Hmm jól undervoltolható a cucc eddig jóóó, jobb mint a Siyah ebből a szempontból.
Várom a témád továbbfejlesztését!
A font az nemtom ez e ,mert raffa sztem kisebbel dolgozik, meg vékonyabb is talán.
Iszonyat "smooth" a cucc, eddig ezt hiányoltam belőle + ha tapperoltam a kijelzőt, sokszor nem reagált valamiért, ez most nincs, fejlődik a kicsike
Most már csak a fogyasztásra leszek kíváncsi.
Ha megvagyok a vr változattal, akkor mindenképp írok, azt utána már a következő base megjelenéséig bármikor felteheted, még az update-ekhez is.
Itt van két font, az első egy elegáns vékony, a második egy kisebb, robotosabb:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
LoginA romról minden tekintetben én csak elismeréssel tudok szólni, elfogulatlanul meg meg sem szólalok
, már ezt használom a megjelenése óta, pont Te beszéltél rá batistára, mikor smaberg kezdett kiszállni (sajnos azóta eladta a SGS-ét anyagi okok miatt), a 3.7 verziók jók is voltak, de a hang, 5.1 videók, meg egy kicsit raffaele hozzáállása miatt csalódnom kellett. Így kipróbáltam ezt, azóta játszottam már vagy 3-szor a miuival (nálam nagyobb fan kevés volt sgs-en), batista2.5-öt, de esélyük sincs! Sem gyorsaságban, sem tényleg smoothságban!
Az xdás topik barátságos, doctorcete, pongster hozzáállása csillagos ötös, bármi probléma merül fel, bár én nem is emlékszem egyre sem, komoly még semmi!, rövid időn belül ott a javítás. Kb. olyan, mint docrambone volt az sgs-en. One rom to rule them all!
Meg kell valljam eddig bár merre is ténferegtem mindig a Batista-ra tértem vissza, messze mindig számomra a legjobbat nyújtotta, de most felizgattatok. Kicsit dicsérjétek még oszt én is feltolom
Über alles!
Próbáld ki tényleg, tedd hozzá a mellékelt témát, hidd el tetszeni fog!