több ember Ace-ét vágta boothibásra. Ha nem boldogulsz keress meg.
Bár ha a pc felismeri akkor egyszerüen romold meg.

Küldve az én GT-I9100-emről Tapatalk használatával.
Nagy gáz, kis szerencse!