2024, 11 30, 07:28:49

Szerző Téma: [ROM] Goatrip SGS II V.1.3 Gingerbread 2.3.5 XXKI3  (Megtekintve 12497 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

R2D20208

• Vendég
Re: [ROM] Goatrip SGS II V.1.3 Gingerbread 2.3.5 XXKI3
« Reply #100 Dátum: 2011, 11 30, 20:18:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kell alá odinnal valami?? Vagy mehet fel a KI4-re??
Én KK5 - öt tiszta telepitést csináltam. (mindig ajánlatos tudod) . De mivel fullrom, fel kell mennjen. SZVSZ. Benne van esetleges FC-k lehetősége, de az sem biztos.

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #101 Dátum: 2011, 11 30, 20:33:14 »
Én KK5 - öt tiszta telepitést csináltam. (mindig ajánlatos tudod) . De mivel fullrom, fel kell mennjen. SZVSZ. Benne van esetleges FC-k lehetősége, de az sem biztos.

Akkor ezt most kihagyom!!! Holnap vagy holnapután megnézem!! Viszont milyen modem van benne???

R2D20208

• Vendég
« Reply #102 Dátum: 2011, 11 30, 20:40:01 »
Akkor ezt most kihagyom!!! Holnap vagy holnapután megnézem!! Viszont milyen modem van benne???
KI4, mint a KK5 ROM-nak is érthetetlen módon. H utánra már legalább van stable verzsön is  :)

Nem elérhető extraktor

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung I9100 Galaxy S II
  • PDA ROM: R2D2 Custom Style Mix
« Reply #103 Dátum: 2011, 12 14, 09:23:51 »
A végleges 2.0-s verzió nincs meg valakinek?

R2D20208

• Vendég
« Reply #104 Dátum: 2011, 12 14, 10:07:52 »
A végleges 2.0-s verzió nincs meg valakinek?
Goa Fórumon Gondok vannak. Elloptak sok-sok mindent a ROM- ból. És 30 napos Regisnek kell lenni, és minimum 10 értelmes hozzászólásnak, csak akkor kap az ember linket a letöltéshez. Vagy Moderátori engedéllyel adnak ki letöltőlinket. Picit nevetséges  :)

You are not allowed to view links. Register or Login itt olvasható minden. LGX modders tobb ROM- ba lenyúlta a 12 Lockscreent, ami Goa munkája. Mint Leojék Kitchenéből is sok ROM- nak gondja van, mert lenyúlták (Checkrom)

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #105 Dátum: 2011, 12 16, 16:41:45 »
Goa Fórumon Gondok vannak. Elloptak sok-sok mindent a ROM- ból. És 30 napos Regisnek kell lenni, és minimum 10 értelmes hozzászólásnak, csak akkor kap az ember linket a letöltéshez. Vagy Moderátori engedéllyel adnak ki letöltőlinket. Picit nevetséges  :)

You are not allowed to view links. Register or Login itt olvasható minden. LGX modders tobb ROM- ba lenyúlta a 12 Lockscreent, ami Goa munkája. Mint Leojék Kitchenéből is sok ROM- nak gondja van, mert lenyúlták (Checkrom)
Nem azért, de itt nem mindenki ezt csinálja? Annyi főzet van már SGS2-re, hogy már 3. oldalnál jár a fórum... Egy-egy rom között annyi különbség sincs, hogy megérdemeljen egy xda-s vagy pdafanclub-os külön topikot. Gondolom Bezke sem saját maga kreált 14 lockscreenjét akarta belegyúrni a rom-jába. Kicsit nevetségesnek tartom ezt a romolgatás témát, mert van egy pár fejlesztő, aki valóban fejleszt és programozik is, meg van egy jó pár, aki a fórumokon leírt dolgok alapján összedobja a sajátjának nevezett ROM-ját és máris nyit egy topikot neki. Senki se sértődjön meg ezen, de szerintem ez így van... WinMo-nál is így volt és nem hiszem, hogy ez androidon is más...

A témázgatás manapság sokkal bonyolultabb és összetettebb dolog, mert oda kreativitás is kell... Ja és ha megnézzük itt is a kékes árnyalatú témákat, szinte itt is mind egy kaptafára készült, szal itt is verhetné egy-két ember a mellét, hogy ellopta ez-az a több száz png-jét vagy ikonját... :-X :ima:

R2D20208

• Vendég
« Reply #106 Dátum: 2011, 12 16, 20:52:18 »
Nem azért, de itt nem mindenki ezt csinálja? Annyi főzet van már SGS2-re, hogy már 3. oldalnál jár a fórum... Egy-egy rom között annyi különbség sincs, hogy megérdemeljen egy xda-s vagy pdafanclub-os külön topikot. Gondolom Bezke sem saját maga kreált 14 lockscreenjét akarta belegyúrni a rom-jába. Kicsit nevetségesnek tartom ezt a romolgatás témát, mert van egy pár fejlesztő, aki valóban fejleszt és programozik is, meg van egy jó pár, aki a fórumokon leírt dolgok alapján összedobja a sajátjának nevezett ROM-ját és máris nyit egy topikot neki. Senki se sértődjön meg ezen, de szerintem ez így van... WinMo-nál is így volt és nem hiszem, hogy ez androidon is más...

A témázgatás manapság sokkal bonyolultabb és összetettebb dolog, mert oda kreativitás is kell... Ja és ha megnézzük itt is a kékes árnyalatú témákat, szinte itt is mind egy kaptafára készült, szal itt is verhetné egy-két ember a mellét, hogy ellopta ez-az a több száz png-jét vagy ikonját... :-X :ima:
Ezért lőtte le Bezke a projektet. Pont írta is a topickjában, Goa Settinset, és komplett a 14 Lockscreen projektet nyúlta le vki, amiről Bezke nem tudott. Másik 2 ROM is. Ebből egyet lezártak XDA-n, mert az még hozzárakta Check Kitchent is   :D Amúgy saját névre írni, átalakítani más ROM- ját, ha vki egy picit tudja csak a dolgot, nem nehéz. Átalakítom, ki-be teszek dolgokat, és van egy ROM-om. Sokan ezt csinálják. Akartam saját ROM-ot, és szerettem volna tanulni. De minek? Itt van kismillió. Használom. Dolgozzanak csak vele  :D Max betémázom ízlésem szerint és ennyi.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #107 Dátum: 2011, 12 16, 21:46:08 »
Abszolute igazatok van! :ok:

Tapatalk