2024, 11 26, 21:34:44
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy S PLUS általános beszélgetés  (Megtekintve 288957 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Monk

• Vendég
Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #800 Dátum: 2012, 07 09, 21:24:36 »
Szép lassan azért eszembe jut az egész pénteki T-Mobile-os látogatásom :)

Várható, hogy kapunk új szoftvert, csak át kell mennie a szigorú ;) T-Com-os minőség ellenőrzésem, illetve meg kell felelnie néhány speciális követelménynek, mint pl. alkalmasnak kell lennie a mobil tv-hez, stb. Igaz azt mondták a szervizben, hogy szinte minden frissítésre azonnal reagálnak, de erre megmutattam a jelenlegi szoftver verzió számát illetve a kiadási dátumot. Több, mint egy éves reakció idő? Hm... Egy közúti közlekedési balesetnél 1 másodperces észlelési-cselekvési késedelem életekbe kerül(het). Igaz itt nem, de azért elég gáz ez a reagálási vagy nem reagálási idő. (Bocs a kis kitérőért!)
El tudom képzelni mennyire örülhetnek a Samu-nál, hogy T-ék visszadobálják a "tehetségtelen" szoftverfejlesztőik munkáját! Egy év alatt nem képesek összehozni egy megfelelő T-s szoftvert. Ejnye! Mellesleg mondta az ember, hogy nagyon jó a kapcsolatuk a gyártókkal. Azt viszont nem, hogy a gyártóknak milyen a T-Mobile-lal.
Összefoglalva a lényeg, hogy lesz új T-Mobile-os szoftver csak időben reagáljuk le ;)

Nem elérhető tazvagyok

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: sgs+
  • PDA ROM: origi
« Reply #801 Dátum: 2012, 07 10, 09:44:08 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Olvass vissza úgy a lap tetejétől, szinte mindenkinek ezt csinálta kevés kivétellel. A hibaelhárítást is megtalálod valamelyik hozzászólásban, de a legegyszerűbb, ha frissíted! A pénteki állapot szerint amire nekem frissített az a 3.4.7-es verzió. Mondjuk nekem előtte is működött és azóta is müxik!

Szerencsére sikerült sokkal egyszerűbben megoldanom.
Eltávolítottam a Play frissítést, visszaállt az alap market, majd az befrissítette a legújabb Play-t, és azzal már minden működik.
10mp volt kb a művelet. :)

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Igo Primo
  • PDA: I9001 XXKPL
  • PDA ROM: 4.1.2
Re: Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #802 Dátum: 2012, 07 10, 11:43:01 »
Szerencsére sikerült sokkal egyszerűbben megoldanom.
Eltávolítottam a Play frissítést, visszaállt az alap market, majd az befrissítette a legújabb Play-t, és azzal már minden működik.
10mp volt kb a művelet. :)
igen és majd megint lefrissit és megint szar lesz

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről

Nem elérhető tazvagyok

• PFC Fan
« Reply #803 Dátum: 2012, 07 10, 11:44:50 »

Jajj ne. Akkor mit javasolsz? Ha újra rakom a BroodRom RC5-öt, akkor nem ugyanaz a market lesz rajta, amit a play uninstalljával kaptam?

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Igo Primo
  • PDA: I9001 XXKPL
  • PDA ROM: 4.1.2
Re: Re: Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #804 Dátum: 2012, 07 10, 15:13:58 »
Jajj ne. Akkor mit javasolsz? Ha újra rakom a BroodRom RC5-öt, akkor nem ugyanaz a market lesz rajta, amit a play uninstalljával kaptam?
de. Javasolni? Semmit. Figyeljél hogy 3.4.7 verziójú play legyen a telón. kb 4-5 napja nekem is ez volt a gondom a szemét mindig frissítette, magát most már valamiért nem teszi azóta jó :-)

Monk

• Vendég
« Reply #805 Dátum: 2012, 07 10, 20:13:08 »

Most írta, hogy a legfrissebb van a telóján, az pedig a 3.4.7-es, így biztos, hogy nem fog neki mostanában frissíteni.
Pénteken frissített nekem is, azóta pedig biztos nem jött ki belőle újabb verzió. Ami nem is biztos, hogy a legújabb, hiszen a 3.5.19-nél tartottunk, ennek meg 3.4.7-es a verzió száma.

Nem elérhető tazvagyok

• PFC Fan
« Reply #806 Dátum: 2012, 07 10, 23:38:23 »
Most írta, hogy a legfrissebb van a telóján, az pedig a 3.4.7-es, így biztos, hogy nem fog neki mostanában frissíteni.
Pénteken frissített nekem is, azóta pedig biztos nem jött ki belőle újabb verzió. Ami nem is biztos, hogy a legújabb, hiszen a 3.5.19-nél tartottunk, ennek meg 3.4.7-es a verzió száma.

Igen, 3.4.7. Pöpecül megy. ;)

Nem elérhető Lacka89

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S GT-I9001
  • PDA ROM: I9001XXKQB
« Reply #807 Dátum: 2012, 07 11, 17:49:52 »
Hello

A minap bent voltam az Alleban a Samsung szaküzletben. Kérdeztem a csókát h ha rootolom a készüléket vissza tudom e úgy állítani h még garanciális legyen erre ő azt válaszolta h úgy nem tudom megtenni h ők ne vegyék ezt észre :S De gondolom ha nem ebből adódik a probléma akkor emiatt még az adott problémát garanciálisan meg kéne csinálniuk nem? pl.: elromlik egy gomb vagy a kamera stb...!?

Nem elérhető nl32

• DOUBLE CLUB
  • PDA: SGS Plus, SGS Advance
  • PDA ROM: 2.3.6, 4.1.2
« Reply #808 Dátum: 2012, 07 11, 18:59:05 »
Hello

A minap bent voltam az Alleban a Samsung szaküzletben. Kérdeztem a csókát h ha rootolom a készüléket vissza tudom e úgy állítani h még garanciális legyen erre ő azt válaszolta h úgy nem tudom megtenni h ők ne vegyék ezt észre :S De gondolom ha nem ebből adódik a probléma akkor emiatt még az adott problémát garanciálisan meg kéne csinálniuk nem? pl.: elromlik egy gomb vagy a kamera stb...!?
Meg kell, hogy csinálják, mert a software és a hardver nem egy dolog.

Nem elérhető bucsok

• TOPIKGAZDA
  • A Tag!
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: SGS Plus
  • PDA ROM: Cyanogenmod 7.2
« Reply #809 Dátum: 2012, 07 11, 19:23:50 »
Hello

Naná hogy ezt mondta, nem hiszem hogy szeretik ha babrálva van a teló. :DDD

Másrészt unroot után nem egy eset volt hogy simán megcsinálták.
"Lényemből őrült sikoly árad szét mindenfelé...
Már látom magam.
Kívülről az idő által szétcincálva..."

Monk

• Vendég
« Reply #810 Dátum: 2012, 07 11, 23:01:55 »
Meg kell, hogy csinálják, mert a software és a hardver nem egy dolog.

A garancia az egész készülékre szól nem pedig hardverre vagy szoftverre!!
Ha az illetéktelen beavatkozás (root-olás) garancia vesztéssel jár, tök mind1, hogy
hardveres, vagy szoftveres hibával viszed be a készüléket! Az Odinnal otthon frissítés is
gari vesztéssel jár!
Ezen kívül a tartozékokra van külön garancia, így, ha pl. a fülesed meghibásodik mindegy, hogy root-olt-e a készülék vagy sem, mivel nem a készüléket érinti!

Nem elérhető dodoroli

• PFC Fan
« Reply #811 Dátum: 2012, 07 15, 07:06:31 »
Sziasztok!
Valaki tud e olyan naptár alkalmazást ami mutatja a neveket?

Nem elérhető focuskoma

• PDA: LG 4X HD
« Reply #812 Dátum: 2012, 07 15, 11:13:34 »
Sziasztok!

2 hónapja vásároltam egy Galaxy S plust. Bármilyen főzött romot teszek rá, bizonyos idő után magától kikapcsol. Természetesen mindig visszavettem az órajelet. A gyári rommal viszont működik rendesen. De ha felrakok egy bizonyos programot: Widgetsoid, akkor a gyári rom is mindig kikapcsol. Mit gondoltok, ennek a készüléknek valami hardveres baja lehet, vagy csak valami beállítást kéne megváltoztatni?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #813 Dátum: 2012, 07 15, 11:38:54 »
Sziasztok!

2 hónapja vásároltam egy Galaxy S plust. Bármilyen főzött romot teszek rá, bizonyos idő után magától kikapcsol. Természetesen mindig visszavettem az órajelet. A gyári rommal viszont működik rendesen. De ha felrakok egy bizonyos programot: Widgetsoid, akkor a gyári rom is mindig kikapcsol. Mit gondoltok, ennek a készüléknek valami hardveres baja lehet, vagy csak valami beállítást kéne megváltoztatni?

és ha hanyagolnád a Widgetsoid-ot?

Nem elérhető focuskoma

• PDA: LG 4X HD
« Reply #814 Dátum: 2012, 07 15, 16:30:54 »
és ha hanyagolnád a Widgetsoid-ot?

Az az igazság, hogy a gyári rom egy nagy rakás kaki. :) A CM7 tetszett a legjobban, de amíg nem javítják ki azt a hívás közbeni hangerő állítást, addig nem használom. A Moon rom tetszett még nagyon. Próbáltam pár kernelt is külön felrakni, de mindegyiknél kikapcsolt a telefon. Szóval az egy dolog, hogy hanyagolom a Widgetsoidot, de egyik főzött rom sem megy rajta rendesen. Van esetleg ötleted mi okozhatja?

Monk

• Vendég
« Reply #815 Dátum: 2012, 07 15, 21:03:41 »
Sziasztok!
Valaki tud e olyan naptár alkalmazást ami mutatja a neveket?

Konkrét naptárat keresel amibe integrálva vannak a névnapok, vagy névnap alkalmazást, amely naptárszerűen, azaz dátumozva, naponként mutatja pl. widget formájában a névnapokat?

Az előbbi kategóriához: az S hármason futó ICS-ben már ilyen van, a marketen nem találtam ilyet (lehet, hogy csak én vagyok béna)!

Az utóbbi kategóriához néhány link a marketről:

You are not allowed to view links. Register or Login.

Nem elérhető dodoroli

• PFC Fan
« Reply #816 Dátum: 2012, 07 16, 07:02:11 »
Konkrét naptárat keresel amibe integrálva vannak a névnapok, vagy névnap alkalmazást, amely naptárszerűen, azaz dátumozva, naponként mutatja pl. widget formájában a névnapokat?

Az előbbi kategóriához: az S hármason futó ICS-ben már ilyen van, a marketen nem találtam ilyet (lehet, hogy csak én vagyok béna)!

Az utóbbi kategóriához néhány link a marketről:

You are not allowed to view links. Register or Login.
Köszönöm a válaszod!
Az előbbi kategória érdekelne amibe bele vannak integrálva a nevek mint az S3-ba!
Kösze!

Nem elérhető mcpeet10

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S Plus
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus
  • PDA ROM: CM10 by Ivendor Release 2.5 + CastagnaIT v11.0
« Reply #817 Dátum: 2012, 07 16, 14:00:38 »
Sziasztok!

Galaxy S Plusommal olyan gond van, hogy nem mindig ismeri fel se a belső se a külső memóriát! Nem tudom valaki tapasztalt-e már ilyet, de aki tud az segítsen!
Próbáltam romot cserélni, gyárit és főzöttet is felraktam, próbáltam formázni a belsőt, és a memóriakártyát is, de semmi.
Amint felrakom a romot működik, de első újraindításnál már nem ismeri fel egyiket se, sőt valamikor még többszöri újraindításnál sem.

Olvastam olyat, hogy ODINnal vagy valamivel sikerülhet elrontanom azt, hogy ne ismerje fel a külsőt, de ebben nem vagyok biztos...

Lehet ebből szerviz lesz?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Monk

• Vendég
« Reply #818 Dátum: 2012, 07 16, 19:21:22 »
Köszönöm a válaszod!
Az előbbi kategória érdekelne amibe bele vannak integrálva a nevek mint az S3-ba!
Kösze!

Nincs mit, ezért vagyunk :)!
Működés közben láttam a T-Mobile-nál az SIII-at, nekem tetszett az integrált névnap a naptárban!
Egy ilyen naptár app-ot valamelyik programozó készíthetne nekünk is :)

Nem elérhető kashuk

• PFC Fan
  • PDA: Honor 8x
« Reply #819 Dátum: 2012, 07 16, 19:38:09 »
sziasztok! Létezik olyan apk mint a galaxy s-re a woodoo? És van már müködö ICS Cyagenmodban vagy másban amin a kamera is müszik?

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #820 Dátum: 2012, 07 17, 09:04:41 »
sziasztok! Létezik olyan apk mint a galaxy s-re a woodoo? És van már müködö ICS Cyagenmodban vagy másban amin a kamera is müszik?

Szia,

Galaxy S-s Woodoo louder-re gondolsz? Ha igen, akkor azt mondom, hogy nincs. Jobban mondva én még nem találtam. :(

Bár mostanság nem volt annyi időm XDA-n olvasgatni, de 100%-ban ICS alapú müködő rom-ról még nem tudok.
Cyagenmod-tól eltérő ICS alapokra épülő rom-oknál is a kamera ami nem igazán akar működik.
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető nl32

• DOUBLE CLUB
  • PDA: SGS Plus, SGS Advance
  • PDA ROM: 2.3.6, 4.1.2
« Reply #821 Dátum: 2012, 07 17, 10:18:03 »
Nincs mit, ezért vagyunk :)!
Működés közben láttam a T-Mobile-nál az SIII-at, nekem tetszett az integrált névnap a naptárban!
Egy ilyen naptár app-ot valamelyik programozó készíthetne nekünk is :)
Lehet valamit félreértettem, de ez benne van alapból a google naptár részében. Ha belementek a naptárba van olyan bal oldalt, hogy Más naptárak, akkor az alatt lesznek a névnapok és ünnepnapok. Ha nem ez volt a kérdés, akkor bocs...

Monk

• Vendég
« Reply #822 Dátum: 2012, 07 17, 22:22:34 »
Lehet valamit félreértettem, de ez benne van alapból a google naptár részében. Ha belementek a naptárba van olyan bal oldalt, hogy Más naptárak, akkor az alatt lesznek a névnapok és ünnepnapok. Ha nem ez volt a kérdés, akkor bocs...

Alkalmazást keresett dodoroli ami telepíthető. Ettől függetlenül köszi a hozzászólást, számomra újdonságot írtál, mivel nem nagyon használom a Chrome-on kívül a Google-t
Viszont ezzel kapcsolatban egy kérdés: amit írtál szinkronizálással megjeleníthető a telefonban lévő naptár felületén is?

Monk

• Vendég
« Reply #823 Dátum: 2012, 07 17, 22:38:37 »

Elgondolkodtattál. Lehet, hogy amit én Láttam SIII-at annak a naptárja szinkronizálva volt a Google naptárral és azért jelentek meg a névnapok? :hmm: Vagy eleve megjelennek a névnapok? Nem lenne jó félre informálni dodorolit :(

Nem elérhető szergej973

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo
  • PDA: Sony Xperia M2
  • PDA ROM: [ROM] Xperia Z5 STYLE 4.6 (LOCKED / UNLOCKED BL)
« Reply #824 Dátum: 2012, 07 18, 11:43:05 »
Elgondolkodtattál. Lehet, hogy amit én Láttam SIII-at annak a naptárja szinkronizálva volt a Google naptárral és azért jelentek meg a névnapok? :hmm: Vagy eleve megjelennek a névnapok? Nem lenne jó félre informálni dodorolit :(

Monk!
Mivel szöget ütött a fejembe a gondod,ezért kísérleteztem.Nekem tetszik,míg nem lesz apk-ban.