0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Én benne vagyok Mikor jössz Debrecenbe?
Ó, nem-nem. Te gyere Budapestre. Itt biztos sokkal több gokartpálya közül tudunk választani!
Kizárt dolog! Most adjam meg a haza pálya előnyét? Idegenbe kell menni... Szeged messze van meg Mörfi otthon érezné magát... Várom a javaslatokat... Nyíregyen is tudok jót (Tudom az sem jó...)
Mert szerinted Nyíregyre nem járok minden hétvégén?
De csak buszozni jársz hozzánk
Az is ótó nem?
A múltkor láttalak is tűzálló overálban bukóval a fejeden... valahol a csukló környékén ültél
Frici drága, munka van! (a mostani avatarjaimat is ő csinálta ) Biztos a legtöbb hozzászólással érdemeltem ki
Azért a G+-on felvehettél volna...!
Megkésve bár, de megtörtént
Debrecen, Szeged, Nyíregyháza... egyre jobb! Igazából egyik városban sincs dolgom, nincs miért odautaznom... de ha megszervezitek a fuvart nekem, akkor benne vagyok. Különben úgy néz ki, csak ötlet marad.
Nem lehet neked kedveskedni... borzalmas
Engem se felejtsetek ki a gokartozásból! Jah és még valami: Nem sokára kinn lesz a cikk a találkozóról! Úgyhogy tessék nagy erőkkel várakozni rája!
Én már olvastam You are not allowed to view links. Register or Login
Ó, dehogynem. Könnyű, csak akarni kell... Nem is olyan rossz ez a Budapest, biztos sok részét nem láttad még, érdemes lenne feljönnöd.
Lehet viszont most hogy van munkám is necc sajnos
Én már mennék a következő talira. Akár decemberben...akár az elején...vagy akármikor.. Pesten...vagy nem...
Csatlakozom én is!
Függővé váltatok hivatalosan is!
Könnyű a jót megszokni.