0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Na én is itthon vagyok :-) Tök jó volt, sajnálhatja, aki nemjött. Persze a szokásos mindig szerencsések most is megnyerték az összes tombola nyereményt ekőlünk, de vígasztal a tudat, hogy csak pár számmal volt a mi tombolánk lemaradva az övéktől :-D
Pati épsségben itthoncsak egyszer kicst majdnem és egyszer majdnem nagyot a pályán
Jó volt ez a kecskeméti PFC Tali...Érdekes, hogy a 3 pesti kimaradt pesti létemre Na de mindegy is.. legközelebb már megpróbálok nyíltabb lenni felétek...
Ismét jó volt a buli és a társaság is!!! Este még autós játékot töltöttem le , ma pedig Smurfs' Village, ismét megfertőztek , de olyan jó játszani!!!
tegnap a párom iphone-jan meglátogattam a falumat de ujfent level egyrol indult. lehet azert mert nem a sajat apple id-mel voltam bejelentkezve...
Lényeg hogy hazaértél épségben Jó volt veletek ismét. Remélem még idén összefutunk egyszer
Csatlakoznék az előttem szólókhoz, nagyon jó volt a találkozó, már várom a következőt!
You are not allowed to view links. Register or Login
Micsoda képek... többször felsírtam
Köszönjük szépen a képeket!
ennyire rémesek lettek?
Pati gratula az Oszkárhoz!!! Melyik alakításodért kaptad ?! Nagyon jó.... Én a helyedben mától azt szorongatnám az avatarod-ban a droid helyett!!!
Frici drága, munka van! (a mostani avatarjaimat is ő csinálta ) Biztos a legtöbb hozzászólással érdemeltem ki
Na persze, nem elég hogy Oszkárt kapsz még mindent más csináljon meg neked