2024, 11 26, 11:27:49
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy S PLUS általános beszélgetés  (Megtekintve 288890 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető adama

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: tomtom
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XXJVP
Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1075 Dátum: 2012, 10 01, 07:18:33 »
Sziasztok!

Lenne egy olyan jellegü problémám, hogy odinnal egyszerüen nem tudok felrakni semmi romot.
Mindent a leirás szerint teszek,de mégse.Állandóan csak újraindul.Tudna valaki segiteni........please :'(
Természetese S pluszról van szó!!!!!!!

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #1076 Dátum: 2012, 10 01, 08:21:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Lenne egy olyan jellegü problémám, hogy odinnal egyszerüen nem tudok felrakni semmi romot.
Mindent a leirás szerint teszek,de mégse.Állandóan csak újraindul.Tudna valaki segiteni........please :'(
Global Moderator Comment Kérlek ne használd válasz sürgetésre a "jelentés egy moderátornak" linket. Köszi

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #1077 Dátum: 2012, 10 01, 10:54:46 »
Sziasztok!

Szia,

meddig jutsz el? lefut minden odinban? vagy csak fut és sosem ér véget?
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető tomeszku

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus
  • PDA ROM: 2.3.3
« Reply #1078 Dátum: 2012, 10 01, 11:20:51 »
Sziasztok!
Az alábbi kérdésem lenne felétek: Minden reggel a telefon ébresztőjére kelek és már nem először csinálja h alig szól az ébresztő. Hallható de alig. Lefekvés előtt mindig beállítom és meg is hallgatom h jó-e, és jó szokott lenni. Nem állítgatok el semmit közben a hangoknál. A reggelek nagy részében jól teszi a dolgát ma viszont újra előfordult ez a probléma. Mitől lehet ez? Telefont újraindítottam és jó lett. Ötlete vkinek? Köszi Tomi

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
  • Navigáció / Navigation: Mio C510
  • PDA: Lenovo A916
  • PDA ROM: 4.4.2
Re: Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1079 Dátum: 2012, 10 01, 11:20:53 »
Sziasztok!

Nekem akkor csinált ilyet, ha romrakás után nem wipe-oltam. De egy akksi ki-be is csodát tesz néha.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről

Nem elérhető aggugynok

• PFC Fan
  • PDA: GT-I9001
  • PDA ROM: I9001XXKF8
« Reply #1080 Dátum: 2012, 10 02, 18:08:26 »
Sziasztok!

Segítséget kérnék....egyetlen égető problémám ezzel a telóval, hogy video készítés közben nincs pause!
A legegyszerűbb megoldás érdekelne....

Köszi!

valaki?!

Nem elérhető Infranyuszi

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • PDA: SGS Plus
  • PDA ROM: Cyanogenmod 9
« Reply #1081 Dátum: 2012, 10 02, 21:19:03 »
Milyen rom van a telcsiden? Nekem ICS alatt ment el a hang..a max hangero kb az alap 10%-a volt .. ha nem ics van a telodon akkor passz.
Btw: probald ki a alarm clock ultimatet, az engem meg sose hagyott cserben :) nagyon agressziv, lelohetetlen!:)

I sent it with Tapatalk from my Samsung Galaxy S Plus far far away ..
A világon 10 féle ember létezik. Az egyik ismeri a bináris számrendszert, a másik nem.

Nem elérhető drotos

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s plus
  • PDA ROM: AOKP JellyBean Alpha 3 ,DiabloKernel 2.6.35 HP+
« Reply #1082 Dátum: 2012, 10 02, 21:29:03 »
Sziasztok!

Két kérdésben kérném a segítségeteket.
1. Ha telefonálok a másik fél, alig vagy nagyon zajosan hallja amit mondok.Az elő 1-2mp-et meg nem is hallja.Ez lehet ROM-tól(broodROM business edition 1.0 final+Signed ics theme broodROM BE v1!ez van most a telón) vagy ez mikrofon probléma?

2. Ha szerviz lenne a vége és vissza kéne raknom az eredeti 2.3.3 I9001XXKF8_I9001XXKF8_I9001TMHKE2_HOME ROM-ot,ugyan úgy kell mint pl.a 2.3.6 nál?
OPS-----Ariesve
One package-------HOME.tar.md5

Csak az a gondom hogy a2.3.3 nál a "HOME.tar" az nem "md5" fájltipusú hanem "zip"
akkor ebben a formátumban megy a "One package" helyre és mehet is a start?

Köszönöm!

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1083 Dátum: 2012, 10 03, 09:23:38 »
Sziasztok!

Két kérdésben kérném a segítségeteket.
1. Ha telefonálok a másik fél, alig vagy nagyon zajosan hallja amit mondok.Az elő 1-2mp-et meg nem is hallja.Ez lehet ROM-tól(broodROM business edition 1.0 final+Signed ics theme broodROM BE v1!ez van most a telón) vagy ez mikrofon probléma?

2. Ha szerviz lenne a vége és vissza kéne raknom az eredeti 2.3.3 I9001XXKF8_I9001XXKF8_I9001TMHKE2_HOME ROM-ot,ugyan úgy kell mint pl.a 2.3.6 nál?
OPS-----Ariesve
One package-------HOME.tar.md5

Csak az a gondom hogy a2.3.3 nál a "HOME.tar" az nem "md5" fájltipusú hanem "zip"
akkor ebben a formátumban megy a "One package" helyre és mehet is a start?

Köszönöm!

1. ha csak egy embernél van így, akkor lehet, hogy a másik telefon a ludas.
ha általános a probléma, akkor szerintem a tiéddel van vmi.
én jóideje használom a brood rom-ot, elég sokat olvasgattam XDA-n, és ilyen problémáról még nem hallottam.

bár még kérdés, hogy ez elejétől áll fent ez a probléma vagy csak most jött elő?

2. ha szerviz lenne a vége, akkor mindent ugyanúgy kell csinálni.
bár azt nem tudom, hogy honnan szedted le az eredeti romot, de nem lehet, hogy csak a zipet kell kitömöríteni és ott lesz benne az "md5"?

Monk

• Vendég
« Reply #1084 Dátum: 2012, 10 03, 10:54:13 »
1. ha csak egy embernél van így, akkor lehet, hogy a másik telefon a ludas.
ha általános a probléma, akkor szerintem a tiéddel van vmi.
én jóideje használom a brood rom-ot, elég sokat olvasgattam XDA-n, és ilyen problémáról még nem hallottam.

bár még kérdés, hogy ez elejétől áll fent ez a probléma vagy csak most jött elő?

2. ha szerviz lenne a vége, akkor mindent ugyanúgy kell csinálni.
bár azt nem tudom, hogy honnan szedted le az eredeti romot, de nem lehet, hogy csak a zipet kell kitömöríteni és ott lesz benne az "md5"?

.zip fájlként jön le, és ki kell csomagolni, abból lesz egy I9001XXKF8_I9001XXKF8_I9001TMHKE2_HOME.tar és egy SS_DL.dll fájl.
A későbbi verziók formátuma a .....tar.md5

Nem elérhető Zsocy155

• PDA: Huawei P10 Lite
  • PDA ROM: WAS-LX1C02B114
« Reply #1085 Dátum: 2012, 10 03, 17:17:38 »
Ez érdekes! ilyen csereutalványos dologról még nem hallottam.
Ha szabad kérdezni, mi szerepel az utalványon? Összeg, típus? Ha ezt valóban nem árulja a Voda az SGS +-t, akkor én úgy gondolom, hogy egy hasonló (kategórai/ár) típusú Samsung készüléket kéne kapnod.

Kérlek írd majd meg mi lett a vége! De ha oda akarnak adni vmi gyengébb telefont, akkor el ne fogadd!

Na, ma meg volt a készülékcsere!
Galaxy S Advance lett a nyerő + 2000 pénzért.
A vodánál (az Árkádban Bp.) még nem csináltak ilyen, így leányzó is puskázott és telefonos segítséget is kért. Nem rajta múlt, hogy másfél óráig tartott, hanem a voda előírásain.
Végül is szerintem nem jártam rosszul: proci: 1,4 helyett 2x1, RAM: 512 helyett 768  és valakinek sokat jelent: ebbe van vaku!

Nem elérhető drotos

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s plus
  • PDA ROM: AOKP JellyBean Alpha 3 ,DiabloKernel 2.6.35 HP+
« Reply #1086 Dátum: 2012, 10 03, 20:29:56 »
.zip fájlként jön le, és ki kell csomagolni, abból lesz egy I9001XXKF8_I9001XXKF8_I9001TMHKE2_HOME.tar és egy SS_DL.dll fájl.
A későbbi verziók formátuma a .....tar.md5

Köszi a sgitségeteket! :taps: Igazából nemtudom hogy mióta áll fent hogy a másik fél rosszul vagy nagyon halkan hall, mert én ebból a telómon semmit nem veszek észre.Csak mióta felraktam a brood romot szóltak páran hogy rosszul hallanak :( Ezért gondoltam hogy talán a romtól! Egyébként az xda-n olvasgattam ,ott többen írtak már erről a hibáról! A 2.3.3 at a samfirmware oldalról szedtem le és gondolom a SS_DL.dll fájl itt sem kell!?

Nem elérhető janesz081

• PFC Fan
  • PDA: Samsung i9001 Galaxy S Plus
  • PDA ROM: Android 2.3.6
« Reply #1087 Dátum: 2012, 10 04, 16:18:56 »
Srácok, költői kérdésem lenne felétek.

El bírja ez a telefon az Android 4.0-át, valaki próbálta? És ha igen merre találok erre alkalmas md5-filet + még ami kell hozzá?
Válaszotokat előre is köszönöm.

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1088 Dátum: 2012, 10 04, 16:27:33 »
Na, ma meg volt a készülékcsere!
Galaxy S Advance lett a nyerő + 2000 pénzért.
A vodánál (az Árkádban Bp.) még nem csináltak ilyen, így leányzó is puskázott és telefonos segítséget is kért. Nem rajta múlt, hogy másfél óráig tartott, hanem a voda előírásain.
Végül is szerintem nem jártam rosszul: proci: 1,4 helyett 2x1, RAM: 512 helyett 768  és valakinek sokat jelent: ebbe van vaku!

szerintem nem jártál olyan rosszul!
főleg, hogyha tényleg azt nézed, hogy van egy zsír új telód! :)

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Igo Primo
  • PDA: I9001 XXKPL
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #1089 Dátum: 2012, 10 04, 19:51:42 »
Na ez nagyon jól hangzik. Én magenta színű vagyok full biztositasom van a telefonon és még gari is van rá. Nemtom velem mit csinálnának :-)

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
  • Navigáció / Navigation: Mio C510
  • PDA: Lenovo A916
  • PDA ROM: 4.4.2
Re: Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1090 Dátum: 2012, 10 04, 20:11:56 »
Na ez nagyon jól hangzik. Én magenta színű vagyok full biztositasom van a telefonon és még gari is van rá. Nemtom velem mit csinálnának :-)

Meg ne mondd, mert kimoderálnak. :D

Nem elérhető Zsocy155

• PDA: Huawei P10 Lite
  • PDA ROM: WAS-LX1C02B114
« Reply #1091 Dátum: 2012, 10 05, 18:39:03 »
szerintem nem jártál olyan rosszul!
főleg, hogyha tényleg azt nézed, hogy van egy zsír új telód! :)

Igazad van.
Jobb teló és egy év után vadi új teló!!! :)

Csak az a baj, hogy ezen az oldalon nincs topikja  Galaxy S Advance-nek, így kevesebbet fogok erre járni.

Monk

• Vendég
« Reply #1092 Dátum: 2012, 10 06, 15:05:49 »
Végre rootoltam a készüléket. Nem is gondoltam, hogy ennyire egyszerű és egy teljesen új világ nyílik meg az ember előtt (Bár már írtátok, így egyértelműnek kellett volna lennie!!). Mégsem volt az, mert korábban (T-mobile 2.3.3) nem működött a hangerő fel vagy középen+bekapcs kombináció, most viszont (2.3.6) a hangerő középen+bekapcs igen :hmm:
A lényeg: azt szeretném ezzel kapcsolatban kérdezni, hogy amit a Root-i9001-Signed.zip telepít SU, kell-e, érdemes-e frissíteni?
A következők miatt kérdezem.
Bináris frissítésért áhítozott, így megcsináltam, ami sikerült. A market felajánlotta a SU frissítését, amit laikusként megcsináltam, viszont így már a bináris frissítés nem sikerült, kiírta, hogy próbáljam újra!
Szükségem van egyáltalán a szoftver frissítésre, vagy elég az eredeti binárisának frissítése?
Átlag felhasználóként kérdezem, nem áll szándékomban megváltani a rootolással az Androidos világot!
Gyakorlatilag csak a rendszer fájlok buherálása (gps.conf), illetve a Titanium Backup által megnyílt lehetőségek miatt rootoltam.
A SU használata során egyébként a szükséges programok megkapják a jogot, így működni működik, sőt miután rájöttem, pontosabban eszembe jutott a korábban olvasottak alapján, hogy az írási és törlési jogot is meg kell adni a fájlok tulajdonságainál, ezután már szerkeszthetőek voltak.
Közben eszembe jutott még valami. A BusyBox nevű szoftvert elég csak telepítenem és végzi a dolgát, vagy ez egy konzol és, mint a Linuxban ezen keresztül kell parancsokat kiadni? (Szintén nem tudom, hogy kell-e ez nekem?)
Lehet, hogy unalmasak a kérdéseim, de nézzétek el legyetek szívesek, mert próbálok felfejlődni, de egyedül nem megy, ahogy a Garas-Kern duó énekelte.

Előre is köszönöm!

Monk

• Vendég
« Reply #1093 Dátum: 2012, 10 10, 18:43:12 »
Változás történt, most nem engedi módosítani a rendszer fájlokat, hiába van a tulajdonságoknál bepipálva az olvasási és írási jogosultság. Kilép a szerkesztésből azzal az üzenettel, hogy csak olvasási jog van a fájlkon, nem lehet módosítani.
Tudtok rá valami megoldást?
Megpróbáltan az UnRoot-ot, majd újra a Root-ot, de ua, a helyzet :-X

Nem elérhető vanni

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGo, Waze
  • PDA: Nexus 4
  • PDA ROM: Stock Android 4.3
« Reply #1094 Dátum: 2012, 10 11, 17:49:16 »
Szia Monk,

A lényeg: azt szeretném ezzel kapcsolatban kérdezni, hogy amit a Root-i9001-Signed.zip telepít SU, kell-e, érdemes-e frissíteni?

Közben eszembe jutott még valami. A BusyBox nevű szoftvert elég csak telepítenem és végzi a dolgát, vagy ez egy konzol és, mint a Linuxban ezen keresztül kell parancsokat kiadni? (Szintén nem tudom, hogy kell-e ez nekem?)

Igen, a Superusert érdemes frissíteni.
A Busybox kell, és szintén szükséges frissíteni. Kicsit idiótán fest a progi, hogy amikor az ember épp frissítette, akkor olyan, mintha most kéne kezdeni az installt - ez van. Egyébként nem kell csinálni vele semmit, csak felrakni, mert más programok igénylik.

Változás történt, most nem engedi módosítani a rendszer fájlokat, hiába van a tulajdonságoknál bepipálva az olvasási és írási jogosultság. Kilép a szerkesztésből azzal az üzenettel, hogy csak olvasási jog van a fájlkon, nem lehet módosítani.
Tudtok rá valami megoldást?
Megpróbáltan az UnRoot-ot, majd újra a Root-ot, de ua, a helyzet :-X

Ezt nem értem... Mi nem engedi? A Titanium Backup? Próbálgasd a Titanium beállítását, menni fog.  ;)

Monk

• Vendég
« Reply #1095 Dátum: 2012, 10 11, 22:23:08 »
Szia Monk,

Igen, a Superusert érdemes frissíteni.
A Busybox kell, és szintén szükséges frissíteni. Kicsit idiótán fest a progi, hogy amikor az ember épp frissítette, akkor olyan, mintha most kéne kezdeni az installt - ez van. Egyébként nem kell csinálni vele semmit, csak felrakni, mert más programok igénylik.

Ezt nem értem... Mi nem engedi? A Titanium Backup? Próbálgasd a Titanium beállítását, menni fog.  ;)

Köszi Vanni!

A helyzet a következő. Ha frissítem a SU-t, akkor enged rendszer fájlokat módosítani. Ha telepítem a BusyBox-ot, akkor már nem.
Szóval csak a SU frissítés ment. Nem tudom miért így van, de nálam így működik. Én még annyit sem értek hozzá, mint Te.

Monk

• Vendég
« Reply #1096 Dátum: 2012, 10 12, 00:48:04 »
Nincsenek véletlenek. Igaz egy ROM-olás lett a vége, ami nem ehhez a topichoz tartozik, ráadásul az első volt, de kb. 10 perc lehetett.
Valamit összegubancolhatott a root-olás, - de legyek inkább én, mert egy zip fájl mégsem lehet a hibás - mert egyáltalán nem volt wifi kapcsolatom, akár mit csináltam. Még arra sem emklékezem, hogy valamit rosszul csináltam volna, mert csak a gps.conf-ot módosítottam.
Talán szintén nem idevágó infó, de azoknak szól leginkább, akik többször érdeklődtek, hogy szerviz előtt a root-olással mi és hogyan legyen.
Lehet, hogy egyedi eset, de a root jogok megszerzésének dátumával keletkezett egy su fájl, azt hiszem a system/etc mappában, illetve a gyári beállítások visszaállításával is megmaradt ez a su fájl és az általam módosított gps.conf fájl. Ezenkívül az AdFree program használata során keletkezett hosts fájl is megmaradt, természetesen teleírva mindennemű buktatóval.
Gyakorlatilag az ilyenekkel lehet a szervizben "lebukni", hogy root-olva volt a készülék. Szerintem.
A konklúzió véleményem alapján, inkább 10 perc ROM frissítés, mint egy felesleges út a szervizbe.
Ha rajta van a ROM, ami tök mindegy, hogy pl. a mai dátum, akkor utána szerviz.
Viszont utána lehet már hivatkozni a mai dátum alapján egy factory resetre, mert tapasztalatom alapján - ami amúgy nem sok - a factory reset után is a mai dátummal lesznek a fájlok, illetve a kiadás dátumához tartozó fájlok meg maradnak azzal a dátummal.

Nem elérhető robee19

• Navigáció / Navigation: IGO8.3
  • PDA: SGS II
  • PDA ROM: Stock 4.1.2
« Reply #1097 Dátum: 2012, 10 12, 14:50:39 »
Sziasztok. Lehet hogy volt már szó róla, de nem nekem van ilyen készülékem így csak kérdeznék. Adott két galaxy s+, mókolatlanul, teljesen gyári állapotban mindkettő. A baj hogy hiába próbálnak bármit is, nem küldi el a hosszú sms-eket. Ha 2 vagy annál több üzenet lenne, akkor csak az 1-t küldi el, ha egyáltalán annyira hajlandó. Tudtok erre valami megoldást esetleg? Romot biztos hogy nem fognak frissíteni, programot pedig nem találtam ami segítene a dolgon. A handcent SMS-t is próbáltam, azzal sem ment el nekik.

Nem elérhető vanni

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGo, Waze
  • PDA: Nexus 4
  • PDA ROM: Stock Android 4.3
« Reply #1098 Dátum: 2012, 10 12, 18:04:01 »
Szia Monk,

ez You are not allowed to view links. Register or Login nem oldja meg a problémádat?

Köszi Vanni!

A helyzet a következő. Ha frissítem a SU-t, akkor enged rendszer fájlokat módosítani. Ha telepítem a BusyBox-ot, akkor már nem.
Szóval csak a SU frissítés ment. Nem tudom miért így van, de nálam így működik. Én még annyit sem értek hozzá, mint Te.

Nem elérhető rine

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus i9001
  • PDA ROM: EHNDROIX II 2013 05 05 JELLY BEAN 4.1.2
« Reply #1099 Dátum: 2012, 10 12, 18:18:55 »
Helló.

Legfelül a "Notification bar" vagyis értesítések eltűnt... nem látszódik se a térerő sem a battery és semmi. le sem gördül. Valamint az SD kártya nincs behelyezve dumát írja ki ha be akarok menni a fileokba. a kamera se megy mert nincs hova menteni sd kártya hiányában. egyiket SD kártyát sem látja se az internal-t se az extend-et. 
Tipp? 2.3.5 gingerbread gyári FW