SanGingerAce 2.0
Romfrissítés:
Nem árt, ha frissítés előtt, visszaállítod gyári állapotba a készüléked, kiveszed a sim - és a bővítőkártyát.
Amikre szükség lesz:
-Kies: You are not allowed to view links.
Register or
Login- Samsung driver: (Xp-32bit)
You are not allowed to view links.
Register or
Login- Samsung driver (Windows 7/Vista):
Register or
Login(oldal közepe felé, van a letöltő link)
-Odin: You are not allowed to view links.
Register or
LoginPC újraindítás!
Ha rootolt a telefonod, akkor unroot!
Register or
LoginEzen az oldalon találhatók a szolgátatói/gyári romok. Frissítettem őket!
Frissítés a következő:
1.
Alap gyári 2.2.1-el frissítjük a telefonunkat:
OPS: Általad kiválasztott ROM mappájában lévő, "Cooper.." fájt kell beillesztened. (ha ez nincs mellékelve akkor innen tudjuk letölteni: You are not allowed to view links.
Register or
Login (a link a samfirmware.com-on van)
BOOT: Általad kiválasztott ROM mappájában lévő, "APBOOT.." fájt kell beillesztened.
PHONE: Általad kiválasztott ROM mappájában lévő, "MODEM.." fájt kell beillesztened.
PDA: Általad kiválasztott ROM mappájában lévő, "CODE.." fájt kell beillesztened.
CSC: Általad kiválasztott ROM mappájában lévő, "CSC.." fájt kell beillesztened.
2.
Utána mehet rá valamelyik gyári 2.3.3-as rom:
Itt egy .tar fájl lesz. Az Odinba bepipáljuk a bal oldalon található "one package" gombot. Így aktív lesz jobb oldalon alul található: "one package.
Ezt a .tar fájlt itt kell betallóznunk neki.
3.
Ezután jön a készüléken a 3gombos Downloading mód. Kikapcsoljuk a készüléket. Majd visszakapcsoláskor nyomva tartjuk a hangerő le + home gombot + bekapcsoló gombot, ameddig meg nem jelenik a "downloading" a képernyő közepén.
Csatlakoztatjuk a készüléket az adatkábellel a pchez.
Ha felismerte a gép, a készüléket, akkor nyomj a start gombra. ( sárgán jelzi a készüléket a kisebb rublikában a program.)
4.
Ha betöltött a készülék, még ne húzd le!
Várd meg, míg a "PASS" felirat megjelenik, ezután nyomj egy resetet az odin programban, majd válaszd le a készüléket.
Ha a konfigon túl vagy, nem árt egy restart a telefonodnak
Ha készen vagy, a telefonban nem árt, a frissítés után és gyári beállítások visszaállítását elvégezni.
Majd a recovery-ben egy system reboot-ot nyomni. (Bekapcsolást követően a home+bekapcsoló gombot nyomva tartjuk,amíg elő nem jön a system recovery. Majd a system reboot-ot indítjuk a home gombbal)
Ezzel Froyo van a készülékeden.
Ha mindennel kész vagy ( ne aggódj android.phone hiba fogad miután újraindult a készülék). Menj be a beállításokba és csinálj egy "gyári beállítások visszaállítását"
5.
Ha meg vagy mindennel. Jöhet az XXKPH rom. Ez az alapja a SanGingerAce-nek.
Ezt itt éred el: You are not allowed to view links.
Register or
LoginA menet ugyanaz mint a 2.2.1-nél de azért beillesztem ide is:
OPS: Általad kiválasztott ROM mappájában lévő, "Cooper.." fájt kell beillesztened. (ha ez nincs mellékelve akkor innen tudjuk letölteni: You are not allowed to view links.
Register or
Login (a link a samfirmware.com-on van)
BOOT: Általad kiválasztott ROM mappájában lévő, "APBOOT.." fájt kell beillesztened.
PHONE: Általad kiválasztott ROM mappájában lévő, "MODEM.." fájt kell beillesztened.
PDA: Általad kiválasztott ROM mappájában lévő, "CODE.." fájt kell beillesztened.
CSC: Általad kiválasztott ROM mappájában lévő, "CSC.." fájt kell beillesztened.
6.
Ezután jön a készüléken a 3gombos Downloading mód. Kikapcsoljuk a készüléket. Majd visszakapcsoláskor nyomva tartjuk a hangerő le + home gombot + bekapcsoló gombot, ameddig meg nem jelenik a "downloading" a képernyő közepén.
Csatlakoztatjuk a készüléket az adatkábellel a pchez.
Ha felismerte a gép, a készüléket, akkor nyomj a start gombra. ( sárgán jelzi a készüléket a kisebb rublikában a program.)
7.
Ha betöltött a készülék, még ne húzd le!
Várd meg, míg a "PASS" felirat megjelenik, ezután nyomj egy resetet az odin programban, majd válaszd le a készüléket.
Ha a konfigon túl vagy, nem árt egy restart a telefonodnak
Ha készen vagy, a telefonban nem árt, a frissítés után és gyári beállítások visszaállítását elvégezni.
Majd a recovery-ben egy system reboot-ot nyomni. (Bekapcsolást követően a home+bekapcsoló gombot nyomva tartjuk,amíg elő nem jön a system recovery. Majd a system reboot-ot indítjuk a home gombbal)
8.
Ha végzett, ugyanúgy a gyári visszállításokat meg kell csinálni!
9.
Most jön a "neheze"!
SanGingerAce 2.0 ROM
- Deodex+Root
- KPH ROM-on alapul
- CF root 3.7 b80 + kibővített kikapcsolás-menü + crt animáció
- Rtl fix (helyesen mutatja a perzsa/arab szavakat
- Új perzsa/arab betűket támogató billentyűzet
- Buborékok indítóanimáció
- Ram teljesítménye növelve
- Néhány új csengőhang + a fő csengőhang cserélve (Apaci-ra)
- NexusGlow téma alkalmazva + új akksi jelzés + új értesítési sáv
- Új betűtípus
- A régi Market
- TWLauncher cserélve goLauncher(ingyenes)re
- Összes Google program eltávolítva, kivéve a Market-et
- 139 MB szabad hely
- A legtöbb pontot elért ROM (1900 pont)
- Saját téma túlgörgetési világítás
- Fekete átlátszó értesítési sáv
- Egyéni értesítési sáv és kikapcsolás menü ikon
- Változtatott képernyőzár
- Alapértelmezetten angol nyelvvel indul a telefon
- Engedélyezett dlvr jelentés
- Alapértelmezett perzsa/arab billentyűzet
Rádugod usb módba a telefont a pc-re. Letöltöd és felmásolod ezeket a fájlokat az sd kártya gyökerébe. Így tömörítve! Ne tömörítsd ki!
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
LoginA lényeg az-az, hogy minden telepítés után újra kell indítani a készülékünket!
Ha végzett válaszd le a készüléket.
Kapcsold ki!
Recoveryben flashelni kell ezeket a fájlokat. Még pedig úgy, ahogy bekapcsoljuk a telefont nyomva tartjuk a home+bekapcsoló gombot. Ha betöltött először a home gombról vegyük le az ujjunk, különben újraindul a készülékünk, mert a "system reboot".
Ha előttünk van a Recovery:
1. Hangerőgombokkal kiválasztjuk az "intall zip from sdcard" opciót. Home gombbal bemegyünk.
2. Choose zip from sdcard + Home
3.itt kiválasztjuk a CWM- :ClockWorkMod-ot + home.
4. Yes - install ClockWorkMod +home
Ezzel fel is telepíti. Ha kész a vissza nyíllal addig megyünk vissza míg nem a "system reboot" van előttünk. Arra kattintunk így újra indul a készülék. Miután
betöltött kapcsoljuk ki újra.
Újra Recovery:
1. Hangerőgombokkal kiválasztjuk az "intall zip from sdcard" opciót. Home gombbal bemegyünk.
2. Choose zip from sdcard + Home
3.itt kiválasztjuk a SanGingerAce 2.0.zip-et
4. Yes - install SanGingerAce
Ezzel fel is telepíti. Ha kész a vissza nyíllal addig megyünk vissza míg nem a "system reboot" van előttünk. Arra kattintunk így újra indul a készülék. Miután betöltött kapcsoljuk ki újra.
Majd újra Recovery
1. mounts and storage menüpont alatt mountolni kell a "/system" és a "/data" partíciókat. Ami annyit tesz, hogy arra a system/ data-ra kell kattintani ami előtt "mount" van.
Ha végeztünk a vissza gombbal visszalépünk az elejére.
2. Hangerőgombokkal kiválasztjuk az "intall zip from sdcard" opciót. Home gombbal bemegyünk.
3. Choose zip from sdcard + Home
4. itt kiválasztjuk a statusbar.mod.dav.7.zip-et.
5. Yes - install SanGingerAce
6. Újra a vissza gombbal az elejére. Majd "system reboot".
Ha betöltött a telefon nyomj egy sima újraindítást is!
Ezzel sikerül a telepítés
Lesz pár új funkció, amivel gyorsítani is tudod a készüléked.
Lesz egy parancsikon a többi között ez pedig a: "Tweaks" Ebben a programban és mindenhova pipákat tettem, alul lesz egy "apply changes" ez után újraindítja a készüléket.
A beállítások/kijelzőnél/animációnál/ elég ha a bizonyos animációkat beállítod. Ezzel lesz crt kikapcsolás, mint a régi tvk-nél
Ezzel nálam perpillanat 1349-et ér el a Quadrant.
SanGingerAce 3.2-at nem próbáltam. Ezt kizárólag akkor tedd fel, ha már az előző leírásban lévőket megcsináltad!
A telepítés lényege ugyanez.
Itt a link hozzá: You are not allowed to view links.
Register or
LoginAmi a lényeg, hogy itt más rom/másik program.
De ugyanazok kellenek hozzá, és ugyanazzal a beállítással.
CWM: You are not allowed to view links.
Register or
LoginXXKPH-rom: You are not allowed to view links.
Register or
LoginXWKPN-rom: You are not allowed to view links.
Register or
LoginA hozzátartozó SanGingerAce fájlok:
XXKPH: You are not allowed to view links.
Register or
Login (pass:samfirmware.com)
XwKPN: You are not allowed to view links.
Register or
Login (pass:samfirmware.com)
S ugyanúgy:
1. feltelepíted a tetszőleges romot XXKPH vagy XWKPN ha felment,
2. Gyári beállítások visszaállítása
3. Usbmódba felmásolod az sd kártya gyökerébe a: ClockWorkMod-ot és a SanGinger3.2-t kicsomagolás nélkül!
4. Recovery-ben Mount & Storage: Mount-olod a system beállítás.
5. Recoveryben flash-elsz, az előzőekben leírtak szerint. előszőr a CMW-ot. Ha kész "system reboot"
6. Újra Recovery: install zip from sdcard/chose zip from sdcard kiválasztod a SanGinger3.2-t ahogy a 2.0-nál, ezt is úgy kell elindítani/installálni.
7. "System reboot"
8. Telefon betöltése után újra kell indítani!
S ennyi.