Így 1 év után elgondolkodtam azon, hogy a gyári 2.3.6-ot lecseréljem, mert elég sok dolgot nem tudok telepíteni, illetve jó lenne, ha gyorsabb lenne egy picit. Olvastam, hogy kamera nem mindenkinek jó. Nekem erre is szükségem lenne. Mivel próbálkozzak első körben. (Nem szeretnék hetente, naponta romot cserélni). Nem kell, hogy a leggyorsabb vagy a legcsillogóbb legyen. Inkább legyen egy stabil darab. Melyik romot és kernelt tegyem fel? Tudom nincs 2 egyforma készülék...
akkor...
ICS: jó, működik, stb.
Ha az arco fél CM9-et használod, akkor nem tudsz más kernelt választani, mivel abba a rom-ba már olyan dolgok vannak beépítve, pl. új wifi driver, amit a régebbi kernelek nem tudnak kezelni. Ezen kívül még van pár használható rom, de azok már jó ideje nem voltak frissítve, és sajnos nem is biztos, hogy lesznek. Egyébként itt a Castagna 7.6 a legjobb szerintem.
JB. 4.1.2.: A visszajelzések alapján ezek a romok a legkelendőbbek manapság. Én 95%ban CM10 és CastagnaIT kernelt használok, de a felsoroltak is jók.
Kernelek közül pedig: Castana, Nexus, Phenom kinek mi jön be
[AOKP] TIGER-JELLY BEAN
/magyar gyártmány /Fejlesztő: tigerproject
You are not allowed to view links.
Register or
Login [CM10]JellyTime_Nexus
Fejlesztő: biagio7xD
Register or
Login EHNDROIX™
Fejlesztő: AlessandroXCV
Register or
Login[JZO54K] Unofficial SlimBean 3.1.0
Fejlesztő: crybert
Register or
Login [JZO54K] CyanogenMod 10
Fejlesztő: Ivendor
Register or
Login 4.2.2: mivel nem szeretnél állandóan váltogatni, egyelőre ezt még nem ajánlom. Pár hét és ez is jó lesz, de egyelőre szerintem a 4.1.2 még jobb.