hello mindenkinek
az lenne a kérdésem h milyen az lg optimus black? szóvla most akarok majd egyet venni mert eddig egy galaxy ace-em volt ,de lásssuk be sztem az lg odaveri az ace-t szerintetek is? am meg az lg-nek milyen a procija ujjab fajta vagy régebbi és mennnyire gyors a telo? jól futnak rajta az alkalmazások stb jobb game??
köszi
Szia!
A Samsung Galaxy Ace-nél mindenképpen magasabb kategóriában lévő készülék a Black. Nagyobb proci, RAM, a kijelzője sokkal fejlettebb technológiájú.
Nagyjából elégedett vagyok a sebességével, természetesen ne egy 2 magos gép teljesítményét várd tőle, de másrészről rendben van. A gyári launcher nálam akadt kicsit időnként, de amióta lecseréltem, megszűnt ez a probléma. Játékra nem nagyon használom, ezért erről számoljon be olyan, akinek ebben a kérdésben több a tapasztalata.
Összegzésképpen jó telefon, én megszerettem, a támogatottsága a gyártó felől nem az igazi, de egyéb szempontból teszi a dolgát. Nem élharcos a legújabb készülékek között, de a maga nemében helytálló.
Az más kérdés, hogy neked milyen szempontok a fontosak vásárláskor. Nézz utána a specifikációknak, menj el az üzletbe megnyomkodni, majd ezek után dönts, azt javaslom. Mert mindenkinek más tetszik, és mások az igényei.