2024, 11 27, 17:41:11
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy S PLUS általános beszélgetés  (Megtekintve 289041 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Zsocy155

• Nem: Férfi
  • PDA: Huawei P10 Lite
  • PDA ROM: WAS-LX1C02B114
Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #350 Dátum: 2012, 02 01, 20:38:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hejj hej!

Kezdő vagyok így csak türelemmel velem! :P

1.Kérdés: 2.3.3. van a picimen, szeretném frissíteni. Mit ajánlotok hogyan tegyem? 1x sikerült Samsung Kiessel szétb@/nom a telcsim még1x nem szeretném. Ez a WIFI szoftverfrissítés működhet?

2. Tesómnak nem Plusa van hanem SGS, amit javasoltok módszert, nála is működhet? (mondjuk a fáradságot még nem vettem, hogy utánanézzek mi arra a legújabb fw.)

Szia!
A wifi-s rom frissítést nem ismerem, de én nem próbálkoznék vele.
Szerintem a rom-frissítést a You are not allowed to view links. Register or Login oldalon leírtak szerint csináld.
A tesód SGS-ét pedig az SGS fórum romfrissítés részében leírtak szerint.
Ha esetleg elakadnál akkor itt is ott is szívesen segítenek.

Nagyon szépen köszi az első kérdésemre a válaszokat!

Nem elérhető conrad16

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus
  • PDA ROM: 2.3.3
« Reply #351 Dátum: 2012, 02 01, 21:41:14 »
Hali ajánlanátok pár jó ROMOT illetve kernelt is? Mindent meghalgatnék!
Üdv! Akk tud segiteni a telepitésükben annak külön örülnék!

Nem elérhető mrwong

• PFC Fan
  • PDA ROM: majd megnézem
« Reply #352 Dátum: 2012, 02 02, 10:06:58 »
Szia!
A wifi-s rom frissítést nem ismerem, de én nem próbálkoznék vele.
Szerintem a rom-frissítést a You are not allowed to view links. Register or Login oldalon leírtak szerint csináld.
A tesód SGS-ét pedig az SGS fórum romfrissítés részében leírtak szerint.
Ha esetleg elakadnál akkor itt is ott is szívesen segítenek.

Nagyon szépen köszi az első kérdésemre a válaszokat!

köszi a segítséged, beleásom magam!

Nem elérhető mrwong

• PFC Fan
  • PDA ROM: majd megnézem
« Reply #353 Dátum: 2012, 02 03, 14:20:29 »
Nálatok nem általános jelenség, hogy billentyűzár feloldása után (aktív wifi kapcsolat esetén) kell 3-4 másodperc míg nem akadozva fut a Plus? Kis progi segítségével állítgatom, hogy ne zárjon le a billentyű miden "görbe fánál", de mikor bekapcsol a képernyő akkor is kell neki 2-3 másodperc...
Sok lehet rajt a szemét, appból nincs agyontolva az biztos.  :(

Nem elérhető hunsyrus

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s plus
  • PDA ROM: I9001XXKF8
« Reply #354 Dátum: 2012, 02 06, 13:03:34 »
Üdvözlet. Feltettem a broodRom rc2-t. Ügyes okos gyors, de pár rendszer program hiányzik. És egy pár kellene. Ami nagyon hiányzik az a gtalk. Szedtem már le apk.ba de azt írja ki mindig hogy nincs települve. Esetleg valami ötlete nincs valakinek??  Köszönöm előre is

Küldve az én GT-I9001-emről Tapatalk használatával.

Nem elérhető Crvsh3R

• PFC Fan
  • PDA: Sony Xperia SP
  • PDA ROM: 4.1.2 (stock)
« Reply #355 Dátum: 2012, 02 10, 15:28:01 »
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. A héten vásároltam egy ilyen készüléket. Új nekem az Android rendszer, előtte Blackberry-s voltam. Szeretném frissíteni hivatalos úton a készülékem szoftverét (via Kies), de sehogy sem tudom rávenni, hogy csatlakozzon. Tudna valaki segíteni? A telefon T-Mobile függő és nem szeretném a 2 év garit bukni.

Nem elérhető Zsocy155

• PDA: Huawei P10 Lite
  • PDA ROM: WAS-LX1C02B114
« Reply #356 Dátum: 2012, 02 10, 20:57:21 »
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. A héten vásároltam egy ilyen készüléket. Új nekem az Android rendszer, előtte Blackberry-s voltam. Szeretném frissíteni hivatalos úton a készülékem szoftverét (via Kies), de sehogy sem tudom rávenni, hogy csatlakozzon. Tudna valaki segíteni? A telefon T-Mobile függő és nem szeretném a 2 év garit bukni.

Helló!
A kies-t felejtsd el, nem egy S Plus-t már hazavágott rom frissítés közben.
Ha hivatalosan biztosra akarsz menni, akkor vidd be a T-Mobil-hoz. Ott fél óra alatt frissítik.

Nem elérhető Crvsh3R

• PFC Fan
« Reply #357 Dátum: 2012, 02 11, 10:12:25 »
Helló!
A kies-t felejtsd el, nem egy S Plus-t már hazavágott rom frissítés közben.
Ha hivatalosan biztosra akarsz menni, akkor vidd be a T-Mobil-hoz. Ott fél óra alatt frissítik.

Kösz!

Ezeket én mind értem, mentésre/szinkronizálásra MyPhoneExplorer-t fogom használni, régen SE telefonjaimnál is bevált, csak legalább azt meg tudnám nézni, hogy van-e frissebb szoftver a telefonra (T-Mobile). Amikor megvettem, akkor direkt rákérdeztem a szervizes srácra a T-Pontban, de nem tudta megmondani, hogy van-e frissebb nekik. Kies nem megy, azzal nem tudom megnézni. Gondoltam, hogy akkor telefonon keresztül lekérdezem, de ott meg nem enged regisztrálni Samsung fiókot. Próbáltam a neten keresztül is regelni neki egyet, de regisztrációnál azt írja, hogy valaki regisztrált már az e-mail címemmel, de ha le akarom hozzá kérni a jelszót, arra meg azt írja, hogy nincs ilyen regisztrált e-mail cím náluk. Mostmár csak azt szeretném tudni, hogy hogyan tudom megnézni, hogy van-e frissebb, mert ebben a hóban nem gyalogolnék a város másik végébe fölöslegen. 2.3.5 jó lenne, azt olvastam róla, hogy jobb az energiagazdálkodása.

Nem elérhető bucsok

• TOPIKGAZDA
  • A Tag!
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: SGS Plus
  • PDA ROM: Cyanogenmod 7.2
« Reply #358 Dátum: 2012, 02 11, 13:28:44 »
Kösz!

Ezeket én mind értem, mentésre/szinkronizálásra MyPhoneExplorer-t fogom használni, régen SE telefonjaimnál is bevált, csak legalább azt meg tudnám nézni, hogy van-e frissebb szoftver a telefonra (T-Mobile). Amikor megvettem, akkor direkt rákérdeztem a szervizes srácra a T-Pontban, de nem tudta megmondani, hogy van-e frissebb nekik. Kies nem megy, azzal nem tudom megnézni. Gondoltam, hogy akkor telefonon keresztül lekérdezem, de ott meg nem enged regisztrálni Samsung fiókot. Próbáltam a neten keresztül is regelni neki egyet, de regisztrációnál azt írja, hogy valaki regisztrált már az e-mail címemmel, de ha le akarom hozzá kérni a jelszót, arra meg azt írja, hogy nincs ilyen regisztrált e-mail cím náluk. Mostmár csak azt szeretném tudni, hogy hogyan tudom megnézni, hogy van-e frissebb, mert ebben a hóban nem gyalogolnék a város másik végébe fölöslegen. 2.3.5 jó lenne, azt olvastam róla, hogy jobb az energiagazdálkodása.

2.3.5  a legfrissebb update kis hazánkban.  Viszont  a gyári rom-okkal nem igazán fogod kihozni  a max-ot a készülékből. Valamit- valamiért. ;-)
"Lényemből őrült sikoly árad szét mindenfelé...
Már látom magam.
Kívülről az idő által szétcincálva..."

Nem elérhető Crvsh3R

• PFC Fan
« Reply #359 Dátum: 2012, 02 12, 18:14:51 »
Valaki tudna nekem ajánlani programot biztonsági mentéshez? Olyan kellene, ami nem igényel rootolást. Köszönöm!

Nem elérhető surgery

• PDA: samsung i9000
  • PDA ROM: i9000xwjs7
« Reply #360 Dátum: 2012, 02 15, 13:02:49 »
Sziasztok valaki tud nekem segíteni tegnap óta boldog sgs plusz tulaj vagyok nekem elég halk a telefon valahol fel lehet ezt húzni a rendszerbe vagy valami programmal esetleg meg lehet oldani hogy hangosabb legyen minden téren?

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #361 Dátum: 2012, 02 15, 13:28:31 »
Sziasztok valaki tud nekem segíteni tegnap óta boldog sgs plusz tulaj vagyok nekem elég halk a telefon valahol fel lehet ezt húzni a rendszerbe vagy valami programmal esetleg meg lehet oldani hogy hangosabb legyen minden téren?

Szia,

Volume+:

Én ezt haszálom. A free verzió csak 4 egységet enged hangosítani, de a teljes már 8 egységet. Tudod külön a fülest, külön a telefont is hangosítani vele.
Egyszerű használni. Root kell hozzá

Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Monk

• Vendég
« Reply #362 Dátum: 2012, 02 15, 17:25:48 »
Sziasztok!

A 2.3.3-as Gingerbread-del kapcsolatban kérdeznék. Tapasztalta-e valaki közületek a következőt? Beállítások-A telefon névjegye-Állapotnál az üzemidőt 1-2 napig rendesen számolja, majd átvált. Jelenleg 351943 óránál tartok, amihez pontosan illik az akkumulátor használatnál szintén ugyanígy ("hibásan") jelzett 14663 nap. Ez 40-41 év, ennyi ideje a Samsung nincs is Magyarországon. Feltételezem, hogy szoftverhiba, csak nem tudom, hogy érdemes-e ezzel a jelenséggel elballagni a T-Mobile-ba, vagy a Samsunk szervizbe? Segít-e, ha újrahúzzák a gyári ROM-ot?
Megjegyzem nem egy olyan hiba, mely után azonnal a pszichiáterek szaknévsorát kezdtem el bújni, de nekem hasznos információ, ha elfelejtem mikor töltöttem fel a telót.
Gondolkodtam a ROM frissítésen is, csak, mint mások én sem szívesen buknám a 2 év + 2 hó garit, ha nem muszáj.

Nem elérhető drgyurci

• PDA: Samsung Galaxy Ace
  • PDA ROM: Android 2.2.1
« Reply #363 Dátum: 2012, 02 19, 08:09:03 »
Sziasztok!

Pár napja vettem egy vadi új készüléket, 2.3.5 van rajta. Ha kicsit is nyúzom akkor már kb egy napig sem bírja az aksi, amúgy készenlétben jó, ha másfél napot kibír. Feltételezem, nem a task killer fogyasztja le így... Nem tudtok esetleg mondani pár dolgot, amit jegelni lehet titanium backuppal rajta, vagy vmi beállítást, amit esetleg kifelejtettem? A teszteken azt írták, jobb esetben bírja 2 napig is az üzemidő, de ilyen rövidre azért nem számítottam.
Köszi szépen előre is!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #364 Dátum: 2012, 02 19, 08:15:44 »
Sziasztok!

Pár napja vettem egy vadi új készüléket, 2.3.5 van rajta. Ha kicsit is nyúzom akkor már kb egy napig sem bírja az aksi, amúgy készenlétben jó, ha másfél napot kibír. Feltételezem, nem a task killer fogyasztja le így... Nem tudtok esetleg mondani pár dolgot, amit jegelni lehet titanium backuppal rajta, vagy vmi beállítást, amit esetleg kifelejtettem? A teszteken azt írták, jobb esetben bírja 2 napig is az üzemidő, de ilyen rövidre azért nem számítottam.
Köszi szépen előre is!

a task killer épp tudja szivni,,,ha rosszul van beállitva,és bezárogat mindent,,,amit nem kéne,és az állandoan újra megnyillik,,,,fagyaszthatsz amit akarsz és nem használod,,,1 körben a googlemapst ajánlom :D
meg a task,leszedését. felesleges,,,,plusz market cpu spy,,,,megnézed tud e deep sleep-ben lenni,,,azaz alszik e téylegesen a telod kikapcsolt kijelzövel.

Nem elérhető drgyurci

« Reply #365 Dátum: 2012, 02 19, 08:41:39 »
a task killer épp tudja szivni,,,ha rosszul van beállitva,és bezárogat mindent,,,amit nem kéne,és az állandoan újra megnyillik,,,,fagyaszthatsz amit akarsz és nem használod,,,1 körben a googlemapst ajánlom :D
meg a task,leszedését. felesleges,,,,plusz market cpu spy,,,,megnézed tud e deep sleep-ben lenni,,,azaz alszik e téylegesen a telod kikapcsolt kijelzövel.

Köszi! Hát, akkor leszedem a task killert és megnézem úgy. Ömm...ezt a deep sleep dolgot hol tudom megnézni? Nem nagyon találkoztam még vele.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #366 Dátum: 2012, 02 19, 08:46:56 »
Köszi! Hát, akkor leszedem a task killert és megnézem úgy. Ömm...ezt a deep sleep dolgot hol tudom megnézni? Nem nagyon találkoztam még vele.

mint irtam,,,market,,,,cpu spy leszeded és abban.

Nem elérhető drgyurci

« Reply #367 Dátum: 2012, 02 19, 09:04:04 »
mint irtam,,,market,,,,cpu spy leszeded és abban.

Bocs az értetlenkedésért, nem ismertem az appot. Leszedtem, nincs deep sleep. Mi a teendő..? Több dolgot kéne jegelni..?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #368 Dátum: 2012, 02 19, 09:05:55 »
Bocs az értetlenkedésért, nem ismertem az appot. Leszedtem, nincs deep sleep. Mi a teendő..? Több dolgot kéne jegelni..?

hagyd pihenni,nyomj 1 reset tim-ot,,,aztán hagyd pihizni kicsit,,,és utána nézdmeg van e?

Nem elérhető drgyurci

« Reply #369 Dátum: 2012, 02 19, 09:47:23 »
hagyd pihenni,nyomj 1 reset tim-ot,,,aztán hagyd pihizni kicsit,,,és utána nézdmeg van e?

2 óráig pihent, deep sleep 0%. 245 MHzen megy, ha pihen.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #370 Dátum: 2012, 02 19, 09:48:53 »
2 óráig pihent, deep sleep 0%. 245 MHzen megy, ha pihen.

az baj,,,,annak olyan 80-85 % on kéne lennie,,,valami progi bekavar,,,ki kéne szürni,,,de ugyi nem töltötted közben?

Nem elérhető drgyurci

« Reply #371 Dátum: 2012, 02 19, 09:56:50 »
 :oops: de.. (mert egy 7 óra alvás után arra keltem, hogy 0%-on van a teló, mielőtt lefeküdtem meg volt 35%.)
köszi a tengernyi türelmet, ha feltöltöttem, kipróbálom rendesen.
am lehet, hogy craniummal már nem fogyasztana ennyit? Gyári 2.3.5 van rajta.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #372 Dátum: 2012, 02 19, 10:05:22 »
:oops: de.. (mert egy 7 óra alvás után arra keltem, hogy 0%-on van a teló, mielőtt lefeküdtem meg volt 35%.)
köszi a tengernyi türelmet, ha feltöltöttem, kipróbálom rendesen.
am lehet, hogy craniummal már nem fogyasztana ennyit? Gyári 2.3.5 van rajta.

na s plus romok-ban már nemvagyok othon,,,nekem nincs, majd valaki :ok:

Nem elérhető bezi76

• Navigáció / Navigation: Sygic-Primo
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: Driod,WP7,mikor melyik.;-)
« Reply #373 Dátum: 2012, 02 20, 17:55:48 »

Sziasztok!

Van arra lehetőség,hogy a samu összedug laptop,és úgy netezni a laptopon? Ha van ilyen lehetőség azt hogy lehet megoldani?

SOS kéne a segítség!!

HD2 PDA Fan

Nem elérhető tocsii

• PDA: Samsung Galaxy S Plus GT-I9001
  • PDA ROM: I9001XXKG1
« Reply #374 Dátum: 2012, 02 20, 20:26:08 »
Megoldható csak mobil internet kell hozzá! Más hogy nemtom hogy gondolod max még ha wifit fogsz mobilal de azt már nem hiszem hogy megoldható.