Még garanciás!!!
Be is adtam a samsung szervizbe! Elutasították mivel a 4.4.2 CyanogenMod ROM-mal adtam be.
Ezután rá tettem a gyári ROM-ot és úgy adtam be.
Ezt azzal az ürüggyel utasították el, hogy a korábban rátelepített "illegális szoftverhasználat" ( 4.4.2 ) tette tönkre a készüléket.
nem okoskodás, de nem véletlenül csináltam ezt a topikot:
You are not allowed to view links.
Register or
Loginmivel ezek nincsen hálózatban ezért tegyél fel egy gyári romot aztán tessék elsétálni a következő szervizbe. ahogy a Mátyás király mesékben mondta a végén a bohóc " szolgáljon ez mindenkinek kellő tanulságként.."
a hivatalos márkaszervizek 100%, a többi szerviz ha garis a telefon, akkor 99,99% visszadobja, hogy nem javítja, mert illegális szoftver van rajta és az okozta a hibát. meg se nézik...lehet az bármilyen hardware-s hiba, ha nem gyári szoftver van rajta, akkor nem "rendeltetésszerű" használatra hivatkozva ugrott a gari. illetve nem ugrott csak ők nem csinálják meg.
tényleg ne legyen senkinek illúziója, nincs olyan, hogy "csak" rootoltam, stb...páros lábbal penderítenek ki. ha vki rommol, akkor bármilyen szervizbe csak gyári rommal és minden adatot törölve szabad vinni. az utóbbi a saját érdeked is.