Végre rootoltam a készüléket. Nem is gondoltam, hogy ennyire egyszerű és egy teljesen új világ nyílik meg az ember előtt (Bár már írtátok, így egyértelműnek kellett volna lennie!!). Mégsem volt az, mert korábban (T-mobile 2.3.3) nem működött a hangerő fel vagy középen+bekapcs kombináció, most viszont (2.3.6) a hangerő középen+bekapcs igen
A lényeg: azt szeretném ezzel kapcsolatban kérdezni, hogy amit a Root-i9001-Signed.zip telepít SU, kell-e, érdemes-e frissíteni?
A következők miatt kérdezem.
Bináris frissítésért áhítozott, így megcsináltam, ami sikerült. A market felajánlotta a SU frissítését, amit laikusként megcsináltam, viszont így már a bináris frissítés nem sikerült, kiírta, hogy próbáljam újra!
Szükségem van egyáltalán a szoftver frissítésre, vagy elég az eredeti binárisának frissítése?
Átlag felhasználóként kérdezem, nem áll szándékomban megváltani a rootolással az Androidos világot!
Gyakorlatilag csak a rendszer fájlok buherálása (gps.conf), illetve a Titanium Backup által megnyílt lehetőségek miatt rootoltam.
A SU használata során egyébként a szükséges programok megkapják a jogot, így működni működik, sőt miután rájöttem, pontosabban eszembe jutott a korábban olvasottak alapján, hogy az írási és törlési jogot is meg kell adni a fájlok tulajdonságainál, ezután már szerkeszthetőek voltak.
Közben eszembe jutott még valami. A BusyBox nevű szoftvert elég csak telepítenem és végzi a dolgát, vagy ez egy konzol és, mint a Linuxban ezen keresztül kell parancsokat kiadni? (Szintén nem tudom, hogy kell-e ez nekem?)
Lehet, hogy unalmasak a kérdéseim, de nézzétek el legyetek szívesek, mert próbálok felfejlődni, de egyedül nem megy, ahogy a Garas-Kern duó énekelte.
Előre is köszönöm!