0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
hali arra van vkinek ötlete , hogy lehet levenni a keresztbe csíkos hátteret köszi ga
Szia!A framework-res.apk\res\drawable-hdpi mappából töröld a screen_background_dark_transparent.pngvagy cseréld ki másikra, ami tetszik.
ok köszi megpróbáltam ,de nincs (nem találom) drawable-hdpi mappát csak hdpi-v4 van és abban nincs ilyen sorga
ui: csak ilyen van screen_progress_frame.9
akkor sorry... nincs ötletemne haragudj
Kijött a 33 az XDA rol tölthető.De, (számomra nagy csalódás) még mindig nem foglalkozik ICS vel.Sőt visszafelé fejlődik.Pedig volt izlése és tehetsége.(Régen)Na ez csak az én véleményem és ne befojásoljon senkit (Nem akartam senkit megbántani). Lehet én vártam tul sokat tőlle.
valszeg azért nem foglakozik az ICS-vel mert még mindig szar ga
v34 tárcsázó FC átraktam a v32-ből majd meglátomga
Már tölthető a 35-ös is.Nekem legjobban a 33-as vált be. Néhány dolgot a saját ízlésemre formáltam. Minden működik, nekem tetszik a kinézete.
Már tölthető a 35-ös is.Nekem legjobban a 33-as vált be. Néhány dolgot a saját ízlésemre formáltam. Minden működik, nekem tetszik a kinézetega
Hogyan változtattál rajta?Próbáltam én is, ahogyan régen, kicserélgetni a képeket, de folyton azt írtja, hogy: "Nincs Implementálva"így nem tudom kicserélni a képeket sem a SystemUi-ban sem a framework-ök-ben.
A képeket szoktam lecsrélni az ízlésemnek megfelelően. Az a lényeg, hogy az xml fájlokhoz ne nyúlj, mert az okoz gondot. Ha ki szeretnéd próbálni amit alkottam előszőr telepítsd a TurkbeyRomv33nowipe.zip-t, majd ezen a linkentalálható Update_PFC33.zip-t. You are not allowed to view links. Register or LoginAzt hiszem 7 nap után törlik.
Van már 37SE is!
Van :-)Már használom pár napja. Az előzőben sok volt a bug.Ez valamivel jobb, de valahogy nem gömbölyű
leírhatnád a bug-okat köszi ga
Én szinte csak bt fülessel használom.Rendszeresen ledobta a bt t egy egy hívás után.Aztán meg gyakran nem tudtam felébreszteni a kijelzőt. Csak újra inditássalAz akku idő jelentőssen rosszabb lett.Voltak wifi probémák is.Gondolom azért adott ki egymás után ennyit :-)
használsz valami akku kímélőt green power, easybattsaver stb ??a wifi próblémák mik voltak ,mert ha térerő ( nehezen kapcsolódott akkor próbálj meg modemet cserélni )ga